Blizanci

Ovaj horoskopski znak uvek upija nove informacije - bilo da to znači da se spustite u internet zečju rupu na temu koja je nakratko pomenuta u kancelariji ili da naučite sve što se može znati o kompaniji kojoj planiraju da podnesu molbu za posao. Oni imaju jak osećaj svesti i oštru sposobnost da komuniciraju, što ih čini veoma pametnim.

Blizanci imaju osnovnu ličnost koja je prilagodljiva i budna, što doprinosi njihovoj eksperimentalnoj i radoznaloj sposobnosti da rasuđuju i uče.

Vodolija 

Pripadnici ovog znaka jako su inteligenti, među njima je velik broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

3. Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih vuče ka boljem u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućava da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

 

 

 

 

izvor:alo.rs

e-max.it: your social media marketing partner