Kontakt email: [email protected]        Facebook

Nestpljivo čekamo kraj godine, a ni ne slutimo kakve će se promene desiti u ovoj sedmici.. Saznajte šta vas čeka tokom narednih dana na poslovnom planu, kakvi će biti ljubavni odnosi, da li treba da obratite pažnju na zdravlje. Otkrijte šta su zvezde spremile za vas u periodu od 16. do 22. decembra!

 

OVAN

Ljubav: Zauzeti Ovnovi u narednoj sedmici imaće priliku da sa partnerom planiraju buduće događaje. Idealno je vreme ukoliko želite da zajedno uložite u neku investiciju ili nekretninu. Biće u ovoj nedelji lepih momenata i uživaćete u zajedničkim izlascima, večerama i druženju sa prijatejima. Slobodni Ovnovi mogu da biraju između više osoba, ali je najbolje da poslušate svoje srce i intuiciju.

Posao: Imate osećaj da vam ništa ne ide po planu. Rokovi vas pritiskaju i pod stresom ste. Ipak, finansije će se poboljšati u ovoj nedelji, pa će vam to dati motivaciju da uradite sve kako je i planirano. Potreban vam je odmor, kako biste napunili baterije. Uštedite novac, biće vam potreban u narednom periodu.

Zdravlje: Čuvajte se povreda i pripazite se u saobraćaju.

BIK

Ljubav: Zauzeti Bikovi ove sedmice razmišljaće o odmoru ili puovanju sa partnerom. Imate želju za kvalitetnijim odnosom i sada je vreme da popravite sve greške iz prošlosti. Partner vam je velika podrška i to vam je važno. Slobodni Bikovi imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu treningu ili na poslu.

Posao: Bikovi u ovoj nedelji trude se da ostave dobar utisak na nadređene i da napreduju. Želite da stabilizujete finansijsku situaciju po svaku cenu i uspećete da prebrodite mnoge prepreke koje vam se nađu na putu. Radićete više nego što ste navikli, i biće ovo period napornog rada, ali na kraju će vam se to i isplatiti. Pokušajte da uštedite novac.

Zdravlje: Ne izbegavajte treninge, prijaće vam fizička aktivnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLIZANCI

Ljubav: Ova sedmica donosi svim zauzetim Blizancima nove mogućnosti. Partner želi da vam pokaže svoju ljubav i u tome ćete uživati. Iskoriste romantične trenutke i uživajte u znacima pažnje. Slobodni Blizanci imaju priliku da uplove u romantičnu vezu. Budite iskreni prema sebi i nemojte ulaziti u vezu, ukoliko za nju niste spremni.

Posao: Ovo je idealna nedelja za završavanje svih preostalih obaveza. Brzo reagujete i fokusirani ste na posao. Motivisani ste da uradite što više i da budete efikasni. Preuzeli ste mnogo novih zadataka i uspećete da ih savladate. Atmosfera na radnom mestu je ohrabrujuća i kolege će vam pomoći kada vam je to najpotrebnije.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

RAK

Ljubav: Zauzeti Rakovi u ovoj sedmici imaće sukobe sa partnerom. Česte svađe uzrokovane su ljubomorom. Pričajte iskreno sa partnerom i dođite do zaključka u čemu je problem. Jedino iskrenom komunikacijom ćete uspeti da rešite probleme koji su nastali. Slobodne Rakove očekuje udvaranje na svakom koraku. 

Posao: Rakove u ovoj nedelji očekuje prosperitet na poslovnom planu.Imate dovoljno vremena da organizujete sve važne događaje i da isplanirate svoje vreme kako biste postigli sve obaveze. Sada je vreme da pokažete svoje ideje i da počnete sa realizacijom. Potrudite se da svojim nadređenima pokažete koliko vaš rad zaista vredi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost. Počnite da trenirate ili da šetate.

LAV

Ljubav: Zauzeti Lavovi imaju priliku da sa partnerom razreše sve probleme koji su se nagomilali u prethodnom periodu. Imaćete dovoljno vremena za porodicu i prijatelje, a njihovi saveti će vam mnogo značiti. Slobodni Lavovi upoznaće osobu koja će im privući pažnju i sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema. Ako niste spremni za vezu, nemojte davati lažnu nadu.

Posao: Iako žurite da sve obaveze odradite na vreme, neće vam ići od ruke. Morate biti obazrivi i morate se bolje organizovati. Nemate dovoljno energije za rad, pa je najbolje da ne prihvatate dodatne obaveze. Pitajte kolege za pomoć ukoliko mislite da vam je potrebna. Ne možete sve sami i to je u redu. U ovoj sedmici naučićete nove stvari i zbog toga možete značajno da napredujete.

Zdravlje: Prijaće vam više fizičke akrivnosti.

DEVICA

Ljubav: Zauzete Device spremne su da svoju vezu podignu na viši nivo. Potrebna vam je promena i sa prtnerom ćete razgovorati o venčanju ili proširenju porodice. partner će biti prijatno iznenađen vašim odlukama i čvrstim stavovima. Slobodne Device jedva čekaju da uplove u ljubavnu romansu, ali trenutno nije vreme za to. Najbolje je da se prepustite i da uživate u dobrom provodu.

Posao: Finansijska situacija je mnogo bolja nego što je bila i to će vam doneti olakšanje. Sada je vreme da uštedite i da novac ostavite po strani. Niste zadovoljni atmosferom na poslu, jer vam donosi stres i napetost. Budite fokusirani na ono što radite i ne ulazite u sukobe sa kolegama i sa nadređenima. 

Zdravlje: Mogući su problemi zbog viška kilograma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Ljubav: Vage u ovoj nedelji čekaju lepi momenti sa partnerom. Konačno ste sigurni u svoje emocije i to će vam doneti olakšanje. Bilo bi dobro da odvojite par dana i da se posvetite partneru, otputujte ili ostanite kod kuće za vikend. Slobodne Vage nisu zainteresovane da se otvaraju pred osobama koje ne poznaju dovoljno. Dajte šansu osobi iz svog okruženja kojoj se već duže vreme dopadate. 

Posao: U ovoj sedmici, Vage će imati priliku da odluče kojim putem će ići njihova karijera. Ostanite fokusirai na ono što radite, jer su moguće greške koje ćete morati da objašnjavate šefovima. Imaćete priliku da upoznate osobu koja može da vam pomogne da realizujete ideju o kojoj ste dugo razmišljali.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima, posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije imaju potrebu da svom partneru pruže više pažnje i da otvoreno govore o svojim emocija. To će doneti pravo osveženje u vašem braku ili u vezi. Zbližavanje sa partnerom doneće mnogo pozitivne energije. Slobodne Škorpije žele da pronađu partnera sa kojim će ostvariti romantičan odnos. Za sada ste na dobrom putu.

Posao: Retko kome ćete priznati da ponekad niste zadovoljni svojim poslom. Pokušavate da učinite što više možete i očekujete da ćete za to biti nagrađeni. I hoćete! Ne treba da brinete mnogo unapred, važno je da ste finansije vratili u stabilnu poziciju. Odnosi sa kolegama su odlični, pa možete i očekivati da će neko od vas tražiti pomoć.

Zdravlje: Pazite se povreda.

STRELAC

Ljubav: Biće ovo mirna i harmonična sedmica za sve Strelčeve koje su u vezi ili braku. Uživajte u lepim trenucima i ne zaboravite da uvek svoje emocije kazujete na glas. Bilo bi dobro da organizujete romantičnu večeru ili provedete par dana sa partnerom. Slobodni Strelčevi još uvek nisu spremne da uplove u novu vezu. Strpite se još malo, upoznaćete uskoro osobu vrednu pažnje.

Posao: Ovo je povoljan period za iskazivanje vaših kvaliteta na poslovnom planu. Postavite nove ciljeve i krenite u akciju. Posvećeni ste poslu i radićete efektivno. Motivisani ste i spremni da prebrodite sve prepreke koje su se našle na putu. Budite organizovani i sve će proći u najboljem redu.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

JARAC

Ljubav: Jarčevi ove sedmice zrače pozitivnom energijom i to će dovesti do poboljšanja odnosa sa partnerom. Imate mnogo energije i želite partneru da pokažete svoje iskrene emocije. Biće mnogo lepih događaja u ovoj nedelji, pa iskoristite naredni period za rešavanje svih problema koji su se desili u prethodnim mesecima. Slobodni Jarčevi fokusirani su na posao i neće mnogo obaćati pažnje na flert i na ponude koje im se pružaju. U ovom periodu, to je dobar izbor za vas.

Posao: Sada je pravo vreme da odlučite šta će se dešavati sa vašom karijerom u narednoj godini. Isplanirajte sledeće korake, jer ćete dobiti mnogo ponuda i moraćete da odlučite šta je za vas najbolje. Trošite novac na stvari koje vam nisu od prioritetne važnosti. Pokušajte da uštedite novac, jer će biti nenadanih troškova.

Zdravlje: Moguće su glavobolje i nesanice. Relaksirajte se i odmarajte što više.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Ljubav: Zauzete Vodolije imaće uzbudljivu sedmicu, punu lepih momenata sa partnerom. Prešli ste preko svih prethodnih grešaka partnera, oprostili ste i sada je vreme da za krenete dalje, da budete spokojni i srećni. Slobodne Vodolije u ovoj nedelji imaju priliku da započnu ljubavnu vezu. To može da bude i osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža.

Posao: Očekujete povećanje plate, ali je moguće da se to neće desiti ove sedmice. Ne budite razočarani zato što ćete sigurno bitti nagrađeni za vredan rad. Osigurajte svoje mesto i pokažite zbog čega vaš rad treba da se vrednuje. Bilo bi dobro da razmislite o dadatnim prihodima. Ako vaš hobi može da se unovči, napravite detaljan plan kako to može da se ostvari.

Zdravlje: Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku.

RIBE

Ljubav: Biće ovo povoljna nedelja za poboljšanje odnosa sa partnerom i sa članovima porodice. Organizujte zajednički ručak, ili neko drugo okupljanje. Imate potrebu da ispravite neke greške iz prošlosti i zvezde će vam u tome pomoći. Slobodne Ribe treba da se paze osoba koje još uvek nisu završile sa bivšim partnerima, kako ne bi bile povređene.

Posao: Što se tiče poslovne sfere, Ribe u ovoj sedmici očekuju velike promene i lepe vesti. Moguće je da ćete dobiti poslovnu ponudu o kojoj niste ni sanjali! Možda ćete imati strah od novih stvari koje vas čekaju, ali nema potrebe za tim. Pred vama je lep period i doćiće do stabilizacije na finansijskom planu. 

Zdravlje: Glavobolje su moguće, kao i česte nesanice. Odmarajte se više.

 

Izvor:mogujatosama.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner