Kontakt email: [email protected]        Facebook

Većina nas se usredsredi na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako da istražite i da popravite duhovnu stranu.Zašto neki ljudi uvek imaju sreće u ljubavi  dok drugi privlače negativna ljubavna iskustvajedno za drugim? Da li je to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme

 

Šta je ljubavna karma

To je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba seća ili veruje u prošle živote. Neko s dobrom ljubavnom karmom je možda u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i saosećanjem. Neko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti delovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. Ali, pre nego što se osetite krivima za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je da shvatite da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog krivice ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

Da li je moguće savladati lošu ljubavnu karmu

Da, otkrivanjem i otpuštanjem uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošle nedelje ili pre 2.000 godina. To će vam pomoći da steknete svest i razumevanje, što će da dovede do oprosta.

Pretvorite svoju lošu ljubavnu sreću u srećniji ljubavni život (i postignite druge lične ciljeve) pomoću ova tri koraka:

1. Otkrijte svoje blokade i oslobodite ih se

Jedan od najefikasnijih načina otkrivanja i otpuštanja uzroka bilo kakve nesreće je meditacija i/ili regresija prošlih života. Deluje čak i onima koji ne veruju u reinkarnaciju. Jednostavno usmeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može da bude dovoljno da prekine negativan obrazac zauvek.

2. Oprostite sebi i svima drugima koji su uključeni u uzrok

Kada oprostite drugima – to je za vašu dobrobit; zakon karme nikome ne dopušta da prođe nekažnjeno. Krivica ili ljutnja, koje nismo uvek svesni, sabotira naše ljubavne živote.

 

 

 

 

 

 

 

3. Delujte na pravi način u odgovarajuće vreme

Saznajte kako da pratite svoje lične ljubavne cikluse. Ceo naš ljubavni život sledi predvidljive cikluse koji mogu tačno da budu opisani metafizičkim naukama numeričke analize, koja ne uzrokuje cikluse, ali je jednostavno njihov simbol.

Ta svest može da vam pomogne da budete spremni i zaskočite talase prilika umesto da se utopite u njima.
Kada steknete više svesti o sebi i svojim odnosima, bićete u mogućnosti da živite i reagujete s manje straha i više ljubavi, napravite bolji izbor u ljubavi i životu, organizujete svoje napore prema srećnom i skladnom ljubavnom životu i na kraju živite ljubavni život kojem ste samo mogli da se nadate do sada.

Većina nas se usredsredi na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako da istražite i da popravite duhovnu stranu. Ovaj nedostatak svesti i ravnoteže dovodi do očekivanja koja stvaraju bol u srcu i nesklad.

Možete sami da poboljšate svoj ljubavni život i svi odgovori su stvarno unutar vas. Regresija prošlih života i meditacija će vam omogućiti da steknete svest i ravnotežu koja će vam pomoći da otpustite nepotrebno i poželeti srećan novi početak.

izvor:atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner