3.aprila Merkur prelazi u znak Bika,I odmah pravi kvadrat sa Plutonom

Sam Merkur u znaku Bika,donece jasnije misli.Potrebu da pre izgovorene reci ipak dobro razmislimo.Sta je to sto vredi reci,a koji su to momenti kada treba ipak malo da zastanemo  ? U kvadratu sa Plutonom poboljsanje razmisljanje,jasno I kristalno cemo videti svoju poslovnu,ali I privatnu situaciju.

Provokacije sa svih strana,ali ovog putva vi cete uspeti nekoga da nadmudrite,samo budite strpljivi.

Poslednjeg dana marta burno. Mesec će biti u znaku Lava,a Venera i Uran u konjunkciji. Buran period za emotivne odnose,emocije. Za sve ono što mislimo da je u našem životu stabilno.

 U četvrtak,30.marta aktivan je trigon Saturna i Marsa. Aspekt koji pokazuje koliko su  snaga volje,ali i odlučnost bitne u životu.Naznačena je  potreba da se neke stvari dovedu u fokus, usmere ili konkretizuju na odredjenu stvar ili misao.Lako se možete nositi sa skaim potencijalnim izazovom ili preprekom.

Aspekt koji obeležava utorak,28.mart jeste konjunkcija Merkura  i Jupitera.

Nakon 7 meseci boravka u znaku Blizanaca,Mars prelazi u znak Raka. Obzirom da je Mars vatrena energija,a Rak vodena,svakako da mu ovde nije prijatno.  U ovom znaku on najbolje oseća tugu.I svakako da kroz ovaj tranzit Mars ima jako težak zadatak.

Još jedna velika astro promena koja nas čeka ovog Meseca jeste prelazak Plutona ,posle više od 200 godina u znak Vodolije.