Kakvi ste u ljubavi? Da li joj se potpuno predajete ili ipak više cenite slobodu? Krijete li osećanja ili znate tajnu zbog koje vaša veza uvek cveta? To su odgovori koji se kriju iza lista koji vam se najviše dopada.

 LIST 1

Ako ste odabrali ovaj list, vi ste osoba koja je izuzetno koncentrisana na ciljeve koje pred sebe postavlja. Kada se zaljubite, spremni ste da učinite sve kako biste stvorili dobru i čvrstu vezu. Znate da poštujete svoja osećanja, ali i da ih pokazujete - vaša ljubav nije stvar u koju se sumnja. Vrlo ste iskren partner, što znači da nikada nećete prevariti voljenu osobu i nikada nećete rizikovati svoj odnos zbog minuta uživanja.

LIST 2

Izbor ovog lista govori da volite svoju slobodu više od svega i prihvatate samo veze u kojima ćete je imati dovoljno. Kad se zaljubite, dugo ne pokazujete svoja istinska osećanja, jer se bojite da zaronite u nešto ozbiljno. Volite da eksperimentišete, ali sanjate pravu ljubav u kojoj se nećete osećati "zarobljeno".

 

 

 

 

 

 

 

LIST 3

Izbor ovog lista znači da se potpuno posvećujete osobi koju volite, čak i ako to nije mnogo dobro za vas. Ipak, druga strana će biti zadovoljna kada izgradi odnos s vama jer ste "fleksibilna" osoba koja se može prilagoditi različitim uslovima. ne preterujte, preporuka je da ipak sebi budete na prvom mestu.

LIST 4

Ovaj list pokazuje da ste optimistična i romantična osoba. Volite kada su vaši odnosi čisti i iskreni, a u vezama se osećate potpuno. Imate sjajne planove i cenite romantične fantazije. Učinićete sve što je potrebno da bi osoba koju volite bila srećna sa vama, a vaša ljubav nikad ne zapada u "rutinu".

e-max.it: your social media marketing partner