Zanimljivo bi bilo slušati kakve reakcije Škropije dobijaju kada kažu koji su znak u horoskopu. Od svih znakova zodijaka ima najgoru reputaciju. Ovo je jedini znak gde ljudi nisu ravnodušni.Ili ih obožavaju, ili preziru i beže od njih.Ipak ,ono što je sigurno jeste da niko ne zna da voli kao Škorpija, ali niko ne zna da mrzi kao Škorpija. Zlopamtila su. I dosta vremena im treba da prevazidju te loše emocije. radom na sebi one mogu da se koriguju, ali ipak ne mogu potpuno da se eliminišu.

 Škorpija je vodeni, fiksni  znak, čiji je vladar Pluton. U sebi nosi izuzetnu intuiciju, mističnost, sposobnost regeneracije , transofrmacije. I jedini je znak koji veoma često sam sebe minira, i vodi ka putu destrukcije. Kao da uvek namerno za sebe biraju neki teži životni put. I ne postoji osoba koja ima lagan put. Ali svaki put ih neminovno uvek vodi ka ličnoj transformaciji.

Njihova energija je uvek nabijena emocijama. I oni nikada ne rade ništa polovično.  Dominantni po prirodi.   Strastveni, ali ne vole da pokazuju svoje slabost. Skoro pa nikada ne pitaju za pomoć. Vredni. Nepoverljivi. Lojalnost je osobina koju najviše cene.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner