U karmičkoj ljubavi se ponavlja obrazac ponašanja iz prethodnih ljubavi ili iz prethodnih života, naših ili od predaka. Međutim, ovog puta model ponašanja i krajnji ishod moraju da budu drugačiji, kako bi se „karma“ prekinula i kako se ne bi prenela u naš naredni život ili na život našeg potomka.

Iako u početku karmička ljubav deluje slatko poput jabuke u šećeru, vremenom ona postaje skup mračnih momenata i to najčešće jer: Većina karmičkih veza započinje sa prevelikim očekivanjima – nadamo se da će to biti nešto veliko i snažno – PRAVO, a te iluzije gaji samo osoba koja mora da otplati karmički dug U karmičkim vezama jedna osoba voli više i jače, dok druga vremenom postaje ravnodušnija Energija karmičke ljubavi je previše jaka, te nas uvlači u ponor i od nas pravi žrtvu – žrtvu koju voljena osoba može da iskoristi kako-god poželi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oni koji veruju u postojanje karme, samim tim veruju u prošle i buduće živote i u to da sve što nam se dešava dešava se sa dobrim razlogom. Što bi naš narod rekao „što poseješ to ćeš žnjati“, u ovom slučaju i dobro i loše. Kao da negde tamo na nebesima postoji velika nevidlijva knjiga u koju sami upisujemo naš život, svako naše delo. U nesrećnim okolnostima često postavimo pitanje –„Da li sam i čime, ja ovo zaslužio?“ – verovanje u karmu može nam pružiti deo odgovora i umiriti naš bes.

    Kada je reč o karmi, postoji nešto što posebno može dotaći naš život, a reč je o specifičnoj, veoma jakoj vrsti ljubavi – karmičkoj ljubavi. U pitanju su veze sa ljudima koje poznajemo iz prošlih života, zbog čega sa njima veoma lako ostvarujemo kontakt; kao da se naše duše prepoznaju i nastavljaju tamo gde su nekada stale. Najčešće se nastavljaju nekada nezavršeni, nerešeni ljubavni odnosi iz nekog od prethodnih života. Smatra se da ovakve ljubavne veze odlikuje i neverovatna strast, jaka i neiscrpna seksualna želja, ali i duboko ukorenjena osećanja. Nažalost većina ovakvih veza nema dug vek trajanja, jer se ljubavna vatra ugasi čim se nedovršena priča završi. Često se veza može razviti samo zato što jedna osoba duguje nešto drugoj (iz prošlog života). Svaki dug se mora vratiti kad tad. Međutim, svaka vrsta patnje, pa i u ovakvim vezama, samo je jedna lekcija koja nam je namenjena.

 

 

izvor:astro-tarot.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner