U petak ujutro u 7:26 planeta Merkur prelazi u znak Strelca. Bićete radoznali, ali na jedan pozitivan način. Uvernost da dobro pobedjuje, a da je najveći životni kapital ispravnost biće i više nego aktivni. Na život ćete gledati iz jednog potpuno drugog ugla.

 

Vreme  za putovanja, za nova poznanstva,za rad na svom duhovnom razvoju, obrazovanju (odlična opcija bi bila neki kurs jezika ), kao i polaganju ispita,ali i svemu onome što ste možda neko vreme zapostavljali. Izuzetno naznačena komunikacija sa svim osobama koja su vezane za inostranstvo. Za posao koji je vezan za isto.

Učite, radite na svom vokabularu, istražujte sve što vas zanima.  Neke nove kulture, religije, gradove. Nadjite svoju motivaciju.  Čitajte, neka vam logika bude vodič. Proširite svoju svest. Izbacite ograničenost. Budite otvoreni da saznate nešto novo.  Nadjite nešto što u vama budi optimizam. Ali ne obećavajte previše, ni sebi ni drugima. Lako može da vas ponese usićenost koju ovaj tranzit nosi sa sobom.

Bićete filozofski nastrojeni, ali potrudite se da se ne izgubite previše u tome. Pokušaćete na naglasite svoju životnu slobodu. Sa stavom imam pravo da mislim. 

Obzirom da je Merkur u Strelcu u izgonu pazite se brzopletosti. Nemojte davati svoje savete olako. Sve i da primetite nešto, ukoliko vas neko ne pita, prećutite. Posebno važi za prvih 2,3 dana tranzitna i poslednja 2,3 dana kada bude pravilo loše aspekte sa Saturnom i Neptunom. Koliko god da možda imate neku dobru nameru, biće pogrešno shvaćena.  I iako to ne želite, mogli biste da povredite druge ljude. Bavite se više sobom, manje drugima.

Aspekti koje će praviti :odmah 10.novembra kvadrat sa Saturnom,  15.novembra sekstil sa Venerom, 27.novembra kvadrat sa Neptunom.

e-max.it: your social media marketing partner