Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je danas u znaku Raka. Sunce je u opoziciji sa RJupiterom, dok su u opoziciji takodje Venera i RNeptun. Opozicija  spada  u najizazovnji aspekt, to znaju svi koji ih imaju natalno. 

 U svima nama postoji jedna doza idealizacije, i podsvesne želje da stvari oko sebe na neki način ulepšamo. Kolika su vaša životna očekivanja? I od sebe i od drugih ? Koliko je ono čemu težite realno, koliko je partnerski odnos u kojem ste iskren? Koliko su uopšte vaše emocije iskrene? Da li ste sa nekim zaista zbog svojih emocija, ili slike koje imate o tom nekome ? Ukoliko ste neiskreni i prema sebi i prema drugima, današnji dan za vas može biti destruktivan. 

Sa aspektima koji su aktivni danas veoma su moguća razočarenja. Bolan životni momenat kada prosto morate da skinete svoje ružičaste naočare. Jer vam se ruši slika o nečemu ili nekome, što je u prošlosti izgledalo previše dobro da bi bilo istinito. 

Pazite se emotivnih maniuplatora. Koji neku vašu trenutnu slabost mogu da okrenu u svoju korist. Pazite se tudjih obećanja, jer bi bila lažna. Probajte da uključite potpuno svoj racio. Otvorite dobro oči. Naučite da jasno kažete ne svemu i svima koji vas pritiskaju, i čine da se osećate loše.

Tajne veze u prvom planu. Ljubavne prevare. Otkrivanje istih.

Ne ulažite novac  u sumnjive poslove. Ne pozajmljujte novac. Jer vam se isti nikada ne bi vratio.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner