Ovan

Ovog meseca vas očekuje srećna i stabilna veza. Vi i vaš partner ste u dobrim odnosima. Neće biti svađa, jer se dobro razumete. Želećete da uplovite u to predivno more ljubavi. Vi ste dobar primer strastvenog para. Usamljeni će moći da pronadju ljubav ovog meseca. Morate početi da posećujete društvene događaje da biste se povezali sa različitim ljudima. Nikad ne znate da li je vaša srodna duša u blizini. Otvorite srce i možete primetiti skrivene signal

 

Bik

U septembru ćete u ljubavi biti posebno iskreni. Imali ste problema u prošlosti zbog neiskrenih postupaka. Važno je da napravite neke promene u vašem životu. Potrudite se da trandformišete situaciju nabolje, pokažite da vam je stalo, i odnos ponovo može biti sjajan. Oni koji su usamljeni treba da rade na ljubavi prema sebi iskreno pristupe osobe koja im se dopada.

Blizanci

Ovog meseca ćete moći da postignete stabilnost u svom ljubavnom životu. Počnite tako što ćete se uveriti da ste vi i vaš partner zadovoljni, da su potrebe i jednog i drugog zadovoljene. Retrogradni Merkur 2022. ne treba da vas plaši, neće iamti negativan efekat po vaš ljubavni život. Uspećete da ostavrite svoje planove. Pripredite neke romantične gestove, iznenadite voljenu osobu, probudite ljubavne varnice.

 

Rak

Uvek ostanite iskreni sa svojim partnerom. Da biste imali zdrav odnos, morate ceniti svog partnera i pokazati koliko ga volite. Tako ćete dobiti puno ljubavi zauzvrat. Uvek čuvajte sreću u svom ličnom životu. Neki Rakovi će ovog meseca morati da se rastanu sa svojim partnerima. Prošli ste kroz mnogo toga i shvatili ste da ovaj odnos nema budućnosti. Niko vas neće osuđivati, uradite ono što želite. Čuvajte svoje srce od ozlojeđenosti, ljubav treba da vam donese sreću. Moguće je da će usamljeni upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

 

 

 

Lav

 

Ljubav je veliki dar koji treba imati u svom životu. Da biste poboljšali svoj ljubavni život, pobrinite se da vaš partner zna koliko ga volite, pokažite to svojim postupcima i emocije izrazite rečima. Septembar može biti mesec pun sreće, radosti, mira i harmonije. Ovo je dobar mesec za planiranje zajedničkog života ili proširenja porodice. Ako ste usamljeni, izađite, zabavite se, upoznajte novu osobu. Vreme je da ostavite prošlost iza sebe - počnirte ponovo da volite. Sve Lavove ovog meseca može očekivati sjajan seksualni život.

Devica

Vaš ljubavni život ovog meseca biti sjajan. Vi i vaš partner ćete se savršeno razumeti. Uspećete slobodno da komunicirate jedni sa drugima o stvarima koje vas tiču. Ne skrivajte ništa od svog partnera. Uvek budite iskreni. Bračni parovi treba da se fokusiraju na svoj seksualni život. Dugo ste zajedno, a ovog meseca morate da pronađete nove načine da uključite romansu i strast u svoju ljubavnu priču. Seks je poseban dar u kojem treba da uživate jedno sa drugim. Avantura i istraživanje će vas odvesti do novih horizonata ljubavi.

Vaga

aga

Ovog meseca vaš lični život će se suočiti sa nekim poteškoćama. Dozvoljavate ljudima da vam se mešaju u posao i sada ste u nevolji sa svojim partnerom. Ovog meseca ćete morati da počnete da ispravljate situaciju. Morate da postavite granice koje će vam omogućiti da držite ljude podalje od svog ličnog života. Ako želite da pronađete ljubav, morate da pojačate svoju igru, pokažete svoj šarm. Veze na daljinu u ovom mesecu idu dobro. Uspećete da komunicirate sa svojim partnerom.

Škorpija

Prihvatite i cenite ljubav koju dobijate od svog partnera. Ovog meseca vi i vaš partner bićete u dobrim odnosima. Biće manje svađa jer ste shvatili kako da komunicirate jedni sa drugima o svojim osećanjima i emocijama. Usamljene Škorpije ovog meseca neće imati sreće. Pozitivne perspektive u ljubavi se ne očekuju. Moraćete da sačekate dok vam zvezde ne budu naklonjene. Odvojite vreme da biste bili sigurni da ćete, kada izađete napolje, učiniti pravu stvar.

 Strelac

Odanost je neophodna za srećnu ljubav. Budite mudri i nemojte se zanositi. Verujte da imate kontrolu kada je u pitanju vaš seksualni život. Ovog meseca bićete avanturistički raspoloženi kada je u pitanju seks sa partnerom. Moguć je i susret sa bivšim partnerima, pa s emogu vratiti i neke stare strasti. Ne prisiljavajte sebe da budete u blizini ljudi koji nisu za vas. Pronađite načine da završite vezu koja vam ne donosi sreću.

 

 

 

 

Jarac

Ne zadovoljavajte se sitnicama u ljubavi. Posvetite se odnosima koji vam donose radost, ljubav i čine da se osećate sjajno. Neke veze se sada mogu okončati. Vodite računa o svojim emocijama i vodite računa o sebi. Budite oprezni kojim osobama poklanjate svoje srce. Pobrinite se da ste odabrali pravog partnera. Tako ćete živeti srećno, mirno i ispunjeno.

Vodolija

Vaš ljubavni život biće ispunjen srećom, mirom i harmonijom. Radićete zajedno kako biste osigurali zdravodnos. Zračite sa partnerom divnom energijom i romantičnim emocijama. Planeta Venera utiče na vaš ljubavni život ovog meseca. Vreme je da počnete da radite na vašoj intimnoj vezi. Seksualna energija u septembru je jaka.

Ribe

Retrogradni Merkur 2022. godine može izazvati raskid i konflikte u vezi. Razmislite da li odnos u kojem ne možete da pronađete mir i sklad zaista ima budućnost. Usmaljeni, ne žurite da se zaljubite. Zavirite u nečiju dušu pre nego što pružite šansu. Uvek birajte ono što je dobro za vas u ovom trenutku.

Izvor: Sensa

 
 
e-max.it: your social media marketing partner