Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta, a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada na Fejsbuku.

Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju, ali koristeći svoju intuiciju daje nepogrešive prognoze.

Od 2012. godine uspešno se bavi izradom svih vrsta horoskopa. 

Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju (objašnjava karakter čoveka),prognostičku astrologiju (daje prognoze), kao i astrologiju odnosa (emotivni, poslovni odnos između ljudi).

Horoskop je kolaž aspekata, a ti aspekti nisu ništa drugo do gen vremena koji od predaka do nas živi, i sve te mogućnosti predstavljaju više sudbinskih puteva izvan kojih je nemoguće ići, ali unutar kojih je moguće delovati. Sve je stvar energije.

Kao astrolog, često ljude savetujem da shvate da su sami sebi enigma i da sami sebe stalno iznenađujemo novim izborima, reakcijama, ponašanjima.

Treba znati kada prelomiti, rizikovati, izvući maksimum od života, kako bi ishod mnogih događaja bio srećan odnosno pozitivan. Nemojte da dozvolite da život živi vas, već vi živite život. To je nešto gde astrologija može dosta da vam pomogne. 

Ukažite mi svoje poverenje, obratite se putem kontakt forme i naručite željeni horoskop, a možete se javiti i putem SMS ASTRO centra na brojevima koji su istaknuti na početnoj stranici ove internet prezentacije. 

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

e-max.it: your social media marketing partner