Kada Merkur menja znak,i mi sami menjamo način razmišljanja  ,način komunikacije,odnos prema pdrugima.Dok je Merkur isao kroz znak Riba bilo je dosta  nedefinisanih razgovora, igre reči, muljanja, tajnih razgovora, dopisivanja.Mogli ste dosta da budete nesigurni, na momente paranoični, jer vam je intucija goovrila da se se nešto dešava ,a vi niste mogli do kraja da otkrijete šta.Sada se sve to menja, i vreme je da se zatalasa svačiji život.

 

Bićete direktniji,otvoreniji,hrabriji nego inače. Sa stavom što na um to na drum.Ali i nestrpljiviji nego što je to bilo u prethodnom .Ovan ne voli ne odlučnost.Više voli i da pogreši,nego da se vrti u nekom začaranom krugu.Tako da je ovo period kada treba brzo da donosite odluke.
Dobićete želju da sve stvari u svom životu postavite na pravo mesto.Da ljude oko sebe (verbalno),postavite na mesto.Da stavite jasne granice.
Jasnije ćete da rezonujete dešavanja oko vas.
Imaćete više samopouzdanja.Hrabrosti,da uzmete svoj život u svoje ruke.
Jednostavno,osećaj kao da se lagano budite iz zimskog sna.Odbacicete neka stara razmišljanja.

Stvari koje vam dugo izgledaju kao da stoje u mestu,konačno se pokreću.I to vas u prvi mah može zateći i nespremne.

Ako vam je nekada bio problem da nekome jasno i glasno kažete ne,to u ovom periodu neće biti problem.
Svoje stavove ćete veoma žustro da branite.Sebe ,svoje delovanje,svoj život.
Iskrenost je jedina stvar koja će u ovom periodu da vas zanima.Ali pre svega ona iskrenost,kada pričate sami sa sobom,a onda ćete to samo preneti i na osobe u svojoj blizini.
Merkur je po prirodi glasnik,tako da možete čuti i neke bitne vesti o nekome iz vašeg okruženja.Vesti koje bi bile bitne i za vaš život.
Dešavanja će se dosta ubrzati...imaćete utisak ,kao da vam je 24 h malo za sve št biste hteli i mogli da uradite.
Mentalno ćete biti dosta aktivni. Budite se entuzijazam za učenje (idealno je da polažete ispite,ako imate u povom periodu ,jer nas u aprilu čeka retro Merkur).
Imaćete dosta novih ideja,planova,i brzih realizacija.

Aspekti koje će praviti :

19.mart Merkur sekstil Pluton

28.mart Merkur konjunkcija Jupiter

e-max.it: your social media marketing partner