News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Posao

Teške poslovne odluke su pred vama. Moguće je da ćete imati neko odricanje na ovom planu i da vam neće biti ni malo lako da donesete konačne odluke kada je u pitanju vaše polje posla. Sledi vam period koji može da vam donese manje sukobe sa nadređenima ili neke zabrane koje će dolaziti od njihove strane prema vama i koje vam se neće ni najmanje dopadati. Svakodnevno nametanje novih poslovnih zadataka prilično vas opterećuju, kao i činjenica da ste potpuno svesni da uskoro nećete moći sve zadato da postignete. Sve ukazuje na to da možete da budete skloni problemima na poslu i zbog nestrpljenja koje možete da osećate i koje može na neki način sada da vas sputava. Povedite računa o tome da ne budete preterano brzopleti, jer možete da imate probleme na poslu zbog ishitrenih reakcija. Pokušajte da stišate strasti, jer trenutno nemate drugu alternativu.

 

Ljubav

Na ljubavnom polju osećate da ste spremni za početak ozbiljne veze. Možete da očekujete povoljan period da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada ili da uđete u vezu koja može da bude ozbiljna na duže staze u budućnosti. Ako ste planirali da sa partnerom pravite zajedničke planove, da se verite, ako ste razmišljali o braku i tome sl. ova faza vam je idealna da se pokrenete i da jasno pokažete kakve su vam namere u odnosu sa voljenom osobom. Vreme je da pokažete svoje pravo lice i da pokažete da ste spremni da se borite za vašu ljubav i da ne prezate ni od čega. Nešto je povoljnija nedelja za muške nego za ženske Ovnove. Ako ste u braku, onda su mogući manji problemi i zahlađenje sa partnerom, zbog nedovoljne iskrenosti, ali i i zbog toga što ste oboje dopustili da se problemi gomilaju, a da niste pokrenuli inicijativu za njihovo rešavanje.

Zdravlje

Kod vas sledi period koji vam na polju zdravlja može doneti povratak hroničnih problema iz prošlosti. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati dosta akcije, ali i mnogo napetosti i stresa koji mogu prilično negativno da se odraze na vaše polje zdravlja. Veoma je važno da se maksimalno potrudite da na ovom polju budete posvećeni sebi i stvaranju zdravijih navika. Potrudite se da budete spremni da usporite kada primetite da ste premoreni ili da ste se isforsirali. Tokom ove nedelje možete da budete skloni brojnim upalnim ili bolnim stanjima.Naravno, upala mišića zbog preteranog naprezanja, može doneti spazam, pa je potrebno da pribegnete većem unosu minerala i vitamina. Mogući su problemi sa leđima, kičmom, kostima, zubima, kožom ali

 

isto tako i sa čestim glavoboljama a može da postoji rizik i od manje povrede glave ili nekog udarca i tome sl.

Savet

Umišljena bolest je gora od prave bolesti.

BIK

Posao

Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za poslovno polje. Ostvarujete stabilnost po pitanju planova koje ste imali. Sudbina vas podržava oko mogućnosti da ostvarite poslovni napredak, pa možete da budete veoma zadovoljni dešavanjima na ovom polju. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite i neke veće planove ili ćete imati podršku od strane neke osobe koja je za vas faktor sreće. Oslonite se na njene savete, iskustva, jer vam može pomoći ostvarenju vaših zamisli na mnogo lakši način, sa pozitivnim ishodom. Moguće su i ponude iz inostranstva ili neke ponude koje mogu da vam pomognu na vašem putu ka dodatnom školovanju i obrazovanju. Iskoristite dobro ovaj pozitivan period za posao u kojem možete da ostvarite važne pomake, u svom statusu, koje 'e vam doneti dodatne poslove, ali i boljem finansijskom stanju.

Ljubav

Na ljubavnom polju polako definišete šta želite. Spremni ste da se okrenete stabilnosti. Iako imate utisak da ste duže vreme stajali u mestu kada su u pitanju emocije, na kraju možete da dođete do zaključka da vam je tako nešto baš bilo potrebno. Sada osećate sigurnost, veoma dobro znate šta želite. Očekuje vas faza u kojoj ćete želeti da na ljubavnom polju imate sve- i stabilnost, duboka osećanja, ali i slobodu. Potreban vam je partner u kojeg možete da imate maksimalno poverenje u svakom trenutku, a koji vas neće sputavati. Sada vam nije prioritet ozvaničenje veze ili ulazak u bračnu zajednicu, već vam je prioritet da sa osobom do koje vam je stalo imate suštinski dobar odnos koji ne može da se poljulja tek tako. Važno vam je i da se dovoljno poštuje vaša sloboda i da nema posesivnosti u ljubavi.

Zdravlje

Dobar vam je period da na polju zdravlja ostvarite stabilno stanje. Manji problemi koji su vas u prošlosti mučili bi sada sasvim mogli da vam se reše. Očekuje vas generalno jako dobra nedelja u kojoj nećete imati mnogo razloga za brigu kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da ćete sada lakše smršati, pa je dobar trenutak za dijetu i promene režima ishrane koje su vam na neki način potrebne. Pored toga, možete da imate i dosta uspeha na polju spota i rekreacije, pa je ovo idealan period da se vratite u dobru formu, kondiciju i da se posvetite što zdravijim navikama koje mogu da vam donesu opšte poboljšanje. Od vaše samo-discipline, koja vam nije

jača strana, u narednom periodu zavisi i vaše zdravstveno stanje. Potrudite se da se okrenete pravilnoj ishrani, kao i da unosite veću količinu vode u organizam.

Savet

Pokrij uši da ne čuješ zle reči.

 

 

 

 

 

BLIZANCI

Posao

Dosta nervoze će biti oko vas tokom ove nedelje. Moguće je da ćete imati utisak da na ovom polju postoje kočnice i problemi koje ne možete lako da rešite. Poslove morate da obavljate u par navrata kako biste ih rešili na vreme. Finansijska situacija može da vam bude na neki način pod kočnicama, u nekoj vrsti zastoja tako, da možete da imate i probleme na polju novca. Imate osećaj da tapkate na mestu. Pogotovo vam je sada nepovoljan period za pozajmice, kredite ili za bilo koji vid nasledstva ili promena na polju finansija. Nemojte da ulazite u velike troškove ili u ulaganja ove nedelje. Generalno vam je sada nepovoljna faza za nove odluke naglašena, pa povedite računa o svom novcu i poslu. Ne rizikujte! Naročito ne ulazite u sumnjive poslove sa nepoznatim licima, oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, moguće je da ćete biti jako osetljivi, ranjivi i razdražljivi. Reagovaćete na svaku sitnicu, možete planuti, a da ni sami ne znate pravi razlog. Poželjno je da racionalnije posmatrate stvari i da sagledate nivo svog učešća, pre no što krivicu prebacite na partnera. Ovo je period u kojem može da vas prati velika nervoza, naredna faza vam donosi mnogo poteškoća na polju emocija, pogotovo ako ste u nekoj tajnoj vezi ili ako u odnosu sa partnerom imate ljubomoru i nepoverenje koje vas prate iz prethodnog perioda. Može da vam bude jako teško da na ovom polju racionalizujete sada ciljeve. Bićete skloni emotivnim i brzopletim reakcijama koje bi mogle na neki način da vam ugroze odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, bićete skloni komunikaciji sa bivšim partnerima kako bi na neki način podigli svoje samopouzdanje ili sopstvenu vrednost.

Zdravlje

Za zdravlje vam ova nedelja nije baš najpovoljnija. Možete da budete skloni poteškoćama i problemima, pa je jako važno da budete ipak spremni da povedete više računa nego do sada. Naredni period vam donosi povratak problema iz prošlosti, neke hronične smetnje izazvane nervozom, varenjem, emotivnim disbalansom. Prilično ste se opustili, kilogrami su se nagomilali, sada imate problem da ih skinete. Potrebna je drastična dijeta i veliko odricanje. Takođe, tokom ove faze možete da budete skloni većim tegobama kada je u pitanju urogenitalni

trakt, moguće su infekcije, ali i problemi poput kamena u bubregu i slične tegobe. Posavetujte se sa vašim lekarom. Ove nedelje mirujte i slušajte savete stručnjaka, kako zbog vaše osetljivosti ne bi došlo do većih i novih komplikacija na polju zdravlja. Važno je da vodite računa o sebi.

Savet

Ne idi kao opadač po svom narodu!

RAK

Posao

Moguće je da ćete u ovom periodu na polju posla vi biti skloni donošenju nekih naglih odluka koje će sasvim iznenaditi vaše blisko poslovno okruženje. Naredni period vam donosi teške odnose sa saradnicima koji mogu da pokažu neki krut, tvrd stav i može da se ispostavi da u poslovnom okruženju sada nema dovoljno mesta za kompromise, što vama ne odgovara. Sada nije momenat da iznosite svoje stavove, pa ukoliko niste u stanju da budete strpljivi, okušajte svoju sreću u drugim poslovima, koje sada imate u ponudi. Vi ćete sada na neki način težiti slobodi kada je u pitanju posao, niste spremni da se posvetite samo jednom projektu ili samo jednoj firmi, pa vam to može predstavljati manju kočnicu. Ipak, uz preokrete koji vam sudbinski dolaze, uspevate da ostvarite značajniji pomak na polju finansija.

Ljubav

Spremni ste da na ljubavnom polju pokažete vašem partneru da više nema mesta za igranje. Dolazi vam faza u kojoj možee da imate prilično jasan stav po pitanju vaših očekivanja i od tog stava koji zauzmete sada - nećete odstupati. Pred vama je period koji može da vam donese ljubavne oscilacije, ali i prekid veze, ako druga strana ne bude bila spremna da se povinuje vama. Vi ste sada prilično sigurni u ono što želite i dobro se osećate, jer znate da vam je na prvom mestu samopoštovanje i odnos prema sebi. Čak možete osećati i olakšanje, ukoliko odlučite da prekinete odnos. Ako ste slobodni, ovo je faza u kojoj možete da budete ekscentrični i period koji vam ne donosi početak bilo kakve ozbiljne veze. Niste spremni da se previše prilagođavate tuđim potrebama. Težite samostalnosti, trenutno se osećate tako najbolje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje faza tokom koje možete da budete skloni tegobama i problemima. Nije vam povoljna ova nedelja, pa je važno da vodite računa o prevenciji i zaštiti na polju zdravlja, u svakom smislu. Dolazi vam period koji može da bude problematičan najpre po pitanju zdravlja stomaka i urogenitalnog trakta. Moguće su upale, prenosne infekcije i bolesti. Može da dođe i do problema sa jajnicima, bubrezima, ali možete da budete skloni i reakcijama vezanim za alergije. U svakom slučaju naredni period vam nije povoljan, pa biste trebali da se potrudite da

više pazite na svoje zdravlje, kao i da budete spremniji da na ovom polju budete odgovorniji prema sebi. Idite redovno kod lekara. Postoji mogućnost da se problem kod vas ne ispolji odmah, da ne daje jasnu kliničku sliku. Potrudite se da, u tom slučaju, potražite mišljenje više stručnih lica.

Savet

Gubi se pravo na budući svet, ako se bez poštovanja govori o drugom čoveku.

 

 

 

 

 

 

LAV

Posao

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Nalazite se u periodu u kojem biste mogli da imate neke manje probleme na ovom polju, ukoliko se ne budete potrudili da se organizujete na neki kvalitetniji način. Naporan vam je posao i dosta energije trošite na svakodnevne obaveze. Ipak, sreća će biti na vašoj strani kasnije, ako sada budete pokazali upornost, istrajnost i ako budete bili spremni da date svoj maksimum po pitanju posla. Važno je da sada postavite čvrste temelje, kako bi mogli na poslovnom polju da ostvarite stabilizaciju i dalje napredovanje u budućnosti. Važno je da ne odustajete na prvim preprekama. Imate dobre ideje, koje valja realizovati, uz saradnju sa odabranim ljudima. Ukoliko budete imali zajedničke ciljeve, možette postići uspeh, ne samo u građenju svog kapitala, već i priznanja u poslovnom svetu.

Ljubav

Na ljubavnom polju vam je ova nedelja prilično nepovoljna. Moguće je da vam neće biti baš lako da ostvarite ono što želite na ovom polju i da ćete sa voljenom osobom imati neki vid distance i udaljavanja. Sve ukazuje na to da ćete u bračnim odnosima imati neki vid krize i da vam neće biti lako da na ovom polju ostvarite bolji odnos sa partnerom. Moguće je da od strane partnera osećate neki vid udaljavanja, zahlađenja i da vam se sve više čini da vas dvoje kao par, ne možete da ostvarite sasvim stabilan odnos. O raskidu ili razvodu još ne razmišljate, ali osećate da više nije to to među vama. Potrudite se da nađete zajedničko rešenje, jer nije sve izgubljeno. Možda među vama tinja još uvek stari plam. Ako ste slobodni, ova faza vam nije baš povoljna za početak novog poznanstva, jer ste više usmereni na posao, nego na ljubav.

Zdravlje

Tokom ove nedelje se potrudite da izdvojite neko vreme, kako biste posetili lekara i otišli na redovan pregled. Neophodno je da se uverite da je sve uredu i da budete spremni da na polju zdravlja budete posvećeni sebi i svojim potrebama. Vodite računa o zdravim navikama. Ove nedelje vam želudac može biti veoma osetljiva tačka kao i žuč. Svakako da je to posledica velike nervoze koja vas je pratila već određeno vreme, a posledice postaju prepoznatljive. Obratite se

lekaru, nemojte zanemarivati svoje zdravlje. Potrebno je vreme da biste na ovom polju mogli da rešite probleme koje imate još iz prošlosti. Nemojte da unosite u svoj život dodatni stres i tenziju, jer će to negativno da vam se odrazi na zdravlje. Potrudite se da mirujete i odmarate koliko možete, ali i da meditirate i da nađete put ka pozitivnim mislima i ka unutrašnjoj smirenosti.

Savet

Ako ne možeš da pređeš preko, a ti prođi ispod.

DEVICA

Posao

Moguće je da ćete biti užurbani i pod velikom tenzijom ove nedelje. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali previše da se oslanjate na faktor sreće. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje, tako da biste trebali da se pozabavite i poslovima koji na vas čekaju iz prošlosti. Konačno, oni moraju biti rešeni, jer će vam u budućnosti predstavljati još veći problem. Naredna faza vam donosi mogućnost da na poslovnom polju ostvarite napredovanje, ukoliko budete bili spremni da naporno radite, da se trudite, da izbegavate rizike i da se jasno i otvoreno suočite sa problemima koje imate iz prošlosti. Dolazi vam period u kojem ćete na poslu dosta energije trošiti i neophodno je da budete fokusirani, skoncentrisani, kako ne biste načinili neke propuste, a koji kasnije mogu biti fatalni za vaše poslovanje.

Ljubav

Na polju ljubavi možete da se predomišljate sada. Moguće je da ćete pokazati da u neku svoju odluku niste spremni i da će vam biti potrebno vreme kako biste uopšte shvatili šta je ono što zaista želite da ostvarite na ovom polju. Pred vama je period koji vam donosi neke kočnice i poteškoće. Imaćete utisak da vas partner na neki način odbija ili da je od vas udaljen. Moguće je da vam neće biti lako da pokažete svoja osećanja na pravi način, već ćete biti podložni nekim frustracijama koje bi mogle da vas ometaju, pa možete započinjati svađe oko sitnica, umesto da lepo sednete na miru i razjasnite stvari koje vas muče. Ne odlažite rešenje, potrudite se da partneru objasnite svoja osećanja i očekivanja. Dobićete podršku! Nije povoljan period za početak nove veze, moguće je da nove udvarače sada i ne primećujete.

Zdravlje

Na polju zdravlja ste skloni problemima tokom ovog perioda. Osetljivi ste, raspoloženje vam je promenljivo i podložni ste novim tegobama na ovom polju. Moguće je da ćete zbog nervoze i problema na polju emocija, biti dodatno nekako ranjiviji. Tokom ove nedelje pazite na svoj kardiovaskularni sistem. Ukoliko ste već imali neke probleme, moguće je da će vam se oni vratiti. Česta malaksalost može da ukaže na neke nove zdravstvene tegobe, pa se obratite vašem

lekaru, ako budete primetili takve simptome.Oni mogu poticati i od dolaska proleća, prilagođavanja organizma temperaturnim promenama, ali mogu poticati i od mnogo ozbiljnijih tegoba. Generalno gledajte da tokom ove nedelje više mirujete, da se ne naprežete i da vodite računa o svom zdravlju. Važno je da radite na stvaranju boljih navika kao i na tome da štedite svoju energiju.

Savet

Novac je iskušenje i kazna.

VAGA

Posao

Tokom ove nedelje nastupa faza manje stagnacije na poslu kod vas. Nećete imati veće promene i bićete veoma posvećeni tome da na ovom polju održite stabilnost, koja vam je potrebna kako biste uspeli dobro da funkcionišete. Moguće je da ćete imati porodičnu pomoć oko posla ili ćete zajedno sa nekim članovima porodice praviti poslovne planove koji mogu da vam donesu povoljne pomake u budućnosti. Sada svakako nije momenat za drastične poteze i velike promene, pa ako ste tako nešto imali u planu biće potrebno da pokažete strpljenje. Imaćete priliku da u kasnijem periodu realizujete svoje zamisli, sa uspehom. Bilo kakvo insistiranje u tom pravcu, sada bi vas vodilo samo bespotrebnim zalaganjima, gubljenju vremena, ali i finansija. Važno je da budete spremni da na ovom polju pokažete odgovornost i ozbiljnost.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete imati dobro stanje na polju ljubavi. Možete da očekujete da ćete sa partnerom uspeti da rešite neke probleme i da će vam se odnos stabilizovati i pokrenuti na bolje. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni okolnostima koje budete uspeli da ostvarite na ovom polju. Sudbina je na vašoj strani i ako ste tek na početku veze, osetićete veliku i jaku privrženost prema voljenoj osobi, pa ubrzo poželeti i zajednički život sa njom. U svakom slučaju vas očekuje period u kojem ćete biti uspešni po pitanju mogućnosti da se odnos stabilizuje i da se donesu neke nove odluke koje bi vašu vezu pomakle unapred. Ako ste slobodni, može da vam se desi zanimljiv flert negde u vašem bliskom okruženju, preko posla. Sada vam je osoba vrlo zanimljiva i spremni ste i na izvesne rizike kako biste se upustili u vezu sa njom.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period koji vam donosi manje probleme i poteškoće. Nepovoljan vam je period, pa možete da budete skloni novim simptomima na ovom polju. Očekuje vas faza koja vam donosi oscilacije i probleme sa varenjem, kao i tegobe koje mogu da vam budu vezane za probavu, metabolizam, donji stomak i generalno ceo predeo abdomena. Pred vama je period

koji nije povoljan za vaše zdravlje pa je važno da vodite više računa o sebi nego pre. Pazite na ishranu, promenite režim, izbegavajte brzu hranu, kao i gazirana pića, alkohol. Stalni izlasci sa društvom su vas podstakli na veće konzumiranje istih. Ako ste imali bilo kakve ginekološke probleme, povedite dodatno računa u ovom periodu i potrudite se da na vreme krenete na redovne preglede. Ukoliko primećujete da nešto nije uredu, nemojte da zanemarujete svoje probleme.

Savet

Dok čovek živi, mora da živi!

ŠKORPIJA

Posao

Moguće je da ćete na polju posla u narednom periodu biti skloni donošenju odluka koje nisu sasvim racionalne, pa vam to može predstavljati neki problem. Manje svađe i konflikti na poslu bi mogli da vam donesu priliku da se zapitate da li razmišljate ispravno i da li su vaši planovi ostvarivi. Kako spadate u realne osobe, moguće je da ćete na ovom polju početi da pravite manje korekcije nekih svojih ideja. Sada je vreme da intuitivno donosite odluke. Povedite računa o problemima sa papirologijom, dokumentacijom, koja može da vam bude prilično teška za rešavanje sada, izbegavajte brzoplete poteze. Posavetujte se sa nekim, ako imate bilo kakve administrativne probleme. Možda drugi racionalnije sada, sagledavaju postojeću situaciju.Prepustite da drugi donesu odluku umesto vas, nećete pogrešiti.

Ljubav

Moguće je da vam nije lako da sa voljenom osobom pričate o svemu što vas muči. Osećate dozu otežanja u vazduhu i smatrate da dosta toga na vašem polju ljubavi treba da se menja. Moguće je da od partnera očekujete samo iskrenost, ali i da sumnjate u njegove reči, čak i onda kada za time nema preterano velike potrebe. U svakom slučaju vas očekuje faza koja može da vam donese blokade i kočnice u emotivnom smislu. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati probleme oko pokazivanja svojih osećanja i da vam neće biti ni malo lako da priđete osobi koja vam se zaista dopada. Vaši problemi sa samopouzdanjem mogu da budu velika kočnica za promene koje biste želeli u svom ljubavnom životu. Očigledno da ste ispali iz štosa i da vam je potreban dodatni podstrek, kako biste hrabro ispoljili svoja osećanja i namere.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni raznim teškoćama. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi. Alergije bi mogle da vam stvaraju veće probleme, pa se potrudite na vreme da izbegavate sve faktore rizika. Moguća je i prolazna ukočenost, ali i problemi sa kostima,

zglobovima, s tim da će vam ruke sada biti osetljivija regija nego noge. Generalno možete da očekujete period u kojem ćete imati sitne smetnje sa zdravljem, bićete osetljivi, pa se potrudite da negujete sebe i da osluškujete svoje potrebe. Povoljan vam je period da na ovom planu odustanete od nekih loših navika, ako ste ih imali, kao što je pušenje i alkohol. Da bi se na polju zdravlja održalo dobro stanje, potrebno je da menjate svoj stil života. Naravno, za to je potrebna jaka i čvrsta volja, ali ništa što vi ne biste mogli da postignete.

Savet

Kad rob postane car, zemlja drhti.

STRELAC

Posao

Vama nije baš lako da uskladite sve svoje želje i mogućnosti na poslovnom polju. Moguće je da osećate da imate dosta kočnica i da vam se neke stvari na ovom planu odvijaju usporenije nego što ste očekivali. To vas dosta frustrira, jer vas ne odlikuje strpljivost. Ipak, morate pokazati i dozu mudrosti, jer niste početnik, već ste imali loše iskustvo zahvaljujući svojoj ishitrenosti. Dosta toga vas sada opterećuje, ali imate plan da na neki način, dugoročno, ipak stabilizujete svoje finansije i da ostvarite poboljšanje na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete uspeti da donesete odluke, koje će vam u budućnosti biti veoma važne u smislu ostvarenja bolje poslovne atmosfere. Ovo je faza u kojoj možete da imate neku nevidljivu podršku ili manji faktor sreće koji vas gura u poslednji čas, ka ostvarenju.

Ljubav

Na emotivnom planu vam je naglašen period koji može da vam donese probleme sa ljubomorom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta nepoverenja u odnosu sa voljenom osobom. Puno vam toga može smetati, ali najviše ćete se plašiti preljube. Moguće je da imate i manju krizu samopouzdanja i da zato sada vaš odnos sa partnerom prolazi kroz nepovoljnosti. Posesivnost koju pokazujete može povremeno da smeta voljenoj osobi, kojoj nije uvek jasno šta se dešava. Vaša nesigurnost vas može uvaliti u nevolje. Pokušajte iskrenošću da navedete partnera na otvoren razgovor. Moguće je da nećete imati preterano povoljne šanse za nova poznanstva ako ste slobodni. Važno je da pokažete da ste spremni da sačekate pravu priliku za ljubav. Nije vreme da se bilo šta forsira na emotivnom planu. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje

Na polju zdravlja su moguće manje smetnje, uglavnom vezane za hronične probleme odnosno za tegobe koje vas muče iz prošlosti. Nije vam povoljan period i dosta toga vas može opterećivati sada. Potrudite se maksimalno da pazite na svoju ishranu i da vodite više računa o svom

zdravstvenom stanju kako bi uspeli da održite stabilno stanje. Ovaj period može da vam donese i manje probleme sa štitnom žlezdom, pa je i to stavka o kojoj treba da povedete računa, pored osetljivog grla i vratnog predela koji su vam sada naglašeni kao slabe tačke. U narenom periodu se posavetujte sa vašim lekarom, ako vas bilo šta muči. Izbegavajte stresne okolnosti. Odmarajte i uskladite svakodnevne navike sa svojim potrebama. Planirajte zajednički odmor sa partnerom, na nekoj udaljenijoj destinaciji, kako biste se zaista odmorili od svakodnevnih aktivnosti.

Savet

Svuda ćeš naći đubre, ako zaviriš!

JARAC

Posao

Vama dolazi period koji bi mogao da bude prilično povoljan za stabilizaciju poslovnih okolnosti. Ne biste trebali da očekujete drastične promene na polju posla. Ova nedelja može da vam bude i usporena na neki način. Važno je da nipošto ne mešate posao i emocije, ako želite da na ovom polju ostvarite uspeh koji ste sebi zacrtali. Maksimalno se potrudite da budete promišljeni u svojim poslovnim odlukama i da ne izbegavate suočavanje sa odgovornostima. Važno je da ne bežite od posla i od obaveza, već da se maksimalno potrudite da budete temeljni u njihovom ispunjavanju u narednom periodu. Nemojte da izbegavate svoje dužnosti. Svako od nas ima uspone i padove, nekada imate osećaj da se gubite u poslovima, a nekada ih obavljate sa jednakim žarom kao na početku. Važno je da budete posvećeni onome što radite!

Ljubav

Na ljubavnom polju vas očekuje period u kojem ćete imati neke manje prepreke. Moguće je da ćete osećati dozu razočarenja u odnosu sa vašim partnerom, iako zapravo nećete znati ni sami tačno odakle dolazi srž problema. Vaš odnos već neko vreme ne funkcioniše onako kako biste vi to želeli, pa zbog toga možete da budete prilično neraspoloženi. Moguće je da vam neka očekivanja nisu ispunjena i da vam partner nije ostvario sve želje koje ste imali. Nije vam uvek jednostavno da se suočite sa svojim osećanjima, pa kada dođe trenutak za to, imate utisak da vam je preteško. Prijalo bi vam da sa nekom bliskom osobom ili sa terapeutom porazgovarate o svojim ljubavnim problemima. Savet koji dobijete sa strane bi mogao dosta da vam znači. Ukoliko ste slobodni, susrećete osobu koja će u vama podstaknuti želju za većom bliskošću.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, takođe vas očekuje faza u kojoj možete da imate prilično nepovoljne okolnosti. Moguće je da ćete biti osetljivi i skloni raznim problemima. Glava će vam biti sklona tegobama, pa su mogući problemi sa očima, sa glavoboljom, vrtoglavicom, niskim pritiskom.

Moguća je i česta malaksalost i osećaj umora koji može da vas prati i više nego što sebi želite da priznate. Ovo je period u kojem ćete biti prilično osetljivi, pa je moguć i pad imuniteta i sklonost nekim novim tegobama na polju zdravlja. Potrudite se da poboljšate svoju krvnu sliku, da izdvjite više vremena za odmor i za svoje potrebe. Mada nećete to sebi da priznate, očigledno da ste se preforsirali i da ste svoj organizam iscrpli, maksimalno oslabili, što je i dovelo do pada imuniteta. Ako osetite da vas bilo šta muči, na vreme se javite vašem lekaru.

Savet

Čovek dobro izgleda, samo, dok stoji!

VODOLIJA

Posao

Teži vam je period naglašen tokom ove nedelje. Na polju posla biste mogli da postanete skloni brojnim problemima koje vas svakodnevno opterećuju. Dosta toga može da vas koči na ovom polju i zbog toga ste neraspoloženi. Moguće je da imate utisak da se vrtite u nekom začaranom krugu oko starih problema i da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite svoje planove. Naravno, niste osoba koja odustaje i koju je lako navesti da posumnja u svoje ideje. Dosledni ste do kraja, čak i ako nailazite na brojne prepreke. Teško vas je pokolebati. Imate jasnu viziju. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da se fokusirate na stvaranje novih poslovnih kreacija, pa ako se bavite nekom vrstom umetnosti, možete biti zadovoljni. Ako ne, sačekajte da nepovoljan period prođe, pa se kasnije bacite u akciju.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, sledi vam period koji može da vam donese neke dileme, zastoje ili probleme sa voljenom osobom. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da niste preterano zadovoljni vašim odnosom i da na neki način osećate da vam nedostaje romantika u odnosu, da niste baš raspoloženi ni vi ni partner više za iste ljubavne vratolomije koje su vam na početku prijale. Moguće je da ćete osećati neku dozu udaljenosti, ali i da će vama samima biti teže da se otvorite i da partneru priznate šta je ono što vam leži na srcu. Razmislite da li je vreme da načinite jedan stepen više u vašem odnosu. Možda nije u pitanju zasićenje, već potreba da nešto promenite. Ako ste slobodni, tokom ove faze možete da budete stidljivi i povučeni i može da vam bude teško da se otvorite prema osobi koja vam se dopada, čak i ako ona napravi prvi korak ka vama.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem će vam prijati da se malo primirite, povučete i zatvorite u sebe. Vreme je da sakupite malo više energije, koja vam je u međuvremenu nestala. U narednoj fazi vas očekuje dosta nepovoljnih okolnosti, pa je važno da ne trošite svoju energiju bespotrebno na

stres oko sitnica. Potrudite se da dovoljno spavate, odmarate, da pijete dovoljno tečnosti. Takođe se potrudite da svaki dan izdvojite neko vreme za sebe, kako bi se relaksirali i oporavili. Uvedite malo više aktivnosti, svakodnevne vežbe bi vam prijale. Ovaj period vam je povoljan za početak lečenja ili nekog tretmana za problem koji već imate. Moguće je da ćete uspeti da dođete do poboljšanja zdravstvenog stanja u narednoj fazi, ako se budete usmerili ka tome i ako svoje zdravlje postavite kao neprikosnoveni cilj. Posvetite se sebi ove nedelje.

Savet

Nema broja grešaka u ovom svetu.

RIBE

Posao

Postoje neke stvari na poslovnom polju koje vam sada stoje u mestu i koje vam se ne rešavaju kako ste očekivali. Ipak, dobra strana ove nedelje, može da bude to što ćete se oslanjati na druge ljude i njihovu pomoć i što ćete imati mogućnost da na ovom polju budete rasterećeniji po pitanju obaveza. Vreme je dase malo povučete i da prepustite brojne obaveze bliskim saradnicima, koji će ih obaviti sa velikim elanom i vi nećete imati bitnih zamerki. Sada uviđate da neke stvari možete prepustiti, da nije potrebna vaša prisutnost. Ova nedelja vam neće biti previše naporna, pa ćete zbog toga imati priliku da uhvatite malo više slobodnog vremena i da se malo više posvetite sebi i svojim potrebama. Naredni period vam donosi priliku da se od posla malo odmorite, da predahnete i sa sagledate i druge stvari koje mogu da vam budu važne.

Ljubav

Kada je u pitanju polje ljubavi, spremni ste da sa partnerom pravite ozbiljnije planove. Ako ste u vezi, moguće je da ćete imati manje zadrške zbog ljubomore ili nepoverenja, ali ako budete bili spremni da partneru pristupite sa neke prijateljske strane, onda ćete uvideti da su zapravo vaši strahovi na ovom polju sada ipak bili neosnovani. Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi imati dosta dobrih prilika, da odnos sa voljenom osobom stabilizujete i preokrenete na bolje, pa je važno da budete spremni da takve prilike prepoznate. Ako ste slobodni, moguć je povratak flerta sa simpatijom iz prošlosti ili pomirenje sa bivšom ljubavi. U svakom slučaju vas očekuju nova ljubavna dešavanja sa nekom osobom koja je vezana za vašu prošlost, odnosno sa nekim koga već poznajete. Sada možete mnogo toga da pružite, bez ustezanja, jer znate šta možete da očekujete jedno od drugog.

Zdravlje

Trebalo bi da vas očekuje mirna nedelja u kojoj na polju zdravlja nećete imati bilo kakve veće probleme. Moguće je da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom

polju. Možete da očekujete da će vaš odnos prema samom sebi i sopstvenom telu biti od ključnog značaja za poboljšanje zdravstvene situacije. Maksimalno se potrudite kako biste uspeli da ostvarite stabilizaciju. Ova nedelja vam je dobra i za društvene aktivnosti, za izlaske, bavljenje sportom ili hobijima. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da će vaše telo biti u dobroj formi. Dobro ste raspoloženi i generalno vam je ova nedelja povoljna, pa ne bi trebali da imate većih briga. Uživajte u svemu što vam život pruža. Isplanirajte jedan aktivan vikend na nekoj zanimljivoj, domaćoj destinaciji.

Savet

Od svinjskog repa ne možeš napraviti krzneni šešir

e-max.it: your social media marketing partner