News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Posao

Pred Ovnovima je nedelja tokom koje će da promene svoj stav prema komunikaciji i poslu sa sa drugim ljudima. Na početku nedelje biće spremni za kompomise i uvažavaće mišljenje i kritike druge strane. Sredinom nedelje Ovnovi shvataju da od ovakve strategije nema ništa. Posvećuju se isključivo svojim ciljevima, rade samostalno i ne zanima ih tuđe mišljenje. Srećom, oni brzo spoznaju realnost, brzo deluju i zahvaljujući tome postižu uspeh. Finansijska situacija je nezadovoljavajuća. Ovnovi su prilično zabrinuti zbog toga što su finansije ograničenog obima i što nema pokazatelja da će situacija da se promeni uskoro. Ovo je odlična nedelja za traženje sponzora, pregovora po pitanju uzimanje pozajmice i kredita pa će Ovnovi da se aktiviraju u tom smeru. Ipak, važna napomena, opreznost pri zaključivanju ugovora je vrlo važna, kako ne bi došlo do izvesnih propusta. Nije zgoreg povesti sa sobom i nekog kome veruju.

 

Ljubav

Pred Ovnovima je nezadovoljavajuća emotivna nedelja. Njihova potreba za intenzivnim odnosom sa partnerkom biće blokirana. Poslovna i finansijska situacija je takva da se Ovnovi osećaju prilično nezadovoljno i nesigurno. Oni su generalno prilično energični i nestrpljivi. Sada su u situaciji koju ne mogu brzo stvari da promene i moraju da se prilagode, da pričekaju. Loša poslovno-finansijska situacija im donosi manjak samopouzdanja. To se automatski reflektuje na emotivnu sferu. Sada se pitaju da li je moguće da ih iko iskreno zavoli. Fali im doza samopouzdanja da bi se posvetili drugoj polovini. Čak i Ovnovi koji su zauzeti drže voljenu osobu na distanci. Ipak, ovakva situacija neće potrajati, brzo im se vraća samopouzdanje. Partnerka će imati dovoljno strpljenja za njihovu odsutnost. Naravno, dati objašnjenje za ovakve postupke, je vrlo važan korak za dalju stabilnost odnosa.

Zdravlje

Na početku nedelje slabe tačke kod Ovnova biće kosti, koža, zubi i disajni organi. Sredinom nedelje zdravstvena situacija se menja. Postoju osetljivi nervi, mogući su problemi sa pritiskom i cirkulacijom, a disajni organi će i dalje biti osetljivi. Ovo je povoljna nedelja za ponavljanje nekih starih problema. Takođe, problemi koji se sada jave imaće potencijal da se ponove u budućnosti. To znači, da oni nisu sasvim zalečeni, zbog vaše nemarnosti ili rpoblemu niste dali prioritet. Što se tiče nervoze biće uzrokovana prvenstveno situacijom na poslu i finansijama. Usled nedostatka rezultata rada i loših finansija, kod Ovnova će brzo da proradi zabrinutost, a kasnije nervoza. Uz to vas prati i nesanica, a neispavanost može biti jedan od glavnih uzroka. Za Ovnove bi bilo jako dobro da nađu način na koji bi mogli da se oslobode stresa i napetosti.

Savet

Čovek živi samo današnji trenutak. Sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.

BIK

Posao

Pred Bikovima je prilično izazovna poslovna nedelja. Problemi su vezani za oblast finansija. Da bi prevazišli lošu finansijsku situaciju Bikovi će se angažovati u smeru dobijanja kredita ili pozajmice. Međutim, situacija neće da se odvija glatko. Faliće im neki papir ili će imati dokumenta čiji je datum važenja istekao. Te stvari će uticati da se apliciranje vremenski oduži. U toku je nepovoljna nedelja i za sudske sporove. Ukoliko imaju ročište, neće najbolje proći. U slučaju da je u pitanju zaključivanje spora neće biti zadovoljni presudom. Ovo je nepovoljna nedelja za kontakte sa predstavnicima medija. Druga strana će postavljati neprijatna pitanja o stvarima koje Bikovi neće želeti da razjasne. Savetuje im se strpljenje i opreznost. U odnosu sa drugima moraju pokazati određenu dozu diplomatije, kako bi ostvarili krajnji cilj.

Ljubav

Pred Bikovima je nezadovoljavajuće emotivna nedelja bilo da su slobodni ili zauzeti. U prvom slučaju nema novih dešavanja, jer su Bikovi nezainteresovani za komunikaciju i druženje. U drugom slučaju, Bikovi imaju istu potrebu tj. nedostatak ptrebe za druženjem što voljena osoba ne prihvata na pravi način. Druga strana paniči i počinje da postavlja pitanja da li se pojavila neka druga osoba, da li je ovo kraj odnosa i slično. Poželjno je da Bikovi otvoreno kažu u kakvom su raspoloženju ne bi li smirili drugu polovinu. Moraju pokazati dosta strpljenja, kako bi voljenu osobu razrešili bespotrebnih sumnji. Za to će im biti potrebno dosta strpljenja. Ukoliko to ne urade rizikuje da voljena osoba prođe kroz negativan emotivan period tokom kog će očekivati prekid odnosa i tražiti dokaze o prisustvu treće osobe. 

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju Bikovi će biti fokusirani na ishranu i na taj način pokušati da utiču na svoje zdravlje odnosno da ga ojačaju. Raspoloženi su za eksperimentisanje i trenutno ih zanimaju strane kuhinje. Bikovi će biti prvenstveno zainteresovani za ona jela koja sprečavaju ili ograničavaju neke bolesti ili teškoće. Postoji mogućnost i da neke namirnice izbace iz upotrebe, naročito one koje su slatke i sadrže mnogo šećera. Genitalije su prikazane kao osetljive tako da bi redovan godišnji pregled dobrodošao. Bubrezi su osetljivi, kao i bešika. Zbog simptoma koji se ponavljaju, a vezane za navedene organe postoji mogućnost da se Bikovi jave doktoru za pomoć. Konsultacija sa lekarom je obavezna, važno je da ne zanemaruju simptome i da se u potpunosti posvete rešavanju problema, ma koliko to vremena iziskivalo.

Savet

Ne predaj se očajanju. Život nije ni bolji, ni gori od naših snova. Samo potpuno drugačiji.

 

 

 

 

BLIZANCI

Posao

Blizance očekuje puno obaveza, ali i prepreka na poslu. Oblast komunikacije je naglašena, tako da će imati više sastanaka i kraćih putovanja na kojima će odlično proći. Očekuje ih i razgovor sa nadređenom osobom koji će odlično proći. Druga strana budno prati rad Blizanaca i zadovoljna je njegovim rezultatima. Ono čime se Blizanci bave ne donosi instant rezultate. Za sada se oni ne vide i tek od sredine septembra biće vidljivi. Odnos sa kolegama nije najbolji. Pojedine kolege biće protiv načina rada Blizanaca ili neće biti kooperativni prilikom rada u zajedničkim projektima. Ukoliko posao zahteva rad više saradnika, Blizanci će biti ti koji će povući najveći deo obaveza. Poslovne zamisli i ideje treba da zadrže za sebe, kako ih konkurencija ne bi prisvojila za sebe. Okruženi su saradnicima, koji čekaju priliku da ih degradiraju kod nadređenih.

Ljubav

Pred Blizancima je nepovoljna emotivna nedelja bilo da su slobodni ili zauzeti. U prvom slučaju u potpunosti su nezainteresovani za druženje i aktiviranje u smeru novog poznanstva i veze. Ukoliko su zauzeti, svesni su da je došlo do pada interesovanja sa obe strane i distanciranja. Problem je što nijedna strana ne veruje u mogućnost oporavka odnosa i nije spremna da se bori za poboljšanje istog. Relativno brzo će doći i do zvaničnog prekida odnosa. Jedan od razloga udaljavanja je i loša finansijska situacija. Partner Blizanaca je prilično zabrinut za finansije i fokusiran na poboljšanje istih. On se bori za golu egzistenciju, a u takvoj situaciji ljubav nije prioritet. Ukoliko se Blizanac ne potrudi, kako bi stvorio finansijsku stabilnost, može lako doći do udaljavanja, jer partner neće naći razumevanje za njihovu neaktivnost, pa je prekid konačan.

Zdravlje

Blizancima mogu da imaju simptome koji su vezani prvenstveno za hronične probleme. Kao i u proteklom periodu kosti, koža i zubi su osetljivi. Mogući su problemi sa bešikom, bubrezima, genitalijama. Glava je i dalje osetljiva i može doći do glavobolje, migrene, probleme sa sinusima, temperaturom, groznicom. Dobri aspekti ukazuju da lekovi pozitivno deluju. Moguća je čak i promena terapije u cilju poboljšanja zdravlja. Što se tiče obolelih Blizanaca njih očekuje priliv energije tako da će doći do poboljšanja zdravlja. U suštini je za Blizance najbolje da miruju, da smanje komunikaciju i bilo kakvo kretanje na minimum i da mirno sačekaju da im se organizam oporavi. Takođe, nervozu i napetost treba kontrolisati, možda čak i da se priklone nekoj vrsti meditacije. Oporavite organizam odlazeći u neki spa centar.

Savet

Čovek može da kaže da mu život nije promašen ako može bar jednu stvar da uradi bolje od drugih.

RAK

Posao

Rakove očekuje nedelja prepuna obaveza, teškoća, ali i uspeha. Teškoće su vezane za odnos sa nadređenom osobom. Razumevanja nema, prisutan je različit pogled i na posao i na realizaciju planova. Rakovi su prilično uporni u tome da nadređenu osobu ubede da njihovi planovi imaju ogroman potencijal. Nadređena osoba stvari posmatra iz drugačijeg ugla. Rakovi moraju pokazati strpljenje u obrazloženju svojih ideja, diplomatiju u ophođenju, ne zahtevajući da pozitivan odgovor dobiju odmah. Problemi su vezani i za rezultate rade koij su prilično slabi. Uspesi su povezani sa saradnjom sa strancima. Ukoliko posao ima veze sa visokim obrazovanjem ili nekom humanitarnom delatnošću takođe predstoji uspeh. Tokom ove nedelje Rakovima sledi poboljšanje finansija što ih daje dodatnu motivaciju u realizaciji uspeha.

Ljubav

Pred Rakovima je emotivno izazovan i nezadovoljavajući period. To se odnosi i na slobodne i na zauzete Rakove. Slobodni Rakovi su neaktivni, fokusirani na kuću i nezainteresovani za društveni život. Zauzeti Rakovi gledaju da što više vremena provedu kod kuće, ali nemaju potrebu za društvom druge polovine. Kako druga polovina ima trenutno naglašenu potrebu za druženjem svoje socijalne potrebe će da zadovolji preko prijatelja. Rakovi će biti nezadovoljni ponašanjem partnerke, smatrajući da ona treba da se povinuje njihovom (ne)raspoloženju. Poželjno je da nađu kompromisno rešenje, kako ne bi došlo do udaljavanja, pa i zahlađenja u odnosima. Rakovi u braku imaju više sreće sa partnerkom. Ona je fokusirana na kućne obaveze tako da će biti pred Rakovim očima. Njima odgovara njena posvećenost i odanost, jer imaju potrebu da je partner uvek uz njih.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju predstoji upotreba lekova koji će dovesti do poboljšanja zdravstvenog stanja. Sem toga, Rakovima sledi obnova energije. Zdravstvena situacija nije najbolja, ali se jasno vidi pomak na bolje. Što se tiče zdravstvenih problema prisutni su isti problemi koji su bili prisutni i u prethodnom periodu. Glava je prikazana kao najosetljiviji deo tela. Mogući su hronični problemi sa kostima, zglobovima, kolenima. Rakovi treba da obrate pažnju na bubrege i bešiku. U slučaju bilo kakvih simptoma, potrebno je da se obrate za pomoć lekaru. Genitalije su osetljive, kao i štitna žlezda. Sada moraju pokazati više odgovornosti prema svom zdravlju, kako ne bi došlo do hroničnih problema. Ipak, Rakovi imaju veliku dozu odgovornosti, ali nekada beže od problema. Tada im je potrebna podrška. Generalno gledano, zdravlje nije najbolje, ali ide na bolje.

Savet

Ko smisao života nije tražio, taj nije živeo, ali ko ga je tražio, nikad nije bio dovoljno srećan.

LAV

Posao

Pred Lavovima je nepovoljna nedelja za komunikaciju i za finansije. Što se tiče komunikacije, poslovni sastanci neće dovesti do željenog dogovora. Problem će biti Lavova tvrdoglavost i nedostatak želje za kompromisom. Drugoj strani ovakav stav neće odgovarati. Oni su spremni za kompromis, ali ne i da sve ide na njihovu štetu. Iz tog razloga do sporazuma neće doći, a Lavovi neće priznati da su dobrim delom upravo oni odgovorni za ovaj neuspeh. Sada je šteta već načinjena. U tom slučaju, nadređeni, u sledećim psolovnim razgovorima, mogu lako zameniti Lava za neku drugu osobu, koja je spremnija da napravi kompromis. Što se tiče finansija, prilično su ograničene i Lavovi su prilično zabrinuti zbog nedostatka novca. Sledeći problem je priliv novca: postoji mogućnost da ili plata kasni ili će biti umanjena ili raspoređena na više delova.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju Lavove očekuju mnogi izazovi. Oni su prvenstveno vezani za lošu komunikaciju sa drugom polovinom. Lavovi imaju probleme na poslu i to se direktno manifestuje na emotivnu sferu. S obzirom da su bez para, depresivni i da se osećaju neuspešno kao takvi nisu u pravom raspoloženju za ljubav. Druga strana će na početku nedelje imati razumevanja za njihovo stanje. Međutim, kako smatra da emocije nemaju nikakve veze sa novcem i da nju zanimaju emocije Lava, a ne novac, doneće zaključak da Lavu nije dovoljno stalo do odnosa i prekinuće kontakt. Lav je u fazi kada nema energiju da se bori za vezu i prihvatiće kraj odnosa. To će doneti još veće neraspoloženje, kao i depresiju. Trenutno, ne nalazi rešenje, ali kako poraz nije u njihovoj prirodi, brzo se vraća u punoj snazi.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je slična kao i u prethodnom periodu. Svi organi koji su bili osetljivi ranije, biće osetljivi i tokom ove nedelje. Najugroženije su kosti, koža i zubi. Mogući su bolovi u kičmi, zglobovima, a kolema mogu da klecaju. U pitanju su hronični problemi. Sem toga, disajni organi su osetljivi. Jako je bitno da se Lavovi zaštite od konzumiranja hladnih pića. Hladne stvari imaju potencijal da naprave problem disajnim organima. Lako dolazi do upale grla, krajnika. U psihološkom smislu Lavovi nisu dobro. Skloni su neraspoloženju, depresiji, nezainteresovani za druženje. Stvari gledaju iz negativnog ugla. Jako su zabrinuti, a najviše zbog slabih finansija. Sada im je potreban prijatelj, koji bi ih podržao, saslušao, potrudio se da ih pokrene. Potrebno im je druženje, kao i izlasci, jer su se potpuno povukli u sebe.

Savet

Tajna života u tome da se padne sedam puta i ustane osmi put.

 

 

 

 

 

DEVICA

Posao

Oblast posla nije najbolje prikazana. Većina stvari koju Device planiraju da odrade biće ili odložena ili će doći do neplaniranih teškoća koje će da prolongiraju realizaciju planova. Sem toga, komunikacija je prikazana kao problem. Device će imati prilično rigidne stavove, neće biti otvorene prema novih idejama. Komunikacija sa kolegama je prilično nezadovoljavajuća baš zbog Devičinih ograničenih stavova. Druga strana će imati utisak da je sa Devicama nemoguće postići bilo kakav dogovor. Device se drže ustaljenih obrazaca poslovnog ponašanja, ne shvatajući da su mnoge stvare prevaziđene i da bi za njih bilo bolje da prihvate savremene metode poslovanja. Potreban im je savet i iskustvo starije osobe koja je poslovno uspešna, kako bi prevazišli krizu. Ona će im pomoći u prevazilaženju krize, usmeriti ih na pravi put.

Ljubav

Situacija je prikazana kao stabilna jedino kod Devica u braku. Bačni partner je svestan kroz kakvu fazu Devica prolazi i pun je razumevanja i podrške. Medjutim, to se ne može reći i za partnera sa kim je Devica u vezi. Taj partner će na početku nedelje očekivati punu pažnju od strane Device, ali je neće dobiti. To ce izazvati razočaranje. Nakon toga će početi da analizira Devicu i da taksativno nabraja šta mu sve ne odgovara u ponašanju Device. Nakon toga sledi faza većeg emotivnog nezadovoljstva i razočaranja kada bude shvatio da Devica nema nameru išta da radi u smeru menjanja ponašanja i poboljšanja odnosa. Najveći problem je što Devici trenutno uopšte nije stalo do veze. Može lako prevazići raskid, ne osvrnuti se, ne zapitati se u kome je problem. Uskoro će se ponašati kao da taj odnos nikada nije ni postojao Ukoliko ubrzo ne promeni svoje stavove, može postati usamljen.

Zdravlje

Slični problemi koji su bili aktuelni u ranijem periodu nastavljaju se i sada. Device treba da obrate pažnju na pritisak i cirkulaciju. Ovo je tip problema koji može iznenada da nastane i da se ponavlja. Sem toga, kosti su prikazane kao osetljive, koža i zubi. Mogući su problemi sa reumom, zglobovima, kolenima. Device mogu imati utisak da im je teško da se kreću i da im koordinacija pokreta i refleksi nisu najbolji. Disajni organi su takođe osetljivi. Ono što je prikazano kao ozbiljan problem su problemi sa nervima. U ovom slučaju raspoloženje može da varira i da ide od neraspoloženja i depresije do nervoze i ispadanja iz takta. Za Device je dobro da izbegavaju stres i nerviranje. Poželjno je da se fizički aktiviraju i da imaju jedan vid obaveze prema tome. Potrebni su im svakodnevni treninzi, kako bi negativnost izbacili iz sebe.

Savet

Živi kao da ćeš sutra umreti. Uči kao da ćeš večno živeti.

VAGA

Posao

Pred Vagama je mirna radna nedelja. Neće biti nikakvih teškoća i svi planovi će biti realizovani na vreme u opuštenoj atmosferi. Ovo je odlična nedelja za poslovne sastanke i kraća poslovna putovanja. Sporazumi će biti lako uspostavljeni, a odnosiće se na saradnju na duži vremenski period. Takođe, Vagama će obezbediti stabilne prihode takođe duži vremenski period. Vage će biti zadovoljne razultatima rada. Očekuje ih i priliv novčanih sredstava. Vage su u fazi pravljenja novih poslovnih planova koje trenutno drže u tajnosti i ne žele čak ni da otkriju da ih imaju, a kamoli o čemu se tu radi. Vage su ubeđene da će tajni plan doneti veći poslovni i finansijski uspeh. Njihov uspeh je zasnovan na sigurnosti i potpunoj posvećenosti problemu, ali i opuštenosti. Poslovni partneri stiču utisak da ih ništa ne može iznervirati, niti poremetiti.

Ljubav                                         

Pred Vagama je nepovoljna nedelja za ljubav. Imaće utisak da stalno prolaze kroz iste situacije sa partnerom i da se ništa ne menja. Funkcija ponavljanja situacija i jeste da se nešto nauči iz njih, da se naprave određene promene kako bi se rešile teškoće. Problem je što Vage, a ni druga polovina, ne shvataju gde greše i uporno se drže istog obrasca ponašanja. Ne uviđaju da upravo on izaziva teškoće u odnosu. Obe strane smatraju da je druga strana hladna. Vage su pasivne, osećaju se nevoljeno, priželjkuju da druga strana pokaže inicijativu, otvori se, prizna emocije. Vage ne shvataju da partner očekuje istu stvar od njih. Sada je važno da se postigne neko kompromisno rešenje. Poželjno je da naprave prvi korak, ukolki partner to već ne čini – time ništa neće izgubiti. Naprotiv, uvideće da nije teško saopštiti svoja osećanja i očekivanja. U suprotnom, ukoliko nastave sa istim ponašanjem, veza može brzo da se završi.

Zdravlje

Aspekti ukazuju na stabilno stanje organizma i Vage se osećaju dobro. Ukoliko su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate i potencijalne probleme drži pod kontrolom. Vage zanimaju alternativni oblici lečenja i održavanja zdravlja, pa su u fazi kada traže i proučavaju tu literaturu. Ono što je dobro je da Vage ne zapostavljaju svoje zdravlje iako je ono dobro. Fizički su aktivne u smislu da idu na bazen, na masažu i slično. Nisu se opustile nego telo održavaju u formi. Vage su svesne kolika je važnost spavanja i na taj način takođe revitalizuju energiju. U stanju su da odbace sve negativnosti i da se posvete samo pozitivnom stavu i razmišljanju. Poželjno je da planiraju kraći, vikend odmor na nekoj zanimljivoj destinaciji, koji će zahtevati i aktivnost. Dobre navike biće aktuelne tokom cele nedelje i pomoći da se izbegnu bilo kakvi zdravstveni problemi.

Savet

Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela.

ŠKORPIJA

Posao

Pred Škrorpijama je teška i puna izazova radna nedelja. Štagod pokušali da urade, kakvugod novu inicijativu pokazali, ništa im neće ići od ruke. Svuda su prisutna otežanja i potreba da ulože dodatni trud i više energije u posao. Sem tih objektivnih teškoća, problem će praviti i subjektivan osećaj nemoći i nesigurnosti. Škorpije su već dugo u fazi kada im posao ne ide od ruke i izgubili su osećaj samopouzdanja. Sada i kada nešto novo pokušavaju da urade, unutrašnji glas im govori da su slabe šanse da postignu uspeh. Škorpije na poslu imaju i tajne neprijatelje koji jedva čekaju da Škorpije dožive fijasko. Moguće da će iskoristiti trenutnu slabost Škorpije. Potrebna je borbenost i nedopustivost da se stvari otmu kontroli. Poslovna komunikacija je neuspešna, a naglašeno loše su i finansije. Škoprije moraju uložiti dodatni napor, dok ne uđu opet u pozitivnu fazu.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana kod Škorpija koje nisu u braku. One su zaljubljene, malo nerealne, ali ispunjene i imaju želju da odnos bude na duge staze. Škorpije imaju naglašenu intuiciju, a ona im govori da je druga strana, koju su upoznali ili sa kojom su u vezi, je prava osoba za njih. Partner takođe pokazuje veliku zainteresovanost, pa ovaj odnos ima tendenciju da opstane duži vremenski period. Kod Škorpija u braku situacija je sasvim drugačija. Ovde postoje ozbiljni izazovi i problemi. Brak je u krizi i ukazuje da je došlo do udaljavanja. Komunikacija je svedena na nužni minimum, a u emotivnom smislu je došlo do udaljavanja. Problem je što nijedna strana nema veru da odnos može da se popravi, a sa druge strane ne postoji spremnost da se naprave neke veće promene. Ukoliko žele da očuvaju brak, moraju uložiti napor i kompromis.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu i sada su aktuelni. Kod Škorpija je glava prikazana kao najosetljivi deo tela. Moguće su glavovolja, migrena, temperatura, groznica, problemi sa sinusima. Kosti su osetljive. Škorpije treba da se pripaze, jer su mogući lomovi. Naročito su ugrožene Škorpije koje su već imale slične probleme. Savetuje se opreznost i u saobraćaju, bilo da su aktivni ili pasivni učesnik. Genitalije su ugrožene, odnosno urogenitalni trakt kod muškaraca. Bešika i bubrezi su takođe osetljivi. Opšte stanje nije najbolje. Iz tog razloga bilo bi dobro da Škorpije podignu imunitet i preventivno se zaštite od mogućih problema. Potencijalni problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da dugo traju. Moraju poboljšati ishranu bogatu vitaminima i mineralima, a poželjno je da izbegavaju brzu hranu, koju rado konzumiraju.

Savet

Poljubac je divan trik dizajniran od strane priroode da zaustavi govor kada reči postanu suvišne.

 

 

 

 

 

STRELAC

Posao

Strelce čeka prilično izazovna poslovna nedelja. Očekuju ih teškoće koje će da prihvate prvo na smiren način i puni optimizma da će ih brzo rešiti. Nakon izvesnog vremena shvatiće da su problemi mnogo veći nego što su mislili i da je potrebno više vremena i energije da ih reše. Problem predstavlja i saradnja sa kolegama. Imaće različite ideje. Strelci su otvoreni za dijalog i kompromis, ali druga strana će biti prilično tvrdoglava u želji da nametne svoje stavove. To će se pokazati kao sasvim pogrešan pristup. Strelcu ništa ne može silom da se nametne pa će elegantno zaobići predloge. Oblast finansija je loše prikazana. Uprkos tankim finansijama, Strelci veruju da će biti bolje. Saradnja sa strancima neće napredovati. Važno je da zadrže i dalje pozitivan stav, koji ih inače odlikuje, jer su nadomak cilja, kao i rešenja problema.

Ljubav

Oblast ljubavi je prilično loše prikazana. Problemi su prisutni i na emotivnom, ali i na mentalnom nivou. Što se tiče emocija, one su zahladile i Strelci ne osećaju više onu ljubav i strast koju su osećali na početku odnosa. Komunikacija je dosta loša, maltene je nema. Strelčevi nemaju šta da kažu drugoj polovini, niti ona njima. Odnos je u fazi izumiranja i Strelci namaju niti želju niti volju da se bore za poboljšanje i opstanak odnosa. Druga strana gaji emocije, ali i sama shvata da je više zainteresovana za održanje odnosa. Neuzvraćena ljubav gasi emocije. Na mentalnom nivou obe osobe imaju osećaj poraza, jer se odnos koji je nekada bio ispunjavajući sada bliži kraju. Tu se više ništa ne može učiniti i Strelci to prilično mirno prihvataju, jer su u međuvremenu naučili da kontrolišu emocije i da prevaziđu problem. Uostalom, sutra je novi dan!

Zdravlje

Kod Strelaca je u toku nepovoljan period za zdravlje, tako da svi problemi koji su bili aktuelni u prethodom periodu imaju tendeciju da i dalje budu prisutni. Što se tiče organizma, glava je prikazana kao najosetljivi deo tela. Mogući su problemi sa genitalijama kod žena, odnosno urogenitalnim traktom kod muškaraca. Bešika i bubrezi su osetljivi i ovaj problem može biti intenzivan. Strelce mogu da muče problemi sa žuči, jetrom, kukovima i reumom. Generalno gledano, zdravlje je prilično krhko, pa bi bilo dobro da Strelci unaprede imunitet. Za početak, konsultujte lekara, uradite opšte analize. Problem je što deluju malo lenjo i pasivno. Potrebna je aktivacija, odlazak na bazen, plivanje, može pokrenuti inicijativu za dalje redovne treninge. Skloniji su tome da čekaju da problemi sami prođu nego da zatraže pomoć i reše konkretne probleme. 

Savet

Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.

JARAC                                                                                       

Posao

Pred Jarčevima je prilično teška i nezadovoljavajuća radna nedelja. Problemi su vezani za oblast komunikacije. Saradnja sa kolegama je na minimumu. Prisutan je nedostatak međusobnog poštovanja poslovnih ideja. Jarčevi imaju dosta kruta shvatanja i ne prihvataju da je potrebno da se poslovni proces modernizuje. Ne samo da su se zaglavili u prošlom vremenu, nego se uporno drže  prevaziđenih shvatanja i ne žele da priznaju da ona daju loše rezultate. Situacija vezana za nedostatak novca ih dodatno demotiviše. Rezultati rada su prilično slabi. Jarčeve koji su počeli da traže drugi posao dobijaju informaciju da nisu prošli na intervjuu za drugi posao. Očito je da se nešto mora promeniti u prihvatanju novotarija, poželjna je dodatna edukacija, kako bi poboljšali svoje opšte stanje, kao i finansije. Nakon toga sledi i veće zadovoljstvo sobom, što će se odraziti i na bolju saradnju sa kolegama.

Ljubav

Oblast ljubavi je prilično loše prikazana, bilo da su Jarčevi slobodni ili zauzeti. U prvom slučaju su totalno nezainteresovani za bilo kakvo druženje i promenu statusa. U drugom slučaju, situacija je slična: druženje ih ne zanima čak i kada je u pitanju druga polovina. Druga polovina na početku nedelje pokušava da shvati i toleriše ovakvo ponašanja Jarca, ali onda shvata da se ona oseća loše i da ovakvo ponašanje partnera njoj ne odgovara. Zahtevi za razgovorom i susretom ne dovode do rezultata i veza se polako gasi. Jarac je u takvom stanju da to prihvata kao nešto normalno, dok je druga strana pogođena prekidom odnosa. Jarčevi brinu zbog posla i finansija i to im je prioritet. A kada to postignu, onda će biti nezadovoljni svojom emotivnom situacijom. Stoga je poželjno da se više potrude kako bi zadržali partnera uz sebe.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je slična situaciji u prethodnom periodu. Jarčevima je generalno opao imunitet, pa bi bilo dobro da nešto hitno urade po tom pitanju. Osetljive su kosti, koža i zubi. Disajni organi su takođe osetljivi. Mogući su problemi sa žuči, jetrom, reumom ili kukovima. Problem je što su i u psihološkom smislu posustali. Jarčevi su skloni negativnom načinu razmišljanja, neraspoloženi, čak depresivni. Nepovoljna situacija na poslu utiče negativno na njihovo psihološko stanje. Što se može odraziti na opšte psihosomatsko stanje. U fazi su kada im nije do komunikacije, ni druženja sa drugim ljudima, tako da vreme provode kod kuće. To ih samo vodi u joše veći problem, mogućnost depresije, bezvoljnost. Jarčevi u braku su otvoreni prema drugoj polovini i njoj otvoreno govore kako se osećaju. Nemaju problem, maksimalno su iskreni, jer znaju da će ih partner razumeti.

Savet

Ko misli da je srećan, on je zaista srećan.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je prilično obećavajuća radna nedelja. Na samom početku nedelje biće prilično samouvereni i praviće veće poslovne planove. Kasnije se fokusiraju na detaljnu analizu i realizaciju planova. Biće maksimalno posvećeni poslu, pragmatični i realni. Sve što u ovom periodu osmisle ima potencijal da bude odrađeno do kraja i uspešno. Problemi su vezani uglavnom za saradnju sa inostranim saradnicima. Tu ih čeka natezanje, manjak volje da se formuliše dogovor i potpiše sporazum. Vodolije će biti uporne, ali evidentno je da druga strana nije optimista po pitanju zajedničkog projekta i da ima utisak da potencijalni posao ima da im donese više problema nego koristi. Na Vodolijama je da ih razuvere i da im ukažu i na pozitivne strane ovog projekta, koji ima dobre izglede da donese profit i jednoj i drugoj strani. Samo, potrebna je volja!

Ljubav

Vodolije su generalno nezainteresovane za oblast ljubavi. Vodolije koje uživaju u upoznavanju novih ljudi i dobroj komunikaciju prolaze kroz asocijalnu fazu. Nemaju potrebu niti da upoznaju nove ljude, niti da održavaju kontakt sa poznanicima i prijateljima. Jedini konktakt na koji pristaju je kontakt sa kolegama u vezi posla, ali samo iz razloga što su na to prisiljene. Glavni problem je u tome što su neraspoložene za druženje. Prija im samoća. Žele da razmisle o nekim privatnim stvarima. Vodolije su u fazi završavanja jedne faze. Potrebno im je da donesu zaključke vezane za prethodnu vezu, da neke stvari ostave za sobom. Sada žele da potpuno analiziraju prethodni odnos i da shvate gde su pogrešili ili doneli odluku, koja je doprinela razlazu. Tek kada završe fazu introspekcije i neke stvari ostave u prošlosti, tek onda će biti spremni za novu vezu.

Zdravlje

Zdravlje je solidno prikazano. Vodolije vode računa o zdravlju, zdravim navikama i ishrani i to daje konkretne rezultate. Jedini problemi su vezani za mogućnost variranja pritiska i loše cirkulacije. Vodolije su generalno sklone navedenim problemima, a tekući period je pogodan upravo za iste. Znači, u pitanju su stari, poznati problemi koji se ponavljaju. Vodolijama je nervi sistem prilično osetljiv. Moguće je veće nerviranje vezano ili za potomstvo ili za finansije. Generalno, može postojati problem vezan za urogenitalni problem. Za Vodolije je jako bitno da pokušaju da izbegnu bilo kakvo nerviranje i stresne situacije. Ako neke stvari ne mogu da promene najbolje da ih prihvate mirno u cilju održanja stabilnog zdravlja. Sklone su da probegavaju alternativnoj medicini, prilično se razumeju u lekovita dejstva određenih trava.

Savet

Uspeh je dobiti ono što želimo. Sreća je želeti ono što dobijemo.

RIBE

Posao

Pred Ribama je prilično uspešna radna nedelja. Sa nadređenom osobom ih očekuje ozbiljan razgovor. Dobiće komplimetne za svoj rad i doći će do dogovora vezanog za dalji razvoj poslovnog projekta. Ovo je odlična nedelja za poslove koji su vezani za inostrane saradnike. Ribe će uspeti da otklone njihovu nesigurnost, odagnaju sumnje i pomognu im da shvate da je pred njima odlična poslovna prilika koju ne smeju da propuste. Odličan je period i za poslove koji imaju veze sa visokim obrazovanjem. Ribe će generalno biti zadovoljene kako se posao odvija. Jedini problemi se vide na polju finansija. Uprkos prilivu novca, Ribe su prilično zabrinute što novca nema dovoljno. Ipak, ta situacija neće potrajati, ubrzo će doći do priliva novca, koji će biti učestao, zbog prirode poslova koje obavljaju. Posao koji su sklopili sa inostranstvom, može doneti solidan priliv.

Ljubav

Ribe su u fazi pružanja podrške i ljubavi partneru. Druga stana  je prilično neraspoložena, depresivna, sklona povlačenju iz društvnenog života. Ribe su pune razumevanja, stabilne i mirno prihvataju neraspoloženje partnera. Vrlo dobro razumeju kroz kakvu fazu prolazi partner i tu su da ga podrže. Ribe smatraju da je partnerova faza prolaznog tipa i da neće još dugo trajati. Riba ima širi pogled na probleme partnera tako da dok partner smatra da su neki problemi večni, da se neke situacije nikada neće promeniti, Ribe mudro znaju da to nije tako i da stvari jednostavno moraju da se promene. Ribe su pune emocija i podrške za partnera i strpljivo nose teret partnerovih problema. Ali očekuju i od partnera da načini bilo kakav korak, interesovanje da nešto promene i da se više angažuju u pružanju ljubavi prema Ribi.

Zdravlje

Zdravlje Riba je odlično prikazano. Ukoliko su bili bolesni ovo je period revitalizacije i obnove energije. U slučaju da su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Ono što je dobro je da Ribe shvataju važnost zdravlja i da se trude da ga održe. Zanimaju ih alternativne stvari, pa na taj način mogu pokušati da održe svoje dobro zdravlje. Ribama odgovara i lagana rekreacija i relaksacija, tako da se mogu odlučiti na odlazak na plivanje ili na masažu. Ovo je nedelja tokom koje će Ribe odmarati i uživati u stvarima kao što su muzika, poezija i slično. Za njih je jako bitna emotivna stabilnost. Dokle god su emotivno zadovoljne, u emotivnoj ravnoteži, slabe su šanse da se razbole. Poželjno je da planiraju odlazak na odmor, na neku udaljenu destinaciju, gde će moći potpuno da se distanciraju od posla, čak i dragih prijatelja. Potrebno im je da opet napune baterije!

Savet

Malo ima stvari koje će ljude više odobrovoljiti nego kad im ispričamo veliku nesreću koja nas nedavno snašla.

e-max.it: your social media marketing partner