Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao:Sve ono što ste poslovno pažljivo isplanirali,u ovom periodu može naći svoj put ostvaranja.Bitno je samo da ste potpuno fokusirani .Nemojte se oslanjati na pomoć,već gledajte da sve sami obavite.Tako ćete I vi biti najmirniji.

Ljubav:Ono što vama treba u ovom periodu jesu leptirići u stomaku.Ozbiljno ćete se pitati gde je nestala strast izmedju vas I partnera.Ali od razmišljanja nemate ništa.Ako želite da ostanete sa partnerom,neke stvari se drastično moraju promeniti.

Zdravlje:Mali višak kilograma vas opterećuje.

BIK

Posao:Najbolje se osećate kada ste poslovno ostvareni.Ove nedelje sve ide po planu,ali se čuvajte nesporazuma sa kolegama.Imajte na umu da nekim ljudima posao nije prioritet. Gledajte sebe,na njih ne obraćajte pažnju.

Ljubav:U ovom periodu emotivnom možete doživeti jedno veliko razočarenje.Partner već dugo skriva nešto od vas,I ovo je vreme kada se vama otvaraju oči.Jeste bolno,ali nemojte praviti dramu od toga. Prebolećete svakako.

Zdravlje:Svaki bol u stomaku shvatite ozbiljno.

BLIZANCI

Posao:Nakon manjeg perioda stagnazije vraća vam se poslovni elan.Imate dosta planova.Najbolje bi bilo da sve radite u dogovoru sa nekim od prijatelja,I da posao podelite po pola.Biće to pun pogodak.

Ljubav:U ovom periodu sve vam se vrti oko posla.Kada je emotivni život u pitanju,nećete suviše razmišljati.Ipak,možete očekivati susret ili komunikaciju sa nekim iz prošlosti.A sve sa ciljem da konačno shvatite da je vreme da idete dalje.

Zdravlje:U ovom periodu kontrolišite pritisak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAK

Posao:Poslovno jak period je ispred vas.Poslovne situacije iz prošlosti se potpuno razrešavaju I vama je potpuno otvoren put za napredovanje.A gde je napredovanje,tu je I bolja finansijska situacija.Sve će biti kako želite.

Ljubav:Zajedničke aktivnosti će prijati I vama I partner.Bilo bi dobro da odvojite jedan vikend za zajedničke momente.Uz prisećanje nekih momenata iz prošlosti,očekujte prijatne trenutke. Ljubav će vas pokretati.

Zdravlje:Vaša energija je na zavidnom nivou.

LAV

Posao:Poslovno prilično promenljiva nedelja.U jednom momentu imate puno energije,a u drugom najradije ne biste ustajali iz kreveta.I to je razumljivo,prirodno,ali gledajte da vaša raspoloženja ne utiču suviše na posao. Ljudi u vašem poslovnom okruženju samo čekaju vaš pad.

Ljubav: Čim niste u dobrom raspoloženju,to utiče I na odnos sa partnerom.Nemojte se suviše ljutiti ako vas partner bude proganjao sa pitanjima.Jednostavno brine se.Podelite svoje probleme sa voljenom osobom,biće I vama lakše.

Zdravlje:Imunitet vam je slaba tačka.

DEVICA

Posao:U ovom periodu ništa ne može da ugrozi vašu poslovnu poziciju. Sigurni ste u sebe I svoje mogućnosti.Kolege vas vide kao lidera.I mnogi žele da saradjuju sa vama.

Ljubav:Neke nedefinisane situacije iz prošlosti doživljavaju kulminaciju. Zbog čega se toliko plašite razgovora sa partnerom? Time stvarate sve veći jaz izmedju vas. Nemojte izbegavati partnera.

Zdravlje:Zdravstveno je sve u redu.

VAGA

Posao:U ovom periodu zvezde vas savetuju da budete strpljivi.Nove poslovne prilike su ispred vas,ali je potrebno još neko vreme da se sve kockice sklope.Ono št je dobro jeste da je sve na vašoj strani.Samo mislite pozitivno.

Ljubav:Vreme je da se unesu neke promene u odnos vas I partnera.Odnos je suviše dugo pod tenzijom.Niti ste zadovoljni vi,niti partner.Neko mora pokrenuti jedan ozbiljniji razgovor.

Zdravlje:Grlo vam je osetljivo u ovom periodu.

ŠKORPIJA

Posao:Svoje deo posla obavljate lako.Sigurni u sebe  I svoje kvalitete,sigurno koračate kroz sve poslovne izazove. Sreća vas prati I donosi vam neke nove poslovne šanse.Mudro izaberite onu pravu za Vas.

Ljubav:Konačno u emotivnim odnosima malo mirnija situacija.I vi I partner ste se umorili od medjusobnog optuživanja.Neki zajednicki put bio bi pun pogodak.I da vi I partner obnovite strast u vašem odnosu.

Zdravlje:Pazite se prehlade.

STRELAC

Posao:Neki novi posao potpuno zaokuplja vašu pažnju.U punoj ste formi ,I saradnici vam zavide na količini poslovne energije. Uspeh neće izostati. Vaše je samo da vredno radite.

Ljubav:Novih udvarača je na svakom koraku.Ali to vašeg stalnog partnera čini veoma nesigurnim.Neki lagan flert je ok.Ali budite obazrivi da ne preterate.

Zdravlje:Ne očekujte nikakve zdravstvene probleme.

JARAC

Posao:U ovom periodu posao ćete raditi sa priličnim naporom.Dobro bi bilo da se izolujete od suvišnih razgovora. Odnosi sa kolegama će biti prilično napeti.I onda je najbolje skloniti se u stranu.

Ljubav:I ovaj period pun promenljivih odnosa izmedju vas I partnera.Čas ste u ljubavi,čas ne možete očima da se gledate. Uz neki ozbiljan razgovor,vidite gde je problem.Inače će odnos doživeti krah.

Zdravlje:Bol u ledjima vam stvara dodatnu nervozu.

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Posao:Aktivni ste na više razlicitih strana.To vam stvara dodatni adrenalin. Vi tako svakako najbolje funkcionišete.Slušajte sebe,svoju poslovnu intuiciju I nećete pogrešiti.

Ljubav:Vi mislite da je partner kriv za neke stvari,a isto je I obrnutno.Ni jedno od vas dvoje ne može realno da pogleda sebe. Ako već partner ne može,inicirajte vi razgovor.Ali uz neki normalan ton,jer rasprave nikuda ne bi vodile.

Zdravlje:Prolazne glavobolje.

RIBA

Posao:Posao vam u ovom periodu pričinjava zadovoljstvo.Neka saradnja sa strancima samo što se nije dogodila.Em ćete finansijski biti zadovoljni,em ćete dobiti pohvalu od nadjredjenih.Došlo je vaših pet minuta.

Ljubav:I u emotivnom odnosu lepa dešavanja.Partner vam priprema neko lepo iznenadjenje.On zna šta vi volite.A vi razmislite kako biste mogli da mu uzvratite.

Zdravlje:Prijala bi vam neka masaža.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner