Četvrtak koji je ispred nas je astrološki vrlo zanimljiv dan.Imamo dva aspekta,2 konjunkcije Venere sa Jupiterom i Merkura sa Saturnom,dok će par minuta pre ponoći i Merkur promeniti znak (ulazi u znak Riba).

 Ovo su dve potpuno različite energije.Merkur u konjunkciji sa Saturnom donosi ozbiljne misli,na momente pesimisične.Posebno kod Vodolija i Lavova.Koji se nalaze na bitnoj životnoj raskrsnici.

Pritisnite kočnicu i zakazite ozbiljan razgovor sa sobom, samo u četiri oka...
Da li osećate da ste trenutno zaglavljeni u nekoj životnoj situaciji?Koliko ste vezani za prošlost ? Ili bolje rečeno koliko ste vezani za prošlost,za neke uspomene,za stvari koje vam ničemu ne služe?
Šta je to ono što zaista želite?

Posebnu pažnju obratitie na znakove pored puta ,koje vam život pokazuje.Saturn kroz par dana napušta znak Vodolije,i sve će biti mnogo lakše.

Kako su obe planete na 29 stepenu,komunikacija koja bude obojila ovaj dan biće izuzetno bitna.Ali ukoliko tražite neke odgovore,krenite od sebe.Postoji mogućnost da se neke stvari ne dogode onako kako ste ugovorili ili da se jednostavno ne dogode. Otkazivanje dogovora, promene termina.Ako ste tek započeli neku novu ljubavnu romansu, nemojte da vas iznenadi poziv stare nikad prežaljene ljubavi i ponovo otvori stare rane koje još uvek nisu zarasle.

A sa druge strane imamo i konjunkciju Jupitera i Venere,koja donosi sreće okolnosti,vezane za ljubav i novac,ali i inostranstvo ili  kroz kontakte  sa ljudima koji su na neki način povezani sa inostranstvom. Nova poznanstva.Emocije  koje možete   zapamtiti kao nešto što niste odavno doživeli.Takodje,možete dobiti ponudu da iznenada odete na neko kratko putovanje. Nemojte mnogo razmišljati...poslušajte intuiciju samo.

 

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner