Strelac

Sviđalo se to vama ili ne, ljudi rođenu u znaku Strelca će uvek reći ono što misle i ni na koji način neće pokušati da sakriju nešto. Kada vam treba iskreno mišljenje, pitajte osobu rođenu u ovom znaku. Oni ne pokušavaju da ublaže istinu. Upravo zbog toga što se ne plaše da kažu šta misle, rođeni u znaku Strelca nisu najbolje društvo dvoličnim osobama. Kada su nervozni, od njih možete čuti stvari koje će vas šokirati.

Škorpija

Za razliku od Device, Škorpija nema dlake na jeziku. Njen partner će itekako znati da je ljubomorna i zašto. Može da napravi scenu u sekundi, prosipa piće u lice, lomi stvari po kući, dolazi pod prozor partneru i govori mu sve najgore.To ne radi samo iz frustracije. Svađe u vezi joj dođu kao neka vrsta afrodizijaka. Zato se Škorpijini ljubomorni momenti obično završe strastvenim vođenjem ljubavi kao znak pomirenja. Čak i ako su u dugim vezama, Škorpije skoro nikada ne poklanjaju potpuno poverenje svom partneru. Uvek je tu sumnja da se u vezu može umešati treća osoba. Razlog ovakvih ispada je to što su Škorpije jako emotivne i osetljive, sigurno su u prošlosti bile povređene više puta i ljubomorno ponašanje je samo odbrambeni mehanizam, kojim pokušavaju da se zaštite od novih emotivnih udaraca.

OVAN

Ovan bi ovog meseca trebalo da što više pokaže da je samostalan na poslu i u radu. Postoji mogućnost da ćete se boriti sa nekim problemima, a rešenje ćete pronaći ukoliko donosite brze, ali brižljivo promišljene odluke. Finansije držite pod kontrolom. Zvezde vas upozoravaju i da budete oprezni i da se nikome ne otvarate previše, velika je verovatnoća da neko s posla pokušava da vam "smesti". 

Pogledajte šta odlikuje osobe rođene u aprilu:

 

1. Osobe rođene u aprilu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prepoznaju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju druge ljude, i teško ih je prevariti.

One su pravi tajfuni koji nose sve pred sobom kad se njihova druga polovina ne ponaša onako kako su one zamislile

Kako da znate kada konačno možete da im se obratite posle svađe? I da li uopšte smete?

Ovan: Najviše 24 sata.