OVAN

Očekuje vas stabilan napredak u poslu. Stvari će konačno krenuti nabolje, ali to ne znači da možete samo da sedite i čekate- moraćete da zasučete rukave jer krajnji rezultat zavisi samo od vaših napora. Poslušajte savete ljudi u koje imate poverenja, u velikoj meri će vam pomoći da napravite pravi izbor. Oni koji su se ranije trudili da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, očekuje period zalužene sreće i idiličnog ljubavnog života.

OVAN

Posao

Ovnovi rade na razvoju poslovnih ideja koje će tokom nedelje preneti nadređenoj osobi. Prilično su samostalni tako da ne žele da se iko meša u posao. Ne podnose bilo kakvu vrstu sugestija, čak ne dozvoljavaju da se spomene posao u toku razgovora. Smatraju da oni sasvim dobro i opušteno rešavaju planirane poslove. Planovi Ovna su realni, pragmatični, odnose se na duži vremenski rok i podrazumevaju omogućavanje stabilnih finansija. Nadređena osoba je prilično zadovoljna idejama Ovna i daje mu zeleno svetlo da počne sa realizacijom plana. Ovnovi se osećaju prilično samouvereno. Imaju jasan cilj i znaju kako da stignu do njega. Kada su finansije u pitanju očekuje ih iznenadni trošak. Ovnovima koji se bave dodatnim poslom, neprijavljenim poslom ili poslom na crno stiže finansijski dobitak kojim će biti zadovoljni.

OVAN

Pred Ovnovima je odlična poslovna nedelja tokom koje ih očekuju tajni pregovori sa inostranim saradnicima ili sa predstavnicima institucija zatvorenog tipa. Misaoni proces Ovna biće britak, obećanja data na čvrstoj osnovi, procene saradnika i poslovnih planova precizni. Ovnovi ostavljaju utisak ozbiljne osobe, neko na koga se može računati. Potencijalna saradnja ima opciju da traje duži vremenski period. Moguće su nove poslovne ponude od strane inostranih saradnika. Nadređena osoba veruje u Ovnove sposobnosti i očekuje pozitivne vesti. Ovo je takođe povoljna nedelja za finansije. Ukoliko su Ovnovi zainteresovani za dobijanje kredita, pozajmice, nalaženja sponzora i slično očekuju ih pregovori koji će da se završe u korist Ovna. Ovo je period koji donosi profesionalni napredak, kao i stabilizaciju finansija.

OVAN

Posao

Pred Ovnovima je nedelja tokom koje će da promene svoj stav prema komunikaciji i poslu sa sa drugim ljudima. Na početku nedelje biće spremni za kompomise i uvažavaće mišljenje i kritike druge strane. Sredinom nedelje Ovnovi shvataju da od ovakve strategije nema ništa. Posvećuju se isključivo svojim ciljevima, rade samostalno i ne zanima ih tuđe mišljenje. Srećom, oni brzo spoznaju realnost, brzo deluju i zahvaljujući tome postižu uspeh. Finansijska situacija je nezadovoljavajuća. Ovnovi su prilično zabrinuti zbog toga što su finansije ograničenog obima i što nema pokazatelja da će situacija da se promeni uskoro. Ovo je odlična nedelja za traženje sponzora, pregovora po pitanju uzimanje pozajmice i kredita pa će Ovnovi da se aktiviraju u tom smeru. Ipak, važna napomena, opreznost pri zaključivanju ugovora je vrlo važna, kako ne bi došlo do izvesnih propusta. Nije zgoreg povesti sa sobom i nekog kome veruju.

Ovan

Početkom meseca većina Ovnova će lebdeti u oblacima, ne želeći da računa sa očiglednim činjenicama. Zbog toga postoji opasnost od propuštanja obećavajućih šansi ili prilika. Istaknite glavni cilj za aktuelni period i prestanete da trošite energiju na beznačajne ideje. Pazite i kako trošite i čuvajte se impulsivne kupovine. Ovo može naneti ozbiljnu štetu budžetu.

Ovan

Na poslu početkom nedelje doživljavate neprijatno iznenađenje, nešto oko čega ste se trudili se ipak neće ispostaviti kao veliki uspeh. Nemojte da očajavate, već budite proaktivni i naučite nešto iz tog iskustva. Partner želi da mu posvetite više vremena, ali vam je teško da sve uklopite. Neko u vašoj porodici krije tajnu. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.