Nakon dužeg vremena provedenog u znaku Jarca, Merkur, planeta komunikacije, prelazi  u znak Vodolije. Aspekti koje bude pravio tokom ovog tranzita neće biti baš lagani, ali će svakako imati svoju svrhu. A to je jedan potpuno drugačiji pogled na život, na odnose. Vreme je da menjate svoju percepciju. Pitanje je samo koliko ste otvoreni za to.

 Način razmišljanja, ali  i komunikacije će biti  potpuno drugačiji nego u prethodnom periodu. Vodolija je znak koji uvek ide ka budućnosti. Tako da se u narednom periodu vaši životni planovi, stavovi, mogu menjati iz dana u dan. Ono što vam je do sada bilo ok postaće veliko ne, ali i obrnuto. Bićete skloni iznenadnim životnim odlukama. Po svaku cenu ćete želeti da isterate neku svoju zamisao. Jer ćete verovati u ispravnosti iste. Spremniji ćete biti da rizikujete, ali to će se svakako pokazati kao dobra odluka.

Osećaj da vam vreme leti.Da se sve ubrzava. Da ne možete da stignete da uradite sve što želite.

Merkur u ovom znaku voli da provocira rečima. Da krši sva nametnuta pravila (jer postavlja pitanje ko je ista smislio). Veoma lako nekom problemu koji vas opterećuje možete pristupiti na neki drugačiji način. Odbacicete sve ono što vas usporava. Lakše ćete stupati u komunikaciju sa drugima.  Ali ćete istu lakše i prekidati. U jednom danu niko od vas neće moći da dodje do reči, a već u drugom niko od vas neće moći da čuje ni jednu. Iz krajnosti u krajnost. 

Razmišljanja će vam ići iznad okvira. Bez predrasuda. Gledaćete uvek širu sliku. Ovo je slika otovrenog uma,koji voli da sluša,voli da komunicira, i da se intelektualno nadmeće. Odličan period da predstavite neke svoje ideje (koliko god ljudima oko vas delovale čudno. Tanka je linija ,gde ćete ljudima delovati kao da ste potpuno poludeli,do toga da ste genije čije ideje treba pratiti.  

Lišite svoj um uticaja ega. Jer jedino tako kroz ovaj period možete da napredujete. Upišite kurs nečega što vas zanima. Istražujte. Promenite posao.

Poslovi koji su vezani za internet  u punoj ekspanziji. 

Naravno, da bi Merkur uticao na vas, pre svega mora da aktivira neke vaše planete.

Aspekti koje će praviti : 5.februar konjunkcija sa Plutonom, 10.februar kvadrat sa Jupiterom, 17.kvadrat sa Uranom.

 

e-max.it: your social media marketing partner