Kontakt email: [email protected]        Facebook

Neki znakovi mogu otkriti da je baš ON prava ljubav za vas...

 

  • Prava ljubav dolazi nakon mnogih romantičnih promašaja.
  • Važno je da ne izgubimo veru u ljubav.
  • U početku ćemo je teško prepoznati, ali vremenom shvatamo da se napokon pojavila.
  • Određeni znakovi pokazuju da smo sreli svoju srodnu dušu.

Možda vam prvi sastanak sa njim neće ostaviti veliki utisak i pomislićete da se ne razlikuje od prethodnih romantičnih promašaja, ali neki znakovi mogu otkriti da je baš ON prava ljubav za vas, 

Iako vam nakon prvog susreta sa velikom ljubavi srce ne kuca jače, ali primetićete sledeće:

1. U odnosu sa njim ne želite da stvorite barijere oko svog srca
2. Njegove reči i postupci ne nagoveštavaju da će vas izneveriti
3. Nema znakova upozorenja koji signaliziraju loš sled događaja
4. Vaš instikt vam ne govori da je pravi, ali vas ne upozorava da se sklonite od njega

Prave ljubavi rađaju se postepeno i ne izazivaju veliku pompu. One dolaze u mirnom stilu, sa dozom ravnodušnosti, ali vremenom se pretvaraju u vatromet romantičnih emocija i bude u vama želju da kreirate ljubavnu priču iz snova.

Prava osoba prema vama se ophodi sa dozom ljubaznosti i iskrenosti. Ponaša se prema vama kao da ste njegov najubolji prijatelj, deli sa vama svoje misli i već na početku otkriva veliki deo iz psvoje prošlosti. Svojim rečima i postupcima pokazuje da vas zaista želi.

U početku ćete misliti da vaša veza neće dugo trajati, preispitivaćete sebe i bićete skeptični prema svojim željama. Sa druge strane, imaćete osećaj krivice zbog negativnih misli koje vam se javljaju. Pitaćete se - Da li uopšte zaslužujem da budem voljena?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istina je zapravo da kada sretnete pravu osobu nakon svih ovih toksičnih veza kroz koje ste prošli, sreća vam se čini nešto nadrealno.

Kada sretnete pravu ljubav nakon mnogih promašaja, bićete vrlo zbunjeni, ali odjednom ćete shvatiti da se sve razvija polako, baš onako kako treba. Nakon problematičnog suočavanja sa istinom, odnosno činjenicom da ste napokon sreli srodnu dušu, shvatićete da večna ljubav zaista nija samo ostala iluzija u bajkama.

U vezi sa srodnom dušom ne treba da se brinete zašto odmah niste osetili ljubav i ne treba da žurite i upuštate se u stvarui za koje niste spremni.

Prava ljubav će sigurno čekati da da razumete svoja osećanja i uverite se šta zapravo želite. Budite sigurni u svoju odluku i verujte da će sve biti onako kako treba da bude. I nikada ne prestanite da verujete da zaslužujete ljubav.

Jer nakon svega što ste prošli, na kraju je na vama red. Vaš je red da budete voljeni onako kako vi želite.

Red je da osetite ljubav na koju ste tako strpljivo čekali.

 

izvor:lovesensa.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner