Obično nas teški tranziti dovedu u takvo mentalno stanje da se osetimo kao saterani u ćošak, bespomoćni, da su nam vezane ruke...Saturnove lekcije su surove, ali dobronamerne! On nas, kao mudri starac, tera da odrastemo i prihvatimo odgovornost za sve svoje postupke!
On je simbolika nebeskog vratara, kod njega su ključevi svake stvari koja postoji u kosmosu. Uvek postavlja prepreke ali daje i snagu da se prevazidju

Sve ovo je naravno generalno pisano.Svako je ipak licnost za sebe,i sve to zavisi od vaše natalne karte,ali i ostalih aspekata koji su aktuelni kod vas u isto vreme.

 

 

 

Saturn u prelasku preko asc(prvo polje),predstavlja novi životni ciklus.Bolno suočavanje sa životom...Sa samim sobom.Vreme u kome shvatamo ko smo i šta želimo....Jedan od najvažnijih perioda u životu...

U tranzitu kroz drugo polje donosi generalno malo naporniji put do finansija.Može doneti strahove vezane za materijalnu sigurnost ili nesposobnost da se upravlja materijalnim dobrima...Ukoliko i dodjete do novca – nećete znati da uživate. 
Potrebno je da vredno radite i štedite...

Kroz treće polje vaš odnos s braćom i sestrama, ukupnom rodbinom ili ljudima u vašoj užoj sredini može biti trenutni fokus vašeg života.
A može vas i izmiriti sa nekima od gore navedenih, sa kojima dugo niste imali kontakt.

 

 

 


Mogući problemi u saobraćaju

Kroz četvrto polje veoma često donosi temeljnu promenu u domu i porodici, počev od renoviranja, adaptacije, zamene, prodaje, pa  čak i do rušenja radi podizanja novog i stabilnijeg mesta za život.

U tranzitu kroz peto polje može doneti da blokirate sopstvenu kreativnost...Javlja se problem odgovornosti..Ukoliko imate decu promenićete nacin vaspitanja....
Evidentna su i vraćanja starih karmičkih i sudbinskih ljubavi,kojima će se poneki obradovati....Samo ukoliko je reč o snažnom nedovršenom odnosu,nastaviće se do roka predvidjenog u vasem natalu.

Kada Saturn tranzitira šestim poljem možete biti neuravnoteženi što se tiče rada odlazeći ponekad u radoholičarske ekstreme, a ponekad izbegavajući rad. Možete biti suočeni s problemom zdravstvenih sposobnosti u smislu da trebate znati šta možete, a šta ne možete fizički (realno znati svoje granice).

 

 

 

 

Saturn u tranzitu kroz sedmu kuću,pored toga što ce miriti i raskidati veze i brakove,može vas na izmahu nade i nagraditi jednom lepom ljubavlju,koju ste dugo godina priželjkivali. Možete u početku biti nepoverljivi i neodlučni,ali će vas Saturn lagano uvoditi u priču koja se može završiti i brakom.

Kada je u pitanju osmo polje,Saturnov tranzit ovde se može posmatrati kao mač sa dve ostirce.... Budite oprezni pri donošenju svake životne odluke.
Pritisci sa svih strana,problemi,strahovi....

U tranzitu kroz deveto polje može doneti otežana putovanja, prevoza robe teretnim vozilima, posebno prema nekim destinacijama koje su rizicnog karaktera. Ne inatite mu se, već predostrožno oslušnite njegova upozorenja, a prvenstveno svoju intuiciju.

 

 

 

 

 

Kada tranzitira desetom kucom,Saturn je ovde svoj na svome...Može se reći da je došao svojoj kući,da predahne,i sabere utiske posle dugog putovanja zodijakom.
Mogući problemi i u okviru karijere, ali problemi sa jednim od roditelja možda neki manji sukob, svadja, nemir....možda i briga za nečije zdravlje....

U jedanaestom polju(polju prijateljstva),Saturn pravi oštru selekciju,pa će vam ostati samo oni iskreni,pravi prijatelji,vredni vaše pažnje i vašeg vremena. 

 

 

 

I došli smo do dvanaestog polja,i za mnoge najteži Saturnov tranzit...Možete se osećati tmurno, fobično, nesigurno u dilemi kome, i čemu da verujete i u šta da verujete...
Potreba za bekstvom...
Ali od sebe ne možete pobeći... U nekim momentima nećete moći da odredite granicu izmedju sadašnjeg trenutka i prošlosti.... izmedju toga ko ste i ko želite da budete...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner