12.januara Mars,planeta energije,akcije,adrenalina završava svoj retrogradni hod.Što znači da imamo jedno malo ubrzanje.Posebno za vas koji se mesecima osećate uspavano,kao da nemate ni trunku energije.Ako ste se osećali kao da ste zaglavljeni poslovno,emotivno,bez mogućnosti promene,ovaj period to menja . Jer ćete imati ne jedan,nego više puteva kojim možete da krenete. Sve ono u čemu niste videli smisao prethodnih meseci,se menja.Polako vam se otvaraju jedna po jedna vrata.

 Ovo će svakako najviše uticati na same Blizance,koji u periodu dok je Mars u njihovom znaku (do 25.marta) zaista mogu da očekuju jedan uzbudljiv period,i emotivno i poslovno.Blizanci su naviknuti da su na više strana,ali će čak i za njih ovo biti previše. Komunikacija će biti intenzivnija,brža. 

Više ćete reagovati na prvu, nego što ćete razmišljati.Da li je to dobro ili ne (to već zavisi od vašeg natala).Ali nekada je ovako veliki energetski napon dobar,jer ljude koji su učaureni ,malo pokrene.Daje im malo više inicijative,ali kroz neke jako specifične životne momente (kad ne znate da li da se smejete ili da plačete). Ali neka vaša duhovitost bude staza kojom ćete koračati.Sve se uvek može posmatrati iz dva ugla,a vi izaberite onaj veseliji.Borite se za ono što želite.

Završite sve poslove koje otaljavate duži vremenski period.

Krenite na sport (nadjite nekog vaših godina ko može da vam pravi društvo).Upišite kurs jezika. Proširite svoja interesovanja.

 

e-max.it: your social media marketing partner