Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao: Mnogo napetih situacija na poslu.Ali pazite se svog temperamenta. Nemojte napete situacije činiti još napetijim.

Ljubav: Bilo bi dobro da se malo distancirate od partnera.Jer u ovom periodu niste prijatan sagovornik. Nekako,sve bi vam smetalo.

Zdravlje: Želudac vam je slaba tačka.

BIK

Posao: Svakodnevicu na poslu može da pokvariti nesporazum sa nekim od kolega.Ali niti ste u pravu vi,niti suprotna strana. Ali krajem ovog perioda uspećete da rešite nesporazume.

Ljubav: Kod vas se I te kako primećuje nezadovoljstvo na emotivnom planu.Odnos sa emotivnim partnerom I te kako je zahladio. Prijala bi vam neka promena.

Zdravlje: Mogućnost prehlade.

BLIZANCI

Posao: Očekujte dobre poslovne ponude.Sve je onako kako želite I kako ste planirali.To vas dodatno čini opuštenim u ovom periodu.

Ljubav: Da li vam je prioritet veza ili flertovanja sa strane?Odlučite sami.Jer ako budete sedeli na dve stolice veoma brzo vam se može obiti o glavu.

Zdravlje: Problem sa cirkulacijom.

RAK

Posao: Maksimalno ste posvećeni poslu.Ali nemojte se previse forsirati. Napravite sebi neke prioritete.

Ljubav: Neko iz prošlosti intenzivno misli na Vas.Ali ,da bi povratak za vas na nešto iz prošlosti bio dobar za vas,pa baš I ne bi.Dobro razmislite.

Zdravlje:Sve je ok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

Posao: Vaša kreativnost dolazi do punog izdražaja.U punoj ste formi.I to ćete tek pokazati,jer ste ambiciozniji nego ikad.

Ljubav: Očekujte par jakih verbalnih konflikata.Vi mislite da se  u pravu oko nekih stvari,partner takodje.Nadjite neki komrpomis.

Zdravlje: Povedite računa  o načinu ishrane.

DEVICA

Posao: Neke stvari ne možete promeniti na silu.Ali možete ako budete mudri I strpljivi. Vaših pet minuta na poslu dolazi od jeseni.

Ljubav: Sve se vrti oko nekih nedefinisanih odnosa.A to je ono što vas najvise nervira. Ipak,za sada,situacija je nepromenljiva.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet.

VAGA

Posao:Uspeh koji ste očekivali izostaje.Saradnici I kolege nemaju razumevanja za vaše ideje.Ali ,nemojte dopustiti da vas to demorališe.

Ljubav:Sa partnerom ste malo u ljubavi,malo na ratnoj nozi.Zavisi od vaših raspoloženja.Ali imajte na umu da možete kako hoćete,ali ne I do kada hoćete.

Zdravlje: Mogućnost trovanja hranom.

ŠKORPIJA

Posao: Skloni ste traženju grešaka,ali ove nedelje nemate potrene za tim.Tenzija na poslu popušta.A samim tim je I mnogo normalnija atmosfera za rad.

Ljubav: Kada definitivno stavite tačku na prošlost,možete očekivati napredak.Ali bi na to još uvek niste spremni.I dalje imate dosta toga što biste rekli.

Zdravlje: Bolovi u ramenom delu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Posao: Hrabro idete napred,pored svih prepreka.Napravili ste sebi cilj.I to je ono što vas drži na visokoj vibraciji u ovom periodu.

Ljubav: Partner vam ugadja u svemu.Konačno je uvideo neke svoje greške.Ali malo kasno,jer se vaše emocije prilično hlade.

Zdravlje:Sve je ok.

JARAC

Posao: Poslovno,više nego dobar period za Vas.Komunikacija izmedju vas I saradnika je odlična.Lako I brzo se dogovarate oko svega.

Ljubav: Imate velike šanse da osvojite osobu koja vam se dopada.Ali morate se pokrenuti. Ne očekujte da druga strana može da vam čita misli.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

VODOLIJA

Posao: Stavite tačku na nesuglasice sa nekim kolegama.Nesporazumi neka ostanu u prošlosti.Nemate ništa od loših odnosa.

Ljubav: Sve emotivne teškoće ostavljate iza sebe.Vreme je sada da se posvetite samo sebi.Biće vremena za ozbiljnije emotivne odnose.

Zdravlje:Malo promenite ishranu.

RIBA

Posao: Na poslu rutina,što vas malo umara.Ali neke veće promene za vas I ne bi bile dobre.Neka je sve tako kako jeste.

Ljubav: Zajednički momenti sa partnerom vraćaju stabilnost u vaš odnos.Ali nemojte se suviše opustati.Prijalo bi vam neko putovanje.

Zdravlje:Sve je ok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner