News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Pun Mesec u utorak aktivira vašu seksualnost i erotsku energiju. Ako ste u dužoj vezi, ovo će vam doneti podsticaj da promenite nešto u svom odnosu i napravite korak više sa svojim partnerom. Slobodne Ovnove očekuje zavođenje i želja za ulaskom u novu vezu.

BIK

Dolazi do velikih promena u vezi, naročito ako razmišljate o krupnim odlukama. Mnogi Bikovi biće nezadovoljni, aneki odnosi će se završiti. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiva ljubavna priča sa osobom koju ste upoznali početkom meseca.

BLIZANCI

Merkur vam za vikend donosi maštovitu ljubav. Očekuju vam promene u pozitivnom smislu. Imaćete inspiracije i bićete vrlo kreativni, što će uticati na partnera i osvežiti vezu. Vrlo ste kreativni i zabavni, pa ćete lako sklapati i poznanstva sa drugima.

RAK

Energija punog Meseca daje vam snagu da okončate sve ono što je negativno, a započnete nove odnose koji vam donose spokoj i lepšu energiju. Rakovi koji su u vezi biće vrlo nežni i emotivni, a otvorena osećanja pozitivno će se odraziti na odnos sa partnerom.

LAV

Pun Mesec vam pomaže da se pokažete u najboljem svetlu. Bićete veoma usmereni na sebe i svoje potrebe. Imate veliko samopouzdanje i veru u proces ljubavi, što naročito ide na ruku slobodnim Lavovima. Lavovi koji su u vezi treba da razgovaraju sa partnerom i reše stare konflikte.

DEVICA

Vladar vašeg horoskopskog znaka Merkur podržava vas u svakoj romantičnoj nameri. Očekuju vas lepi dani, a ukoliko ste u vezi, sve će biti bolje nego što ste planirali. Magija ljubavi vodi vas do ostvarenja snova. Jedna osoba iz okruženja želi da vam pokloni srce, ali vi to ne primećujete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Sada je savršen trenutak da razrešite sve stvari u ppartnerskim odnosima, pa čak i one iz prošlosti koje vas blokiraju. Ovo je dobar period za slobodna srca. Družite se, izllazite, zabavljajte se, a dan će vam doneti razne mogućnosti. Romantična sreća naročito vas očekuje ako odete na kratko putovanje van grada.

ŠKORPIJA

Pun Mesec aktivira vaše romantične emocije i budi dublju želju za pokretanjem nove ljubavne priče. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se ove nedelje desi . Spremni ste za talase strasti i ljubav koja prodire direktno do srca.

STRELAC

Očekuje vas mirna i opuštena nedelja u polju ljubavi, a kada Mesec sredinom sedmice uđe u znak Strelca imaćete dobru volju i osetićete se neverovatno. Razvijate lepu komunikaciju sa drugima, pa je moguće da ćete krajem sedmice pronaći osobu koja vam se dopada.

JARAC

Konjukcija između Sunca i Urana u petak će se desiti u vašoj kući ljubavi, što donosi pojačane emocije u partnerskim odnosima. U vama se bude neka jaka osećanja, a energija planeta vas usmerava ka zanimljivom izboru. Prepustite se magiji!

VODOLIJA

Uran pravi spoj sa Suncem i donosi neverovatno jaku i spontanu energiju. Moguće je da će vas privući osoba koju dugo znate, ali odavno niste obratili pažnju na nju i posmatrali je iz romantičnog ugla. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas unapređenje odnosa.

RIBE

Odlična komunikacija u odnosu pomaže vam da kreirate odličan plan za budućnost sa partnerom. Slobodne Ribe ne očekuju značajne promene, ali ono što promene kod sebe, može im olakšati potragu za ljubavnim zanosom. Radujte se novim stvarima koje život pruža.

Izvor: Lovesensa

 
e-max.it: your social media marketing partner