Sreća je prisutna u životu svakog od nas, samo je treba probuditi, privući i fokusirati se na nju. Ponekad nam intuicija i podsvest nagoveštavaju da će sve biti u redu, ali mi mnolge od tih znakova ignorišemo i takjo dopuštamo sreći da prođe pored nas. Evo kojih 6 neobičnih znakova pokazuju da će sreća uskoro ući u vaš život

 

1. Magičan broj 8

U mnogim kulturama broj osam se smatra simbolom sreće. Kinezi posebno veruju u ovo, i za to imaju dobre razloge. Kada okrenete broj osam drugačije, dobijarte znak beskonačno. Kada birate broj telefona, registracionu tablicu ili adrese, numerolozi preporučuju da se fokusirate na broj osam kao simbol sreće.

2. Nepoznata životinja te prihvata 

Sve životinje imaju izuzetno razvijena čula i mogu naslutiti sreću. Stoga, ako otkrijete da vas je pratila mačka lutalica i da traži hranu, nemojte je oterati, već je nečim počastite. U suprotnom, veruje se da možete uplašiti sreću.

3. Kada ugledate dugu

Duga je simbol radosti i pozitivnih promena, a kada se odjednom pojavi na nebu i ugledate je, to može biti dobar znak.

 

4. Kada postajete iznenada optimističniji

Ukoliko odjednom počnete pozitivno da razmišljate, radujete se i posmatrate situaciju iz pozitivnijeg ugla, moguće je da sreća uskjoro stiže.

 

 

 

 

 

 

 

5. Znakovi sinhroniciteta

Ovo su neobični slučajevi kada slušate radio i odjednom čujete odgovore na neka svoja važna pitanja, ili vam slučajni prolaznik upčuti zanimljivu poruku, ili stalno viđate nizove istih brojeva, istu boju itd. Ovi znakovi pokazuju da ste na dobrom putu.

6. Živite u sadašnjem trenutku

Kada prestanete da pbrinete šta će doneti sutra, ne osvrćete se na loše stvari iz prošlosti, već živite OVDE i SADA - ovo je znak da sreća kuca na vrata vašeg života.

Autor: 

e-max.it: your social media marketing partner