Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao:Očekuje vas borba sa poslovnim saradnicima.Nekako u ovom periodu nikako niste na istim talasnim dužinama.Ali uspećete da izgurate svoje.

Ljubav:Preokupirani poslovnim obavezama,ne primećujete da ste zapostavili partnera.A partner to I te kako pamti.I pokušaće da vam uzvrati istom merom.

Zdravlje:Potrebna vam je masaža.

BIK

Posao:Odmor vam je neophodan.Naporan poslovni tempo vas čini nervoznim.Jeste da ste vi poznati kao radoholik,ali sve ima svoje granice.

Ljubav:Neko iz prošlosti vam ne izbija iz glave.I susreti sa tom osobom su I te kako izvesni.Mogli biste čak I ludo da se zaljubite.

Zdravlje:Bavite se više sportom.

BLIZANCI

Posao:Poslovno ,u ovom periodu vas čeka samo napredovanje. Puni ste pozitivne energije,pa to prenosite  I na svoje saradnike. Svi će želeti da saradjuju da Vama.

Ljubav:Leptirići u stomaku vas dodatno pokreću.Intenzivna vidjanja sa nekim čine da blistate. Uživajte u lepim danima koji su ispred vas.

Zdravlje:Pijte više tečnosti.

RAK

Posao:Malo ste nesigurni kada je vaša poslovna pozicija  u pitanju.Ali nije baš da nemate ni razloga.Neko od ljubomornih kolega pokušava da vam podmetne nogu.

Ljubav:Nekada znate suviše da opteretite partnera.To je slučaj I u ovom momentu.Nemate razloga za bespotrebne ljubomorne scene.

Zdravlje:Regulišite ishranu.

LAV

Posao:Puni ste snage,energije I optimizma.Spremni ste da poslovnim saradnicima pokažete svoj puni potencijal. I to ćete raditi sa lakoćom.

Ljubav:Ako ste  u stabilnom odnosu ove nedelje se čuvajte.Neko iz vašeg bliskog okruženja biće uporan da vas osvoji.A to se ni najmanje neće svideti vašem partneru.

Zdravlje:Sve je u redu.

DEVICA

Posao:Zadovoljni ste poslovnom situacijom.I nadredjeni su zadovoljni vašim radom. Sve je kako treba.

Ljubav:Mnogo toga u ovom periodu možete rešiti ako iskreno komunicirajte sa partnerom. Vreme je da vidite kuda ide vaš odnos.U pitanju je veliko ili-ili.

Zdravlje:Stomačni problem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Posao:Nije nimalo loš period za posao.Pružiće vam se I neke nove prilike,a na vama će biti da ih prepoznate.Poslušajte  I nekoga od članova porodice.

Ljubav:Period začinjen zanimljivim dešavanjima. Biće tu svega. Od ljubavi,do rasprava I tako u krug.Ali to je nešto što vi I volite.

Zdravlje:Problem sa alergijama.

ŠKORPIJA

Posao:Odgovornost na poslu vam postaje veliki teret.Ali sami ste podmetnuli svoja ledja.Neka vam to bude lekcija za ubuduće.

Ljubav:Vi uvek birate srcem,to je već poznato.Ali ne bi bilo loše da malo poslušate  I racio.Nemojte pokušavati uzaludno da promenite partnera.

Zdravlje:Problem sa pritiskom.

STRELAC

Posao:Usmereni ste potpuno na posao.I na to kako da svoj posao unapredite. Smišljajte,ali sačekajte jesen za realizaciju.

Ljubav:I vi I partner ste suviše orjentisani samo na sebe I svoje potrebe.A to vas prilično udaljava.Malo se više posvetite jedno drugom.

Zdravlje:Nervoza.

JARAC

Posao:Odnos sa kolegama je dobar. Sa nadredjenima takodje.Ali vama je prilično teško da idete na posao,preumorni ste.

Ljubav:Bitan period za emotivan zivot.Nezadovoljstvo koje već neko vreme držite  u sebi može da eksplodira.Pazite na svoje reči I postupke.

Zdravlje:Krećite se više.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Posao:Nešto biste menjali.Posao,saradnike,sve.Ali za to ćete morati još malo da sačekate.

Ljubav: U emotivnom odnosu fali vam ljubavi.Nekako,kao da niste potpuno zadovoljni tim segmentom života. Možete više I zaslužujte više.

Zdravlje:Hronične tegobe.

RIBA

Posao:U ovom periodu bitna vam je samo organizacija.Posla će biti puno,a vremena malo.Napravite prioritete.

Ljubav:Potrebno vam je više bliskosti sa partnerom.To će vas učiniti sigurnijim. Organizujte vam neku romantičnu večeru.

Zdravlje:Reumatski problem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner