Izuzetno težak dan za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije. Sam pun Mesec uvek predstavlja kulminaciju dešavanja.  Uvek intenziviraju emocije koje smo negde stavili po strani, pokušavajući da na njih zaboravimo.

 Fokus će biti materijalna situacija, kao i lični osećaj sigurnosti (posebno kroz partnerske odnose).  A osećaj sigurnosti  je samo posledica onoga što nam je sigurno. I gde znamo da predvidimo dešavanja ili nečije reakcije. Pitanje sopstvene vrednosti takodje bitno u ovom periodu. Jer ista može biti malo poljuljana. Ukoliko imate podsvesni utisak da ne vredite, godine možete provesti na poslu koji vam se ne dopada, sa pertnerom gde nema emocija, Bik je zemljani znak, koji maksimalno izbegava promene. Spreman da godinama"trpi", samo da se ne pomeri sa neke tačke.  I te primere možete videti u bezbroj životnih situacija. To su sve one situacije gde se ljudi osećaju kao u nekom kavezu, ali svesno biraju da su tu, jer im je u istom sve poznato. 

A u ovom momentu što se više opirete nekim promenama, to više možete da budete uznemireni. Jer nasuprot Mesec u Biku imamo Sunce u Škorpiji.   Koje neće podnositi monotoniju. Koje će ići čak i protiv sebe, ako treba.  

Preispitajte svoja uverenja  o tome kako treba da izgleda vaš život. Jer nas isti nekada i na dnevnom nivou tera na bezbroj odluka, koje vuku ka promenama. Krenite od nekih malih. Jer vaš  lični osećaj vrednosti će usmeriti vaše ponašanje, koje će odrediti vaše životne prioritete.  Oslobodite se straha od promena, jer vas iste ipak mogu pogurati ka napred.

 

e-max.it: your social media marketing partner