9.februara  u 23:59 , čeka nas mlad Mesec u znaku Vodolije.  Koji će biti u kvadratu sa Uranom. Ozbiljno može da vam uzdrma život dešavanjima. Ali koja, kako god izgledaju u datom momentu, ipak su pozitivna. Koliko puta ste čuli  kako neko želi da promeni svet u kojem živi? A koliko puta da neko želi da promeni sebe ? A promena počinje odatle. 

Šta nam donosi ovaj mlad Mesec ? Probudiće vas iz svakodevnog monotonog životnog  ritma, nateraće vas da izađete iz rutine i pokrenuti da sve to promenite iz korena. Da  izadjete iz nekog dugogodišnjeg šablona, udjete u jednu novu životnu fazu. Da okrenete, ne novi list, već da krenete da ispišete za sebe jednu novu knjigu. Da ponovo pronadjete sebe. Da sklonite barijere  oko sebe. Da izadjete iz životnog okvira u kojem ne napredujete. Sve ono čega se držite kao navike će se menjati

Ovo je idealan period da pokrenete posao, krenete sa vežbanjem, menjate nešto u svom fizičkom izgledu, da promenite partnera :-), posao  , šta god.  Prekid sa svim što vas drži u stagnaciji. Sa očekivanjima drugih,  sa tradicijom. Sami sebe možete da bodrite rečenicom "Sad ili nikad".

Sve će vam nekako biti lakše , neće biti dvoumljenja,samo jedna želja da dišete punim plućima .I svaka,pa bila to čak i neka mala promena vam u tome može pomoći. 

Planovi koje napravite,brže će se realizovati. Budite svoji.  Budite fleksibilni i spremni da delujete  u trenutku. Mala opreznost, samo izbegavajte teranje inata, i sebi i drugima.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner