Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao: Svako bitnije potpisivanje ugovora gledajte da izbegnete ove nedelje.Ili ako baš morate,pažljivo sve čitajte. I neka još neko mimo vas proveri.

Ljubav:Partner I vi ste tokom ovog perioda u boljim odnosima. Ali prividno. Jer oboje samo čekate grešku onog drugog.

Zdravlje:Prekontrolišite pritisak.

BIK

Posao: Iako to vama nije svojstveno,ove nedelje vam se mogu potkrasti neke sitne greške na poslu.Sve je to rezultat velikog umora.Vreme je da malo predahnete od poslovnih obaveza.

Ljubav:Kada je ljubav u pitanju ,tu je već drugačija situacija. Neko potpuno zaokuplja vašu pažnju.I vi polako počinjete da se zaljubljujete.

Zdravlje:Smanjite unos gaziranih sokova.

BLIZANCI

Posao: Odredite u ovom periodu prioritete.Radite samo ono sto je bitno. I ne bi bilo loše da deo posla prebaacite na kolege.

Ljubav:Meta ste suprotnog pola.Ali vi kao da niste spremni za neko dublje vezivanje.Ali onda nemojte nekome davati lažnu nadu.

Zdravlje:Prijala bi vam neka masaža.

RAK

Posao: Ove nedelje više ste  u mislima  o nekom odmoru,a manje o poslovnim problemima.Ali baš zbog toga bićete skloni tome da pravite poslovne greške.A neko od ljubomornih kolega to samo čeka.

Ljubav: Potreban vam je neko ko može da pokrene vašu uspavanu energiju.Potrebna vam je nova ljubav. Dopustite nekome da udje u vaš život.

Zdravlje:Sve je ok.

LAV

Posao: Očekujte mnogo poslovnih obaveza,ali vi ćete sa njima izaći nakraj.Ali ne morate sve sami.Prihvatite pomoć koja vam se nudi.

Ljubav: Predložite partneru neko romantično putovanje.To će podgrejati vaš odnos. Monotonija kreće da vas guši.

Zdravlje:Pazite se prehlade.

DEVICA

Posao: Tokom ovog perioda kolege vam mogu podmetati nogu.Budite pažljivi.Ne komunicirajte previse,gledajte svoja posla.

Ljubav: Dešavaće vam se ono što ne volite:nerazumevaje,sumnje,osećaj nevoljenosti.Ali u ovom periodu ništa nije kao što izgleda. Samo polako,sve će proći.

Zdravlje: Čuvajte reproduktivne organe.

VAGA

Posao: Iako vam se neće raditi ove nedelje,postoje obaveze koje ćete morati da završite.Nije vreme za neke veće promene. Bavite se poslovima koji su aktuelni.

Ljubav: Više ljubavi I pokazivanje iste delima,manje reči I suvišnih pitanja. Ne pravite partnera ljubomornim.I ne priredjujte mu vi ljubomorne scene.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

Posao: Suviše ste zahtevni kada je posao u pitanju,saradnici ne mogu da isprate vaš tempo.Polako,niste na maratonu.Stićićete da odradite sve poslovne obaveze.

Ljubav: Ove nedelje za vaš odnos je ključna iskrenost.Ali niti ste iskreni vi,niti druga strana. A to je put ka kraju.

Zdravlje: Uradite detoksikaciju organizma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Posao: Posao se samo gomila,aktivirajte se malo više da bar neki deo završite. Ne planirajte slobodne dane.Fokusirajte se na posao.

Ljubav: Vreme je da kontaktirate osobu iz prošlosti koja vam je nekada značila.Iznenadiće vas reakcija. Veoma lako možete nastaviti tamo gde ste stali.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

JARAC

Posao: Polako se umarate od tempa koji ste sami sebi nametnuli.Prihvatili ste I posao kolega,pa sada ispašta vaš privatan život. Razmislite za sledeći put.

Ljubav: U vašem emotivnom odnosu dolazi do jednog velikog ili-ili.Partner vam dosta toga zamera. Veliko je nerazumevanje izmedju vas.

Zdravlje: Prolazni reumatski bolovi.

VODOLIJA

Posao: Vaša nemarnost može iskomplikovati neki poslovnni dogovor. Nedovoljna koncentracija učiniće da napravite neke manje greške na poslu.Budite obazrivi.

Ljubav:Ni sami ne znate šta hoćete od emotivnog odnosa u kome ste. Sve je prividno ok,ali imate utisak da to nije to. Nedostaje vam neko iz prošlosti.

Zdravlje: Potrebno je da menjate način ishrane.

RIBA

Posao: Ove nedelje vam dolazi veći novac,ali će isto tako I otići.Ali bitno je da ćete neke poslovne probleme rešiti.Polako sve dolazi na svoje mesto.

Ljubav: Moguć ulazak u tajnu vezu.Budite pažljivi.Veoma brzo bi vam se sve obilo o glavu.

Zdravlje: Izbegavajte štetne navike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner