U ponedeljak,  ujutro u 10:57 imamo mlad Mesec u znaku Škorpije. Škorpija je  simbol smrti i transformacije. Najekstremniji od svih znakova.  Sa sobom nosi jednu specifičnu auru. Znak koji je najopasniji sam po sebe.  I jako je bitno da li je neko viši ili niži tip.  Sposobni su za najdublje životne  uvide ali i  potpuno uništenje svog života.  I pritom izuzetno su skloni da i svoje bliske ljude povuku u mrak. Mesec  u astrologiji predstavlja pre svega naše emocije, ženski princip.  Mlad Mesec uvek predstavlja novi početak. 

Mesec u Skorpiji daje veliku snagu ,mog regeneracije,ali i veliku osetljivost,tačnije preosetljivost. Postoji jaka unutrasnja borbu(da li cemo biti dobri ili zli),to je  vecita borbu sa samim sobom.Život im pokreću emocije. Ovde se ide na sve ili ništa. 

Šta je to čega se grčevito držite, a donosi vam u životu više tuge nego lepi osećanja. Šta je to u vašem životu gde ste davno trebali da postavite svoje granice ?  Zašto neke stvari trpite i da li ste svesni cene toga?  Mesec traži da prihvatimo svoje emocije , sve svoje unutrašnje demone,  sve ono što je duboko u našoj podsvesti, emocije koje krijemo i sami od sebe. Da udjemo u proces prepoznavanja svojih želja . A Škorpija  da ih transformišemo. Ovo nije period kada svoje probleme treba da gurate ispod tepiha. Naprotiv. Bez ozbira koliko vas možda neke stvari bole.  

Mlad Mesec će biti u opoziciji sa Uranom. Uran je sam po sebi specifična planeta. Donosi nemir.  Sve reakcije koje su nepredvidive. Dodatno želi da vas probudi iz svega što je za vas navika. Možete imati osećaj kao da ste na velikoj životnoj klackalici. Gde je važno koliko ćete biti iskreni sami prema sebi. Jer jedino vas to može odvesti na pravu životnu promenu ? Jedino se tako sve životne kockice mogu poklopiti.

I šta god da se desi, shvatite to kao jedan poziv za životno budjenje. 

 Odličan je  period za regeneraciju organizma .  Posebno za sve vas koji imate probleme sa donjim delom stomaka ( kod žena ginekološki problemi).

e-max.it: your social media marketing partner