2.februar Merkur sekstil Neptun

Mesec nam počinje lepom energijom.  Ovaj aspekt je odličan za manifestaciju želje koja je na neki način ostvarenje vašeg sna.

Odličan dan za sve koji se bave nekom vrstom umetnosti. Inspiracija će vam biti na zavidnom nivou

5.februar Merkur prelazi u znak Vodolije, I pravi konjunkciju sa Plutonom.

Snagom svoje volje, ali I misli možete sve. Podsvest je vaš glavni saveznik ovog dana.  Izuzetno ćete biti mentalno aktivni, savet vam je samo da pazite koje reči izgovarate,jer možete biti malo oštriji u komunikaciji.

Odličan dan za promenu životnih navika.

7.februar Venera trigon Uran

Ovaj aspekt je odličan za nova poznanstva. Da svom emotivnom životu prisupite na jedan drugačiji način .Iznenadite partnera. Ili ukoliko vam se neko dopada,iznenadite tu osobu.

8.februar Mars sekstil Neptun,Sunce kvadrat Uran

Ovog dana imamo dva različita aspekta. Pre svega ,doneće muškarcima tenziju.  Neka neprijatna životna dešavanja. Kada mogu shvatiti da su žrtva nečije manipulacije I laži. Koliko god je u vašoj moći izbegavajte stres.

10.februar u ponoć mlad Mesec u Vodoliji, Merkur kvadrat Jupiter

Mlad Mesec je uvek prilika za nov početak. Ovog puta neka to bude nešto što je vezano lično za vas. Oslobodite sebe životnih stega.Pritisaka.Probajte da živite u trenutku.  Ne stavljajte ogroman pritisak na sebe.

13.februar Mars prelazi u znak Vodolije, Venera sekstil Neptun

Ovo je dan koji donosi želju da se živi ljubavna bajka. Veoma lako možemo pasti u zamku idealizacije. Da ono što želimo projektujemo na ljude oko sebe.

14.februar Mars opozicija Pluton

DOminacija I potreba za agresijom.  Destruktivnost. Prioriteti koji su loše poredjani. Izuzetno negativan dan. Potrebna je samo sitnica da ljudi eksplodiraju. Ne palite dodatno vatru.

 

 

 

 

 

16.februar Venera prelazi u Vodoliju

Dolazi veme kada menjamo svoj pristup emotivnim odnosima. Postajemo laganiji, ne opterećeni time  šta nas čeka. Smanjujete očekivanj od drugih. Ne tražite emocije. Ali ste veoma pazljivi I u davanju svojih.

17.februar Merkur kvadrat Uran, Venera konjunkcija Pluton

Ukoliko niste sigurni da želite da prekinete neki odnos,pazite se današnjeg dana. Nekada je bolje neke stvari ne izgovoriti, nego upasti u zamku sopstvenih reči. Ljubomora izuzetno naznačena. Kao I potreba da nekoga povredite.

19.februara  u 05:14 Sunce prelazi u znak Riba

22.februar Venera konjunkcija Mars

Ukoliko se pitate koji dan je idealan za susret sa vama dragom osobom, svakako bi to bio ovaj dan. Strasti će preštati na sve strane. Ovo je aspekt zavodjenja, potrebe da nekome udovoljimo. Ali opet uz to da naznačimo da očekivanja budu minimalna.

23.februar Merkur prelazi u znak Riba

Merkur u Ribama povezujemo sa nejasnim mislima, sa osobama koje žive u nekom svom svetu mašte. Često zamišlajju stvari koje se nisu desile, niti će se desiti .Tokom narednog perioda probajte da naučite da postavljate direktna pitanja. Da ne očekujte da vam drugi čitaju misli.

 

 

 

 

 

 

24.imamo pun Mesec u znaku Device

24.februar Venera kvadrat Jupiter

Prevelika očekivanja, a dela nigde.  Neko vas prilično može razočarati

27.februar Mars kvadrat Jupiter

Što isto važi I za ovaj dan. Problemi u inostranstvu, ili sa osobama koje su vezane za inostrastvo .Izuzetna tvrdoglavost, nepopustljivost. A sve po cenu vašeg mira.

28.februar Sunce konjunkcija Merkur, Merkur konjunckija Saturn, Sunce konjunckija Saturn

29.februar Merkur sekstil Jupiter

Već ova dva poslednja dana meseca su mnogo bolja za komunikaciju. Ali uz jasan plan šta želite. I ako je to što želite na duže staze. Budite konstruktivni.

I razmislite o nekoj opciji dodatnog obrazovanja.

e-max.it: your social media marketing partner