Dobro jutro leptirići cvetići

 Aspekt koji obeležava današnji dan jeste sekstil Merkura i Plutona,koji možete da zamislite kao malu crvenu lampicu koja se pali u vašoj glavi. Osećaj umora i nedefinisanosti koji je mogao da vas prati cele nedelje,nestaje.

Komunikacija će biti veoma bitna. Bitne vesti ,bitne poruke.Imajte na umu da lepa reč i gvozdena vrata otvara,ali i o tome,da ono što želite možete da kažete na više načina.Do sada verovatno već imate iskustvo da "ispravljanje", onoga što vas se ne tiče najčešće se okrene protiv vas.Pažljivo birajte reči kada ste u kontaktu sa onima od kojih zavisite.  Ali ovo je aspekt koji simbolizuje i otvoren um(kada koliko god želite da stavite ružičaste naočare,život vam iste skida).koliko vam trebaju prave informacije ili neka istina do koje ste dugo pokušavali da dođete, sada je dan da se ponovo započne sa tom temom, jer se ne mogu skrivati odgovori.

Neke ljude ćemo „ponovo“ otkriti i međusobno se dublje povezati, a sa nekima ćemo prekinuti kontakt, na svoju ili njihovu inicijativu.

Želim vam lep i prijatan dan

 

e-max.it: your social media marketing partner