22.decembra 2023, u 04:28 Sunce prelazi u znak Jarca. Ovaj zemljani znak kojim vlada Saturn, važi kao izuzetno ambiciozan, tvrdoglav, uporan ali i emotivno hladan.

Konačno,Mars napušta znak Raka,gde se osećao umorno,istrošeno,pa čak i frustrirano.Mars je vatrena muška planeta,koja pokazuje naš energiju. I sasvim mu je dobro u znaku Lava . Ovo je vreme teatralnosti,pojačanog ega. Sa izuzetnom potrenom da sebe pokažete u najboljem svetlu,bez mogućnosti da bilo ko vidi neku vašu potencijalnu slabost. Izuzetno ćete biti slabi na to ako vas ljudi uzimaju zdravo za gotovo,.

Rakovi procenjuju ljude samo kroz prizmu emocija.

OVAN

Iako su energični, oni ne žele svoju energiju da troše na laganje. Zbog svoje impulsivnosti uvek kažu šta imaju drugome u lice, bez obzira na to da li će nekoga povrediti.

Ovan 

Ovan je jedan od najmoćnijih znakova Zodijaka. On je pun energije i vitalnosti, s intenzivnom i avanturističkom ličnošću. Ničega se ne plaši, uvek spreman za nove izazove. Ima stav vođe, što mu daje veliku sigurnost u sebe.

Blizanci

Obožavani u društvu jer su uvek spremni za akciju, kakva god ona bila. Ipak, postoji jedna malo manje simpatična karakteristika Blizanaca – često će se zapaliti za nešto što u trenutku zvuči super, a onda predomisliti kad se otrezne.