Ovan

Na poslu početkom nedelje doživljavate neprijatno iznenađenje, nešto oko čega ste se trudili se ipak neće ispostaviti kao veliki uspeh. Nemojte da očajavate, već budite proaktivni i naučite nešto iz tog iskustva. Partner želi da mu posvetite više vremena, ali vam je teško da sve uklopite. Neko u vašoj porodici krije tajnu. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

 

Bik

Odlično se osećate ovih dana, nedeljni horoskop od 20. do 26. juna je na vašoj strani u svim aspektima. U ljubavi, prosto ste neodoljivi i moguće je da ćete dobiti poziv za izlazak od osobe koja vam se dopada već duže vreme. Na poslu vam sve ide glatko i razmišljate o mogućnosti još bolje pozicije. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite se vrućine. Najsrećniji dani biće vam utorak i sreda.

Blizanci

Suočili ste se sa nekim novim izazovom, i niste sigurni kako da se postavite. Posavetujte se sa prijateljima, neko od njih će vam dati dragoceni savet. Sledi vam uspeh samo ako pametno složite sve "karte"! Vaš ljubavni život je mirno more, i ništa ne biste menjali. Najbolji dani po nedeljnom horoskopu biće vam četvrtak i subota.

Rak

Imate previše obaveza, i već ste pomalo isfrustrirani, ali će vam biti bolje krajem nedelje. Obratite pažnju na ljude u vašoj okolini, da li se neko od njih samo pravi da radi sve što se od njega očekuje? Ljubavni horoskop vam je dobar, rešavate neki problem koji vas muči već duže vreme. Najbolji dani će vam biti ponedeljak i petak.

 

 

 

Lav

Ova nedelja za vas je u znaku romantike, moguće je da konačno idete na odmor ili kraće putovanje s partnerom, i vrlo ste uzbuđeni. Vaši planovi za zajedničku budućnost se realizuju i zvezde su na vašoj strani. Posao vam je postao pomalo monoton, pa se raspitajte među prijateljima da li neko zna poziciju koja bi vam više odgovarala. Ako inače imate problem sa migrenama, očekujte "napad" i ove nedelje i budite spremni. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Devica

Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna vam predviđa velike izazove na profesionalnom planu. Dobijate nova zaduženja, ali niste sigurni da imate i sva znanja koja su vam neophodna i osećate se pomalo "prepadnuto". Poradite na samopouzdanju, jer vi zaista možete sve što se od vas očekuje, samo je važno da to prepoznate i u sebi. Zakažite viđanje s članovima porodice koje retko viđate, prijaće vam. Najbolji dani biće vam utorak i petak. 

Vaga

Povukli ste se u sebe na poslu, i vaša okolina to oseća. Nekada nije dobro samo ići kako vas voda nosi, već je potrebno da se izborite za sebe i pokažete koliko ste sposobni. Novčani horoskop vam nije sjajan i ne bi trebalo da pravite veće troškove, sada nije dobar trenutak za to. Pripazite se teške hrane, po vrućini ona nikako nije dobar izbor. Najbolji dani su vam sreda i nedelja.

Škorpija

Ove nedelje vaš duh je nemiran, kao da čekate da se dogodi nešto što nikako da se realizuje i nestrpljenje vas obuzima. Pokušajte da se fokusirate, skoncentrišite se na sve što treba da obavite, inače je moguće da ćete negde "proklizati". Zvezde jesu na vašoj strani, ali morate da budete malo i strpljivi. U ljubavi, želite više od partnera, i trebalo bi to i da mu kažete. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Strelac

Zaboravni ste i rasejani, vaša kreativnost pokušava da nadjača vaše obaveze, i to nije dobro. Na poslu su oči uprte u vas i važno je da ne propustite neku bitnu obavezu, makar to bio i samo jedan zaboravljeni mejl. Predstoje vam lepi trenuci s porodicom, opuštanje vam je preko potrebno i posvetite sebi vreme. Ljubavni horoskop za ovu nedelju vam predviđa romantično iznenađenje kakvom se niste nadali. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja. 

Jarac

Uspešan period za vas na poslu, svi će primetiti koliko ste vredni i sposobni i napredak je praktično zagarantovan. Pazite se ljubomore u svojoj okolini, ne prihvata svako dobro tuđi uspeh i moguće je da će neko hteti da vas saplete iz čiste pakosti. Oslušnite šta ljudi oko vas pričaju i znaćete ko je ta osoba. U ljubavi osećate leptiriće u stomaku! Najbolji dani biće vam utorak i petak.

Vodolija

Nedeljni horoskop vas upozorava na odnos prema novcu, ako planirate letovanje ili neko drugo putovanje, sada je trenutak da prištedite malo. Razmislite gde vam odlazi novac, kako biste leto mogli da provedete bezbrižno. Dobijate jednu poruku koju ne znate kako da protumačite, ima veze s nekom osobom iz prošlosti. Ako planirate odlazak na slavlje, ne preterujte sa alkoholom. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Ribe

Vaš nedeljni horoskop predviđa neki neočekivani problem u poslovnom životu. Zabrinuti ste, a ništa niste pogrešili, sada morate da se igrate detektiva da biste shvatili šta se dogodilo. Uključite u to i neku osobu kojoj verujete i sve će se rešiti bez posledica. U ljubavi, vaš odnos s partnerom je harmoničniji nego ikada i želite da mu priredite neko lepo iznenađenje. Pazite se naglih pokreta, moguće je da ćete se ukočiti. Najsrećniji dani biće vam sreda i subota.  

 

izvor:mondo.rs

e-max.it: your social media marketing partner