Ispred nas je jedan zanimljiv tranzit.  Mars je planeta koja upravlja našom energijom.Kao i našom ambicijom i željom da pokažemo i dokažemo svoje delovanje (i sebi i drugima). Čeka nas urušavanje svakog očekivanja, svakog podrazumevanja.

 Kada se nadje u Vodoliji,  imamo period jednog nepredvidivog ponašanja. Sve što stvara pritisak može dodatno da ubrza vaše odluke o drastičnim promenama. Obratite pažnju na ponašanje ljudi. Sve više je priče o ličnoj slobodi, o tome da je pojedinac sam sebi dovoljan, i ovaj Mars će do dodatno da forsira. Vaše rekacije mogu biti potpuno neuskladjene sa onim što je vaša sušina.   Menjaćete svoj životni pravac, iznenada. A gde ? To je dobro pitanje. Jer to nećete ni vi da znate u prvom momentu. Delovaćete onako kako se od vas ne očekuje.   Radićete stvari koje želite, bez obzira kako to drugi tumačili.

Vaše ideje o tome mogu biti potpuno nejasne vašim bliskim ljudima, ali vas to uopšte neće previše da dotiče. Biće vam važno da vi imate viziju promene . A ko se uklopio, uklopio se. Ko nije, srećan mu put. Nećete imati strpljenja za one koji žive po nekom ustaljenom ritmu. Vreme je za nezavisnost i potpuno samostalno delovanje.

Biće dosta problema sa autoritetima. Kao i sa osobama koje na bilo koji način pokušavaju da vas stave u neki okvir.  Pobune naroda.  Borba za slobodu. Za socijalnu pravdu.

Očekujte nove sisteme rada, ekspanziju nekih novih zanimanja.

U ovom znaku biće od 12.februara do 23.marta, i najviše će uticati na Vodolije, Bikove, Škorpije i Lavove.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner