Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao: Ove nedelje otvaraju vam se vrata ka uspehu.Očekujte važne dogadjaje na poslu.Vreme je da se vaš trud mesecima unazad nagradi.Četvrtak je vaš dan,budite spremni.

Ljubav:Zbog vaše obuzetosti poslom,partner se može naći uvredjenim.Čak će biti I aktuelna sumnja u vašu vernost.Jeste da će vam posao biti važan ove nedelje,ali odvojte I neko vreme za svog emotivnog partnera.Nemojte hraniti tudju nesigurnost.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora I sna.

BIK

Posao: Ove nedelje ćete raditi više nego obično,ali to vama kao znaku koji voli da radi,neće preterano teško pasti.Malo vas mogu nervirati saradnici,koji će se pokazati neodgovornima,a koji će I svoj posao prebaciti na Vas.

Ljubav: Neke ljubavne veze,nažalost ove nedelje doživljavaju definitivn kraj. I vama će biti jasno da se emocije koje su nekada bile jake ,ne mogu obnoviti I da je bolja opcija da za sebe potražite novog emotivnog partnera.

Zdravlje:Polako vas napušta nervoza,koja vam je mogla doneti neke stomačne probleme.

BLIZANCI

Posao: Blizanci će ove nedelje biti raštrkani na više strana.Od vas će se poslovno očekivati da budete na tri mesta ispovremeno. Ali vi verujete u sebe,svoje sposobnosti I sve ćete uspešno da obavite što se od vas bude zahtevalo.

Ljubav:Napokon bi trebali da se opredelite šta želite. Da li je to uživanje u  slobodi,veza bez obaveza,ili ulazak u brak. Partneru već teško padaju vaša neodlučnost I promene raspoloženja. Sve će zavisiti od Vas,pa dobro razmislite.

Zdravlje: Mali hormonski disbalans.Prekontrolišite se zdravstveno.

RAK

Posao:Nedelja poslovnih izazova ispred Vas. Pripazite na svoju komunikaciju sa kolegama.Nemojte da budete tvrdoglavi,već prihvatite savet iskusnijeg kolege.

Ljubav: Bićete skloni da opterećujete emotivnog partnera suvišnim pitanjima. Mala doza ljubomore jeste uvek ok,ali ove nedelje možete da preterate.Imajte na umu da biste tako samo pokazali svoju nesigurnost.

Zdravlje:Mogući problemi sa grlom.

LAV

Posao:

Kontakti sa strancima I instranstvom,čine da se ponovo osećate moćno.Nakon nekog perioda zahtišja,ponovo ste u dobroj formi I puni elena za nove poslovne poduhvate.

Ljubav: Prevelika očekivanja u emotivnim odnosima ,vas ove nedelje neće odvesti nikuda. Niste spremni na komromise,ali potrudite se.Ljubav je vaš glavi pokretač,I nemojte zbog nekih sitnih nesporazuma,propustiti neke lepe momente.

Zdravlje: Moguć mali pad imuniteta.

DEVICA

Posao:Vi ste neko,ko retko ispada,iz dobrog ,stabilnog ,poslovnog puta.Tako će biti I ove nedelje.Vi ste vrlo dobro svesni koje su vase obaveze,I ispunjavate ih na vreme.

Ljubav: Nemojte ove nedelje ulaziti u neka dopisivanja I flertovanja,jer bi vas partner brzo otkrio.Nije uvek baš sve tudje sladje.A ako već to I učinite,gledajte da to bar bude neko bolji od vašeg trenutnog partnera.

Zdravlje:Mogući problem sa cirkulacijom.Aktivirajte malo kada je sport u pitanju.

VAGA

Posao: Suviše ste rasejani kada je posao u pitanju.Koncentrišite se više ,kako ne biste napravili neki propust na poslu.

Ljubav:Venera u vašem znaku,čini da ove nedelje samo razmišljate o ljubavi.SKloni ste da od svoje emotivne priče napravite bajku.

Ako ste u tajnoj vezi,posebno budite pažljivi .Neka sms poruka se može pokazati fatalnom.

Zdravlje:Zaštićeni ste od zdravstvenih teškoća.

ŠKORPIJA

Posao: Ova nedelja vama donosi snagu I elana da završite sve svoje poslovne obaveze veoma brzo I lako.Sunce I Merkur u vašem znaku,čine da svoju pozitivnu energiju emitujete I na kolege,pa možete očekivati I pohvale.

Ljubav: Ne postoji toliko strastven znak kao vi,a to se pokazuje I kroz vase polje ljubavi. Dan ljubavi,dan svadje,dan mirenja,I tako u krug.I vi I partner bicete skloni ljubomornim ispadima,ali to je kad vas znak da odnos vredi.

Zdravlje:Možete imati samo neke tegobe prolaznog karaktera,jer ćete se puno trošiti.

STRELAC

Posao:Ove nedelje možete razmišljati opciji promene posla,što ne bi bila loša odluka za Vas.Tražite posao koji bi bio vezan za rad sa strancima,ili kroz polje inostranstva.

Ljubav:Emotivne odnose shvatate kao igru,I stave ste da se se sve resiti samo od sebe.Ali nece.  Prividno ste radnodušni,I time dajete partner prostora da pravi raznorazne filmove u glavi.

Zdravlje:Svakodnevni stress,utiče I na vase zdravlje.Ali više na psihosomatskoj osnovi.

JARAC

Posao:Dobre poslovne ideje,kreativnost.Vaša ambija se ponovo budi I vi radite punom parom.

Ljubav:Porodični odnosi I gradjenje stabilnog odnosa sa partnerom za vas će ove nedelje biti prioritet.Priuštite sebi I partner neki mini odmor,kako biste napravili detaljne planove koji su vezani za vašu budućnost.

Zdravlje:Možete imati problema sa nekim zubom.Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Vama će ove nedelje biti aktuelni poslovi,koje ste dogovarali pre par meseci. Sve ide onakako baš kako treba.Ali ipak,preporuka je da svoje poslovne planove,pre realizacije,držite samo za sebe.

Ljubav:Čuvajte se ove nedelje nekih nepotrebnih ljubomornih ispada.I vi I partner možete biti malo nesigurni,jedno u drugo,ali za tim nema potrebe,što biste veoma brzo shvatili.

Zdravlje: Malo korigujte ishranu.Zdravstveno ste dobro.

RIBE

Posao: Posvetite malo vise pažnje poslu tokom prva tri dana radne nedelje.Neće vam se raditi,to je jasno,ali nemojte to baš suviše pokazivati.

Ljubav:Vi ste neko ko živi ljubav,I kada ne osećate da je ima potpuno,znate partner da budete jako naporni.Bez napada ove nedelje,odgovore koje želite od partnera možete dobiti I kroz finu komunikaciju.

Zdravlje:Moguća nesanica.

e-max.it: your social media marketing partner