Dobroooo jutro leptirići cvetići 

Dosta vas mi piše I pita do kada je Saturn retrogradan.Mada ,tek je krenuo svoj retro hod ,i bice retrogradan do 25.avgusta... Nekome sporo,nekome brzo(vreme=Saturn,je svakako relativan pojam).
Saturn je tu da nas muči i da nas testira. Da proveri našu čvrstinu kroz odredjenu životnu situaciju(ljubavni,poslovnu,porodičnu,prijateljsku,zavisno od vaše natalne karte). 
Nakon retrogradnog hoda Saturna ,ako ste uspesno ''prosli test '' ,cvrsto postaje još cvrsce, a slabo i nestabilno jednostavno puca.
Ja cu se osvrnuti na emotivnu stranu,jer me najvise o tome pitate.
Način na koji se emotivni partneri odnose prema vama,negde dosta togo govore I tome koliko vi lično poštujete I volite sebe.Razmislite da li vas postojeći partner čini srećnim. Kakva vam je Prva emocija kada pomislite na osobu sa kojom delite život? Da li je to radost,osmeh ili pak osećaj teskobe,mučnine I nezadovoljstva koje je duboko u vama?? Sve su to pitanja koja će vam retro Saturn postavljati ovih meseci...Odgovor,ipak najbolje znate vi sami I vaša dusa. Jeste da je na Balkanu veoma popularan sindrom žrtve,ali to nije put kojim bilo ko ko sebe voli treba da se kreće.
Ljubav je jedini odgovor na sve,sva ostala ograničenja(opet Saturn),ste sami sebi nametnuli. A sami ste se rodili,sami ćete otici na onaj svet,nema razloga da u medjuvremenu budete sa ljudima,prijateljima koji iz vas isisavaju radost.
Ponavljam bilo da je u pitanju emotivni,prijateljski,poslovni odnos koji vas ne ispunjava,retro Saturn traži da prekinete....Recite Game over,thank you for playing :-) I sa osmehom krenite u novo životno poglavlje.Ali dajte sebi vremena da budete sigurni u odluku.

Generalno ,Saturn najvise utiče kada ste u sledećim zivotnim dobima;


28-30 god,kada imate natalni povratak Saturna,vreme je za formiranje porodice,brak,malo veću odgovornost kada je život u pitanju...Možete sve,samo ako to dovoljno želite.Nema izgovora.

Oko 36,37 godine kada je aktivan kvadrat Saturna prema natalnoj poziciji...vreme je da se vase životne zelje ostvare..u punoj ste životnoj fazi,koju treba da iskoristite na pravi nacin...

43. i 45. godine tranzitni Saturn ponavlja opoziciju sa natalnim Saturnom,ali je aktivna I prva opozicija tranzitnog sa natalnim Uranom.Okolina može misliti da ste potpuno poludeli,ali nije bas tako.Sada znate sta želite,spremni ste da se za to borite.Mimo celog sveta,ako je to potrebno.Počinje vasa druga mladost.

Takodje,uticaj se oseća I u 51godini,ali I period od 57-60 godine,kada ce se ponovo aktiviraju neke vaše davne želje,koje niste ostvarili.Vreme ,kada shvatate da su sada I te želje dosle na red.
Svi imamo razlicite životne lekcije i svaka nam je bila predstavljena na svoj jedinstven nacin. Ono sto je zajedničko jeste da svi imamo isto pravo izbora.

e-max.it: your social media marketing partner