Kontakt email: [email protected]        Facebook

Nedelja ispred nas donosi poprilično nezgodne aspekte za ljubav.U utorak imamo opoziciju Plutona I Venere,dok nas tokom vikenda čeka kvadrat Venere i Jupitera...mesec putuje od Bika do Lava....Šta sve to donosi vašem znaku ?

OVAN:

Na početku sedmice može vam se desiti da shvatite da su vam se poslovi i obaveze nagomilale i krenućete punim intenzitetom da obaveze svoje rešavate i zadatke obavljate. Imaćete snage i volje,ali tu je gospodin Marfi,da vas malo prikoči. Dešavaće vam se da neke stvari morate po par puta da odradite. Ove nedelje,pojačajte svoju koncentraciju na maksimum.

Ako ste tek započeli neku novu ljubavnu romansu, nemojte da vas iznenadi poziv stare ljubavi...Možete naći u dilemi kojim putem treba ići, da li nastaviti novim kojim ste krenuli, ili nastaviti starom stazom kojom ste već mnogo put prošli.Izbor će biti samo vaš.Ali nemojte pristati na manje od onoga što zaslužujete.

Nesanice jesu nešto sto će pratiti Ovnove narednih nedelju dana.

BIK:

Sa Mesecom u vašem znaku,početak nedelje,Bikovima počinje mirno.VI ste neko ko je sve svoje obaveze na vreme završio,pa sada možete da budete mirni i opušteni.Malo vas može nervirati nervoza koja će vladati kod kolega,ali i to je prolazno.

Emotivno,sve što budete prolazili ovih dana prolazićete vrlo duboko i emotivno. Svaki susret, svaki razgovor ili događaj može pokrenuti more emocija i osećanja. Kod vas postoji mogućnost nove ljubavi..prepustite se emocijama. Sada je vreme da više slušate svoje srce,a manje razum.

Na zdravstvenom planu čuvajte reproduktivne organe.

 

BLIZANCI:

Želja za brzim uspehom je trenutno neostvariva. Ponuđene poslovne promene, koje vam u prvom momentu mogu delovati sjajno, za sada nisu dobro rešenje za vas. 

Na ljubavnom planu predstojeći dani za Blizance biće nemirni, bilo da ste u vezi ili braku. Partner je već neko vreme potišten, ali o razlozima uporno ćuti.Nemojte suviše ispitivati,sve ćete saznati kada dodje vreme.

Proverite krvnu sliku.

 

RAK:

Ne rasipajte svoju energiju na razno razne aktivnosti, maksimalno se usmerite aktuelnim poslovnim dešavanjima.Nesporazumi vas čekaju na poslu,budite oprezniji kako radite i šta potpisujete.

Sva vaša pažnja usmerena je ka ljubavnom životu. Javlja se nesigurnost ili nepoverenje ka partneru,ali i ljubomora.Ne smete dozvoliti da se familija meša u vaš ljubavni život. To bi samo pogoršalo situaciju.

Budite malo umereniji kada su jelo i piće u pitanju.

 

LAV:

Dobijate priliku da pokažete šta sve znate i koliko ste spremni da se angažujete na poslu da biste uspeli u onome što ste naumili. Neko će vam dati dobru poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete.

Nemojte odustajati od veze sa osobom koja vam se dopada, samo zato što vas svojim ponašanjem pomalo obeshrabruje. Možete se organizovati tako da stignete da se sa partnerom viđate više nego što ste to donedavno mogli.

Mogući stomačni problemi.

 

DEVICA:

Period velikih poslovnih napora je pred vama. O svojim poslovima pričajte samo sa proverenim saradnicima i prijateljima, jer u protivnom mogu vam lako ukrasti ideju

Previše se opterećujete porodičnim pitanjima, zbog čega zanemarujete druženje s nekim ko vam je posebno veoma drag. Vaše poslovne obaveze ili eventualno odlazak na put mogu biti razlog što nećete moći stalnom partneru da posvetite onoliko vremena koliko on to od vas očekuje.

Ne podvrgavajte se rigoroznim dijetama.

 

VAGA:

Ove nedelje budite posebno oprezni jer možete doneti pogrešnu poslovnu odluku. Neko vas može prevariti u vezi sa informacijama koje mogu biti za vas veoma bitne da biste doneli pravilnu odluku.

Potrebno je da se oslobodite uzajamnog nepoverenja ili emotivnih kocnica koje Vas sputavaju u slobodnijem izrazavanju. Oslonite se na svoju intuiciju. 

Nervoza.

 

ŠKORPIJA:

Rasporedite svoje obaveze po kategorijama važnosti i isplativosti, nema potrebe da se zamarate u nekim sporednim poslovima.

Ako ste već dugo usamljeni, igrom sudbine dolazite u kontakt sa osobom koja je staložena, odmerena u svemu, a vama će posvetiti veliku pažnju. Iako vi volite da pokrećete ljubavna dešavanja, sada prepustite partneru da sve organizuje na svoj način.

Potrebno vam je više odmora i sna.

 

STRELAC:

Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i delujete vrlo ubedljivo pred saradnicima. Imate interesantne ideje, ali potrebno je i odredjeno vreme da se okolnosti promene u Vasu korist.

Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme. Potrebna je odredjena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. 

Zdravlje dobro.

 

JARAC:

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje.Dobro vam ide kada je posao u pitanju.To je vaš teren.

Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem vidjenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

Podložni ste reumatskim problemima.

 

VODOLIJA:

Vama se tokom ove nedelje otvaraju mogućnosti za neki poslovni put.Nemojte biti skromni ,jer ako kažete sebi Sve hoću ,jer sve i mogu,vaše poslovne želje će se ove nedelje ostvariti.

Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne možete da ostanete mirni pred novim izazovima. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na raznovrsne promene ili na ubrzani emotivni ritam koji Vas prati.

Osetljiva tačka su vam stomak i uši.

 

RIBA:

Na dohvat ruke vam je novac, po osnovu posla kojim se bavite. Vaš stav u odnosu na saradnike i trenutne situacije, upravlja daljim dešavanjima. 

Da bi došli do najboljih rešenja u vezi ili braku, neophodno je da se prilagodite partneru. Prisutan je uticaj koji vas opominje da ne preterujete u svojim zahtevima. 

Mogući su problemi sa cirkulacijom u nogamA.

e-max.it: your social media marketing partner