Generalizacija nije dobra i karma je poprilično individualna stvar. Da bi se saznalo da neke nevolje koje konstantno prate pojedinca jesu stvar karme ili nisu, naprosto je neophodno da se rastumači mnogo toga. Međutim, evo prikaza čestih karmičkih zadataka i odnosa po znacima, koji ne moraju biti strikno pravilo, ali su i čest slučaj

Ovan

Ovan ima karmičke odnose sa predpostavljenima ili roditeljima. Može biti samo jedan od to dvoje, a može biti i oba. Roditelji često umeju da opterećuju Ovna, te da menjaju njegov cilj i pravac života.

Bik

Bik ima karmičke veze sa osobama koje su u inostranstvu. Zbog toga on često teži da se i sam tamo nađe. Ovo može da ga sputava u mnogo pravaca, a najviše je problematično, jer ga može činiti nesrećnim.

Blizanci

Blizanci imaju odnose karmičke prirode na planu seksualnosti. Ovo nije dobro stanje budući da se oni često mogu „tražiti“, ispitivati svoju seksualnost i njene granice i na kraju da nikad ne dođu do spoznaje.

Rak

Rak ima problem sa karmičkim partnerskim vezama. To su veze koje Raka „osđuju“ na večnu ljubav, pa čak i kada je ta ljubav potpuno nezvraćena ili je uzvraćena, ali nije dobra i donosi više štete nego koristi.

Lav

Lav ima karmičke odnose sa kolegama. Kolege često mogu biti sila koja opterećuju Lava, čak on to može da doživljava kao praćenje i proganjanje. Opet, s druge strane on ne može (ili neće) da se od njih otkači.

 

 

 

 

 

 

Devica

Devica može da ima masu karmičkih ljubavi. To su ljubavi koje su totalno disfukcionalne, koje ne donose dobro stanje, a opet, ne predstavljaju nešto što on želi da prekine, jer misli da će to biti smak sveta.

Vaga

Vagu mogu pratiti karmički odnosi unutar porodice. Uglavnom se fokus te karme stavlja na samo jednu osobu. Jednog od roditelja ili možda brata ili sestru, koji loše utiču, a opet, čine njegov život smislenim.

Škorpija

Škorpija može imati karmičke odnose sa braćom i sestrama. Na kraju, to često ume da se svede na nesebičnu pomoć njima, a po cenu autodestrukcije i totalnog zanemarivanja desavanja u ličnom životu.

Strelac

Strelčevi su često u karmičkim odnosima na planu finansija. Bilo da se tu radi o poslovnim partnerima ili osobama od kojih na neki drugi način imaju koristi, ali takve odnose on neguje i ne želi nikad da prekine.

Jarac

Jarčevi imaju karmu koja može da se tumači kao fokus na sebe lično. Zbog čega umeju da centar pažnje u potpunosti ispuste sa drugilh ljudi i da ih ne primećuju. Zbog toga je ova karma „opasna“ donosi nevolje.

 

 

 

 

Vodolija

Vodolija je sklona da neguje neke karmičke odnose u tajnosti. Kod nje je malo toga javno. Niko neće saznati šta ih muči. Opet, bivaju opterećeni tom sopstvenom karmom, koja može da bude destruktivna.

Ribe

Ribe imaju karmičke veze sa prijateljima, ili sa bivšom ljubavi koja je bračno nerealizovana. Ma koji scenario da postoji, Riba baš i neće previše patiti, jer je u stanju da svoju karmu nosi na odličan način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner