Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je i danas u znaku Jarca, u trigonu sa Uranom, dok su Mars i Sunce u trigonu sa Neptunom.

 Neptun je povezan sa verom, koja je nekako i uslov volje za životom,  dok su Sunce i Mars planete koje vezujemo za naš život, vitalnost, ono što smo mi suštinski i našu energiju.  Današnji dan izuzetno inspirativan, jer donosi jaku motivaciju. Kada sami sebe možete da vidite kao osobu koja može sve. Vizija koju imate danas neka bude vaš cilj.

Muškarci posebno maštoviti danas, u svakom smislu :-) Drage dame, obratite pažnju na signale koje dobijate. Jer ovo je dan kada se magla podiže i jasnije možete da vidite tudje namere.

Ovo su snovi od odmoru, o odlasku na more. Ovo je potraga za smislom života. Ovo su rečenice koje ljudi izgovaraju bez neke namere, a koje se veoma brzo mogu pokazati u realnom životu, jer je intuicija danas jača od razuma. Sve što vam prodje kroz glavu danas, znači da možete da ostvarite. Bolje ćete da "čitate "osobe sa kojima komunicirate, svako foliranje ćete da provalite odmah.

Danas bi idealno bilo da pogledate neki film, jer vas isti može posebno inspirisati.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner