OVAN

Pred Ovnovima je odlična poslovna nedelja tokom koje ih očekuju tajni pregovori sa inostranim saradnicima ili sa predstavnicima institucija zatvorenog tipa. Misaoni proces Ovna biće britak, obećanja data na čvrstoj osnovi, procene saradnika i poslovnih planova precizni. Ovnovi ostavljaju utisak ozbiljne osobe, neko na koga se može računati. Potencijalna saradnja ima opciju da traje duži vremenski period. Moguće su nove poslovne ponude od strane inostranih saradnika. Nadređena osoba veruje u Ovnove sposobnosti i očekuje pozitivne vesti. Ovo je takođe povoljna nedelja za finansije. Ukoliko su Ovnovi zainteresovani za dobijanje kredita, pozajmice, nalaženja sponzora i slično očekuju ih pregovori koji će da se završe u korist Ovna. Ovo je period koji donosi profesionalni napredak, kao i stabilizaciju finansija.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana. Ovan je topao, strastven, optimističan, a njegove emocije su postojane i stabilne. Problemi dolaze od druge strane. Partner je nesiguran u sve: sopstvene emocije, međusoban odnos. Tokom ove nedelje Ovan će biti raspoložen da se trudi oko voljene osobe. Ovan je svestan da druga stana nije u potpunosti opuštena, ali je spreman da joj da neko vreme da ga bolje upozna, opustite se, prihvati emocije. Ovan drugu osobu vidi kao nesigurnu, nekoga ko ima jake emotivne potrebe, ali je uplašen da se otvori i pokuša da zadovolji svoje emotivne potrebe. Samouverenost, razumevanje i stabilnost Ovna mogu pomoći drugoj strani da prevaziđe nesigurnost. U suprotnom može doći do zahlađenja, koje nijedno nije očekivalo, planiralo. To vrlo negativno može da deluje na sam odnos, a rezultat je prekid.

Zdravlje

Zdravlje Ovna je generalno dosta dobro prikazano. Ukoliko koriste bilo kakvu terapiju ona daje odlične rezultate. Sem toga, organizam je u fazi regeneracije. U slučaju da su nedavno imali bilo kakav problem organizam se uspešno oporavlja. Ono što je prikazano kao problematično je urogenitalni trakt kod muškarca. Ipak, konsultacija sa urologom je neophodna. Generalno su mogući problemi sa bubrezima i bešikom, ali ovi problemi su prolaznog tipa. Za Ovnove bi bilo dobro da malo više vremena provode napolje, u prirodi i da se u fizičkom smislu pokrenu i relaksiraju. Deluje da su im mišići napeti i da im je potrebno razgibavanje. Ukoliko nemaju volje da se fizički pokrenu, za početak odlazak na masažu je odlična alternativa. U kasnijem periodu će im aktivnost biti nasušna potreba, pa će im preći u svakodnevnu naviku.

Savet

U tekućoj vodi mulj ne leži.

BIK

Posao

Pred Bikovima je nedelja prepuna teškoća, odlaganja planova, nerviranja... Posao ne samo da je u fazi stagnacije, nego Bikovi neće naći načina da ga pokrenu. Jedan od većih problema je odnos sa nadređenom osobom. Ona će pokušati da nametne ideje sa kojima se Bik ne slaže. Nadređena osoba je jako uporna, a Bik još tvrdoglaviji u nameri da ne dopusti nikome da mu se meša u posao. Drugi problem je saradnja sa inostranim partnerima. Oni deluju prilično uzdržano, nezainteresovano, imaju otpor da uđu u zajednički projekat. Bikovi su ih šarmirali koliko su mogli, sada već puštaju da se stvari samostalno odvijaju. Oblast suđenja je loše prikazana i ukazuje na gubitak nekog sudskog spora. Sada je najvažnije da se Bikovi posavetuju sa nekim ko je vrlo informisan po mnogim životnim pitanjima. Ponos moraju ostaviti sa strane.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Bikovi su zaljubljeni. Jako puno misle na partnerku. Njihove emocije su stabilne i postojane. Može se reći da se skoro nije tako dobro osećao. Sada sa sigurnošću nastupa,ima jasne ciljeve. Sada se situacija gotovo na svim životnim poljima iskristalisala. Proradila je strast i Bik se u potpunosti emotivno otvorio i maksimalno uživa u odnosu. Što se tiče partnera situacija je slična. Partner je prikazan kao veliki emotivac koji se dušom i telom vezao za Bika. Prija mu strast i pažnja Bika. Smatra da je sreo svog savršenog partnera. U suštini oboje smatraju da je potraga za drugom polovinom prestala, jer su je našli. Biku je toliko lepo, siguran je u svoje emocije, kao i emocije partnera tako da razmišlja o braku. Druga strana ima slična razmišljanja, ali čeka da se prvo Bik izjasni o toj ideji.

Zdravlje

Zdravlje Bika je prilično loše. Osnovni problem je što je imunitet u padu pa je organizam sklon raznim bolestima. Prva stvar koju Bikovi treba da urade, bilo da imaju neki simptom ili nemaju nijedan, je da podignu imunitet. Sem toga, Bikovi treba da povedu računa o ishrani. Kako je ponuda voća i povrća vrlo široka, možete poboljšati svoje zdravlje zahvaljujući vitaminima i mineralima. Kod Bikova koji imaju kamenje u žučnoj kesi neka hrana bi mogla da ih iziritira i aktivira problem. Takođe, mogući su problemi sa probavom, ali na nervnoj bazi. Osetljiva im je koža, kosti i zubi. Ovo je odlična nedelja za odlazak kod stomatologa. Cirkulacija je loša, naročito perifernih organa pa šta god obukli ili obuli Bikovi će imati utisak da im je na prstima stalno hladno. Pritisak je sklon oscilacijama.

Savet

Ko ništa ne čini, zlo čini.

 

 

 

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je povoljna radna nedelja. Poslovi se odvijaju normalno, bez zastoja. Ovo je odlična nedelja za finansije i Blizance čeka priliv novca kojim će biti zadovoljni. Povoljna je nedelja za razgovor za nadređenom osobom. Druga strana će im dati do znanja da je zadovoljna njihovom radom i da računa na njih u novom projektu. Ovo je odlična nedelja za komunikaciju. Svaki predlog od strane Blizanaca poslodavac će prihvatiti, jer je siguran u pozitivan ishod. Problemi su vezani za rezultate rada. Blizanci su vredni, odgovorni, maksimalno posvećeni obavezama. Problem je što rezultata nema, tačnije se ne vide. Ovo je vreme ulaganja znanja i energije u posao, a rezultati će biti vidljivi tek u budućnosti. Blizanci su nestrpljivi, jer vole da vide rezultate rada odmah. Moraju poraditi na sebi!

Ljubav

Blizance očekuje nepovoljna nedelja kada je ljubav u pitanju. Bilo da su slobodni ili zauzeti biće nezadovoljni ovom oblašću. U prvom slučaju biće depresivni, jer nikako da nađu partnera koji im u potpunosti odgovara. U drugom slučaju imaju osećaj nezadovoljstva. Blizancima je potrebna kvalitetna, intrigantna, zanimljiva komunikacija. Emocije im nisu na prvom mestu. Ukoliko nemaju zadovoljavajuću komunikaciju smatraju da im druga strane ne odgovara. Potreban im je partner koji će biti u skladu sa njima, kako bi bili zadovoljni. Blizanci su u fazi kada ih ne zanima socijalna i emotivna sfera. Protivrečni su sami sebi, kako to već Blizanci umeju da budu. Željni su novih izazova, a u isto vreme su pasivni i ništa ne rade da život učine zanimljivim. Potreban im je partner koji bi ih pokrenuo.

Zdravlje

Oblast zdravlja je generalno dobro prikazana. Dobri aspekti ukazuju da ukoliko su na terapiji, ona daje odlične rezultate, a ukoliko je terapija na duže staze da uspešno sprečava širenje problema. Ono što je prikazano kao problem je njihov nedostatak želje za bilo kakvom fizičkom aktivnošću. Ne zanima ih niti povremena, niti redovna fizička aktivnost. Blizanci su svesni da ne osećaju da su jaki, ali nemaju dovoljno volje da se pokrenu. Ono što mogu da urade i treba da urade za sebe je se odluče za neki blaži vid aktivnosti. To može biti ili obična šetnja pored vode ili odlazak na masažu. Naravno i plivanje može da ih relaksira. Ukoliko ih neko pokrene na pravi način, neće odustati. Na ovaj način ne samo ne samo da će poboljšati fizičko zdravlje nego će se i opustiti. Sada bi im prijao i odlazak na vikend radi opuštanja.

Savet

Ako je trava pokošena, ostalo je korenje.

RAK

Posao

Pred Rakovima je odlična radna nedelja. Prilično su pragmatični i fokusirani na realne, dostupne i utilitarne ciljeve. Ovo je odlična nedelja za komunikaciju sa strancima. Druga strana je zainteresovana za saradnju, ali su joj potrebne još neke informacije da bi donela konačnu odluku. Od Raka mogu dobiti uvek jasno definisane odgovore. Odlična je nedelja za saradnju sa medijima. Ukoliko posao zahteva komunikaciju sa predstavnicima medija tokom ove nedelje Rakovi ostavljaju maksimalno pozitivan utisak odnosno da su ozbiljni, staloženi i da drže situaciju pod kontrolom. Ovo je uspešna nedelja i za Rakove čiji je posao povezan sa oblašću visokog obrazovanja, umetnosti, kinematografije. Rakovi uživaju u obavezama. Ukoliko ih i nemaju, oni će ih pronaći. Prosto, ne umeju da miruju, potrebna su im stalna dešavanja.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju prisutna je ogromna razlika u tome šta Rakovi preželjkuju, a šta im se konkretno dešava. Rakovi maštaju o vezi u kojoj su emocije duboke, intenzivne, postojane. Sanjaju o partneru koji ih razume, pruža podršku, emotivnu i finansijsku. Rakovi sanjaju o zaštitnički nastrojenom partneru koji će o svemu da vodi računa, a Rakovi su tu da ga vole. U stvarnosti partner jeste emotivan, ali je prilično zabrinut. Brine ga ne samo posao, nego i finansije. Nema vremena da se posveti partneru upravo zbog problema i ograničenja u navedenim oblastima. Ljubav ne samo da mu nije prioritet nego očekuje od Raka da bude strpljiv i da ne zahteva previše. Kako je Raku vrlo važna emocija, naći će razumevanje za partnera i njegove obaveze. Naravno, ovde je prioritet iskrenost, jer Rak ima nepogrešivu intuiciju.

Zdravlje

Zdravlje Raka je solidno prikazano. Mogući su neki hronični problemi vezani za kožu, kosti, zube, genitalije i štitnu žlezdu. Koži je potrebna svakodnevna nega. Kosti su hronično osetljive. Može se čak reći da je skoro cela godina bila povoljna za hronične probleme sa kostima tako da i ovaj period nije mnogo bolji. Problemi sa zubima mogu vrlo lako da se reše. Loši aspekti ukazuju da vam problemi smetaju najviše iz estetskih razloga i da će se neki Rakovi odlučiti za intervencije u cilju poboljšanja izgleda. Što se tiče ginekologa možete imati otpor da odete na kontrolu, ali ne bi bilo loše da sebe ipak naterate na taj korak.  Problem može nastati upravo zbog Rakove nemarnosti prema zdravlju. Štitnu žlezdu je takođe potrebno iskontrolisati. Može doći do disbalansa hormona. Posvetite se više svom zdravlju.

Savet

Laž gde ruča, tu ne večera, a gde omrkne, tu ne osvane.

LAV

Posao

Pred Lavovima su teškoće koje neće uspeti da reše. Problemi su vezani za oblast komunikacije. Lavovi će insistirati na tvrdoj liniji tj. neće biti spremni da se prilagođavaju i biće uporni u nametanju svojih stavova. Druga strana je prikazana kao težak pregovarač, tako da sigurno neće popustiti pred Lavovim zahtevima. A ni Lavovi ne odstupaju od svojih nauma. Saradnja neće biti uspostavljena, ali se nijedna strana neće mnogo brinuti zbog toga. Nezadovoljavajuća saradnja je vezana i za inostrane saradnike. Problem će bukvalno biti identičan. Lav će vući na svoju stranu, stranci na suprotnu. Niko neće biti zainteresovan za kompromis, tako da od dogovora neće biti ništa. Lavovi će morati sačekati povoljniju priliku za sklapanje poslova. Svi tekući poslovi, nevezani za komunikaciju, biće uspešno realizovani.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana. Lavove emocije su stabilne i oni planiraju budućnost sa drugom polovinom. Problem je što su prvenstveno fokusirani na oblast posla. Imaju previše obaveza i problema koji zahtevaju momentalno reagovanje. Partnerka je srećom puna razumevanja i u potpunosti veruje partneru. Svesna je da je Lav fokusiran na posao, a ne na druge stvari. U prethodnom periodu joj je smetalo odsustvo partnera, ali sada je svesna situacije i strpljivo čeka da prođe i da ponovo provodi više vremena sa partnerom. Lav ima potrebu za stalnom komunikacijom sa voljenom osobom. Svestan je da ima previše obaveza i zato i žuri da ih završi. Kod njega se znaju prioriteti, ne može da bude zadovoljan u slučaju da je neuspešan u određenim započetim poslovima. Nakon toga partner zna da će mu se potpuno posvetiti.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Lavovi imaju jak imunitet. Problemi koje mogu da očekuju nemaju veze sa imunitetom. U pitanju su već standardni problemi sa kostima i pritiskom. U prvom slučaju dobro im došlo razgibavanje, vežbe, rekreacija, trening, bilo šta što bi onemogućilo okoštavanje kostiju. U drugom slučaju moguće su oscilacije pritiska: može biti ili slab ili sklon skoku. Ove simptome ne smete zanemariti, obratite se kardiologu. Kod Lavova je u toku nepovoljan period za saobraćaj. Ovo svakako ne spada u oblast zdravlja, ali posto je prisutna mogućnost povreda i to kostiju potrebno je opomenuti Lavove da budu pažljivi prilikom vožnje. Žene očekuju problemi vezani za postmenstrualni sindrom. U tom slučaju pribegavajte medikamentima koji će vam pomoći u poboljšanju zdravstvenog stanja.

Savet

Krivo sedi, a pravo govori.

 

DEVICA

Posao

Pred Devicama je i dalje nepovoljna poslovna nedelja. Svi problemi koje su imale u ranijem periodu sada se nastavljaju. Najbitniji razlog za Devicinu brigu i nervozu su finansije. Finansija nema, rezerva se topi, a novi trošovi se gomilaju. To može biti kobno za Device. One nikako ne vole da im se rastopi njihova štednja. Iz tog razloga Devica zanima potraga za novim poslom. Ova nedelja je povoljna za angažovanje po tom pitanju, a moguć je i prvi poslovni razgovor na kome će Devica ostaviti odličan utisak. Jedan deo Device je malo uplašen i nesiguran po pitanju poslovnih promena, a drugi shvata da je novi posao neophodni korak u cilju održanja egzistencije. One žele već unapred odgovore na svoje dileme. Device čeka loša komunikacija sa nadređenom osobom u smislu različitog poimanja poslovne strategije.

Ljubav

Ne može se reći je oblast ljubavi primarna oblast interesovanja Devica. Emotivni odnos je stabilan, ali same Device nisu previše fokusirane na partnera. Kod Device je najveće interesovanje prema partneru na početku, dok potpuno ne uvidi njegove vrline i mane. Na početku nedelje voljena osoba će imati razumevanja za Devicine probleme, neraspoloženje, nedostatak želje za druženjem. Međutim, sredinom nedelje partner menja odnos prema Devici. Imaće utisak da je bilo dosta kuknjave, nesigurnosti i straha partnera. Pokušaće da ga animira, pokrene, natera da drugačije gleda na stvari, ali neće uspeti u tome. Device će se čvrsto držati stava da su stvari nepromenjive i da nema razloga za veselje. Imaju snažno naglašenu potrebu da dokažu da su u pravu. Partner će na kraju odustati od ideje da odobrovolji Devicu i promeni njeno raspoloženje.

Zdravlje

Generalno gledano, Device imaju dobar imunitet. Problemi kojima će biti skloni nemaju veze sa imunitetom. Devicama su nervi osetljivi i biće prilično nervozne, sklone promenama raspoloženja, neraspoložene. Uzrok su loše finansije i nezadovoljavajuća poslovna situacija. Kada ovi uzroci problema budu prevaziđeni i njihovo raspoloženje će biti znatno bolje. Drugi problem je vezan za pritisak. On je sklon variraju, ali uzrok može biti u malopre pomenutim uzrocima: lošoj poslovno - finansijskoj situaciji. U suštini najbolja stvar za Device je da pokušaju da se ne nerviraju, da trenutnu situaciju prihvate takva kakva je, ali da veruju da će doći bolji dani. U suprotnom, sami sebi podižu tenziju, bez vidnog razloga. Opuštanje im je neophodno. Odbijaju odmor, ali om im je neophpda. Partner će biti iznenađen kada bude spoznao da je Devica rezervisala boravak na nekoj udaljenoj destinaciji.

Savet

Bolje je verovati svojim očima nego tuđim očima.

VAGA

Posao

Situacija na poslu je zadovoljavajuća. Nema nikakvih teškoća, nerviranja i posao se normalno odvija. Pred Vagom je povoljan period za tajne poslovne planove koji su vezani za inostrane saradnike. Komunikacija je redovna, nema nikakvih razmimoilaženja i trenutno sve izgleda idealno. O tome ne razgovara sa drugima, sve dok ne bude sigurna da će se posao realizovati. Tada može pobrati sve lovorike. Ipak, to joj nije prioritet, već da bude zadovoljna svojim radom. Finansijska situacija je odlična. Finansijski priliv je stabilan i vi ste zadovoljni primanjima. Planirate da uložite novac u neko dodatno obrazovanje, jer smatrate da će vam biti potrebno u budućnosti na poslu. Nije u pitanju zvanično obrazovanje nego odlazak na neki kurs, tečaj i slično. Razgovarate o kolegama o tome i oni vas ohrabruju i ubeđuju da ćete sigurno imati koristi od novih veština.

Ljubav

U toku je nepovoljna nedelja za ljubav. Problem je što ste tvrdoglavi, napeti, imate utisak da partner treba da se menja, a ne vi. Skroz ste zaboravili da ljubav nije nametanje sopstvenih vrednosti i stavova partneru, nego prihvatanje različitih mišljenja, potreba, ponašanja. Vaši napori ne daju željene rezultate. Ne uspevate da promenite partnera i onda postojete još ljući na njega. Vaša strategija ima kontraefekat. Partner vas doživljava kao vrlo napornu osobu, koja ne prihvata tuđe zamisli, uvek misli da je ona sama jedino u pravu. Razmislite o svojim postupcima, menjajte se! Umesto da vam obezbedi da vam bude lepše sa njim, partner se lagano okreće drugim mogućnostima. Kod njega se pojavljuje nova osoba o kojoj za sada razmišlja, mada još uvek nije uspostavio komunikaciju i kontakt. Druga osoba mu deluje smireno i nežno.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je stabilna. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste imali nedavno bilo kakve probleme sada će vam biti bolje. U slučaju da ste na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Ono što je dobro je da ste smireni u emotivnom i mentalnom smislu. Za zdravlje Vaga je jako bitna pomenuta ravnoteža. Posvećujete vreme svojim potrebama i radite sve ono što vas opušta u duhovnom i fizičkom smislu: idete na plivanje, u šetnju, na masažu... Opcije su različite, a vi u svima uživate. Opušta vas dobra komunikacija, hrana, muzika ili neki drugi vid umetnosti. Ukoliko je potrebno da odradite bilo kakav kontrolni pregled ili godišnju kontrolu ovo je povoljna nedeljna za to.

Savet

Časna haljina sramotu ne pokriva.

ŠKORPIJA

Posao

Pred Škorpijama je dosta naporna radna nedelja. Svu svoju energiju usmeriće na oblast posla. Deluje kao da će sami sebe da testiraju koliko toga mogu da urade i koje su njihove granice. Problem je što na poslu postoji doza nezadovoljstva i frustracije. Posao stagnira, Škorpije su u stalnom klinču sa problemima koji stalno naviru i nikako da se svi konačno reše. Škorpije priželjkuju posao gde bi imale veću slobodu, više prostora, veću mogućnost donošenja samostalnih odluka. Fale im novi izazovi, novi počeci, novi nepoznati putevi kojima treba da prođu. Imaju utisak da su se zaglavili u nekoj poslovnoj žabokrečini iz koje nikako da izađu. Uprkos svemu, željama i naporu, ostaju tu gde jesu. Problem je u njima samima, jer i pored nezadovoljstva, ništa ne preduzimaju da bi nešto promenile. Ali, situacija će ih naterati da nešto promene.

Ljubav

Škorpije su zadovoljne emotivnom sferom i tu ništa ne bi menjale. Njihove emocije su duboke i stabilne. Škorpija i partner su na istoj frekvenciji: kako emotivnoj tako i mentalnoj. Odlično se razumeju, a nekad im čak ni reči nisu potrebne. Podrška je jaka, obostrana. Oboje su svesni da je njihov emotivan odnos ono najvrednije što imaju u životu. Na početku veze nisu imale utisak da je to ono što im odgovara, ali su vremenom došle do zaključka da postoje različite vrste ljubavi. Zanimljivo je da oboje imaju utisak da ih upravo ta ljubav leči, da im daje snagu da odbace sva negativna iskustva iz prošlosti i da se sećaju samo lepih vremena. Opraštanje je način ozdravljenja, oslobađanja od negativne energije, a upravo to Škorpije rade zahvaljujući ljubavi. Škorpijama je ljubav ne samo potreba nego je i glavni oslonac u životu.

Zdravlje

Slični problemi koji su bili mogući u prethodnom periodu i sada su aktuelni. Najosetljivi deo tela je glava, pa su moguće temperature, groznice, glavobolje, migrene, problemi sa sinusima. Kod muškaraca je urogenitalni trakt osetljiv. Generalno  mogući su i problemi sa bubrezima. Ono što bi Škorpijama jako pomoglo je kada bi se u fizičkom smislu pokrenuli. Zbog previše stresa i napetosti na poslu, deluje da je organizam neopušten, tvrd, da je potrebno da se organizam na neki način opusti. Bavljenje sportom i rekreacijom je odlična opcija, jer bi na taj način mogli da izbace ne samo negativne materije nego i negativnu energiju koja se skupila u njima. U više navrata su počinjale razne vrste aktivnosti, ali su došle do zaključka da je to prenaporno za njih, pa su se opet prepustile statičnosti. Druga odlična opcija je odlazak na masažu.

Savet

Voda sve spere do crna obraza.

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je nedelja slična prethodnoj: teška, puna izazova, frustrirajuća. Biće neispunjeni gotovo svim mogućim poslovnim segmentima. Odnos sa kolegama je prilično iritantan i nemoguće je postići bilo kakav dogovor. Nakon par pokušaja Strelci će jednostavno odustati od ideje o saradnji i zahladiti odnose sa pojedinim kolegama. Strelčeve, i pored toga što deluju opušteno, neodgovorno, mogu biti vrlo pravedni i realni, što ih dovodi u direktan sukob sa okolinom. Finansijska situacija je katastrofalna. Strelci su po prirodi optimisti, ali sada su u fazi kada se ozbiljno brinu zbog nedostatka finansija. Problemi su i prisutni i u oblasti poslovnih putovanja. Neka mogu biti otkazana, a neka prolongirana. U slučaju da neki sastanak bude održan, biće neproduktivan i neće dovesti do željenog sporazuma.

Ljubav

Pred Strelcima je emotivno nezadovoljavajuća nedelja. U suštini će biti previše fokusirani na probleme vezane za oblast finansija i posla, tako da neće biti preterano raspoloženi za druženje. Tek kada budu rešili navedene probleme, kada ponovo budu vedri i raspoloženi imaće želju da se posvete emotivnoj sferi. Partneri različito reaguju na nezainteresovanost Strelaca. Bračna partnerka vrlo dobro razume probleme Strelca i pruža mu svu moguću podršku. Kada je veza u pitanju, situacija je totalno drugačija. Partnerka se oseća nevoljeno, napušteno, nezadovoljno. Ima utisak da je partner suviše hladan, samo nema hrabrosti da otvoreno kaže da je vezi kraj. U tome može biti istine, jer Strelac izbegava neprijatne, škakljive situacije. Nije spreman da se sada suočava sa neprijatnostima. Ne želi bilo kakav vid sukoba.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta loše prikazana. Strelce očekuju ili hronični problemi ili može doći do iznenadnih pojavljivanja problema koji su ranije bili prisutni. Hronični problemi su vezani za kosti, kožu i zube. Takođe, povezani su sa aktiviranjem peska u bubrezima ili kamenjem u žučnoj kesi. Iz tog razloga je jako bitno da povedu računa o ishrani. Neka hrana bi mogla da dovede do problema. Hronični problemi mogu biti vezani za genitalije ili štitnu žlezdu. Problemi koji mogu iznenada da se pojave su vezani za pritisak. On je prikazan kao nestabilan: ima potencijal da iznenada skoči, ali i da padne. Cirkulacija je jako loša i dovešće do osećanja hladnoće na prstima. Naravno, stoga je obavezan odlazak kod kardiologa, koji će ih uputiti na dalje analize. Svakako ne bi smeli zapostaviti svoje zdravlje, a tome su vrlo skloni.

Savet

Bolje je nemati nego otimati.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je odlična radna nedelja. Bilo bi dobro da je iskoriste za poslovne sastanke i pregovore. Jarčevi su toliko pronicljivi da vrlo lako mogu da pročitaju sagovornika i shvate šta je potrebno da kažu, obećaju i urade što će im doneti poene u očima sagovornika. Druga pogodnost je razumevanje koje će iz njih izbijati. Oni zaista žele da razumeju drugu stranu i spremni su da u određenoj meri popuste ne bi li obe strane bile zadovoljne dogovorom. U toku je odlična nedelja za rešavanje sudskih procesa. Ovo je odlična nedelja i za komunikaciju sa predstavnicima medija i izlazak u javnost. Jarčevi će ostaviti utisak mirne i razumne osobe kojoj se može verovati. Svakako da na njih uvek možete računati, jer se potpuno drže dogovora, čak i kada im to ne odgovara. Žele da sve što rade obave ispravno i do kraja.

Ljubav

Pred Jarčevima je nezadovoljavajuća i frustrirajuća emotivna nedelja. Ovo bukvalno važi za sve Jarčeve, bilo da su slobodni ili imaju drugu polovinu. Jarčevi su u ovom periodu nezainteresovani za emotivnu sferu. Ukoliko su slobodni, to neće biti nikakav problem. Biće sami i neće nikome morati išta da objašnjavaju. Sada im sloboda, samoća neobično odgovara, prija. Okupirani su poslovima, oni su im sada priritet, a smatraju da se partneru moraju maksimalno posvetiti. Problem je ako su zauzeti. Druga polovina neće biti zadovoljna ponašanjem Jarca i tumačiće njegovo ponašanje kao nezainteresovanost. Pošto ovakvo ponašanje Jarca traje neko vreme ono može dovesti do iznenadnog prekida veze. Bračna partnerka će malo drugačije da reaguje. Ona je navikla na ovakve periode pa će mirno, strpljivo i u samoći čekati da prođu.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana i kod Jarca se ne vide neki veći zdravstveni problemi. Ono što je jako bitno je da im je imunitet jak, organizam snažan i sklon regeneraciji. U suštini, Jarčevi se osećaju jako dobro. Deluje čak i da ne razmišljaju previše o zdravlju upravo zbog dobrog zdravstvenog stanja. U principu se nikada time nisu opterećivali, čak i kada su imali ozbiljnog razloga za brigu. Mogući su manji problemi vezani za kožu, kosti i zube, ali to su problemi koji mogu lako da se reše. U suprotnom, ovi problemi mogu da pređu u hronične. Jarčevi imaju hobi koji im pomaže da zdravlje ostane stabilno. Jarčeve zanima lov, fiskultura, atletika, neki borilački sprot koji zahteva brzinu itd. Bavljenjem sportom ili provođenjem vremena na otvorenom prostoru, u pokretu, na svežem vazduhu podižu svoj imunitet. 

Savet

Bolje je biti i mali gospodar, nego veliki sluga.

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je povoljna poslovna nedelja. Biće uspešni u svakom segmentu posla koga se dotaknu. Izuzetno su dobri i uspešni na polju komunikacije. Bilo bi dobro da predstavljaju firmu u svim mogućim situacijama, počev od toga da vode poslovne pregovore pa do toga da traže sponzore, kredit ili pozajmicu. Njihova priča biće u isto vreme emotivna i dirljiva, ali i ubedljiva. Vodolije će da naglase veru u uspeh, bolje sutra i slično i druga strana će biti očarana snagom koja će da izbija iz Vodolije. Odlična je nedelja za pravljenje poslovnih dogovora sa kolegama. Očekuje je ih i finansijski dobitak. Vodolije će sa lakoćom da realizuju poslovne planove. Razlog tome su njihove nepresušne ideje, noviteti, koji do sada nisu viđeni. Nadređeni mogu biti zadivljeni, ali i zahvalni što imaju među svojim saradnicima nekog poput nje.

Ljubav

Pred Vodolijama je odlična nedelja za novo poznanstvo i šarmiranje novog poznanika. Svoje sposobnosti dobrog psihologa ovog puta primeniće u emotivnoj sferi. Neće joj biti  potrebno više od jednog pogleda da proceni drugu osobu, da shvati da joj se dopada i da zaključi koji je najbrži i najbolji način da mu se približi, šarmira i osvoji. Vodolija će pokazati interesovanje za emotivnu sferu druge strane, probleme kroz koje je prošla, emotivne ožiljke, emotivne uspone i padove. Druga strana će imati utisak da Vodoliji sve može da kaže, da je Vodolija u potpunosti razume i da ovakvo emotivno pražnjenje davno nije doživela. Posle toga Vodoliji ostaje da emotivnu bliskost razvije u intimnu bliskost. Ukoliko je već u braku, dužoj vezi, može očekivati stabilnost i veće zadovoljstvo, jer ih partner u potpunosti ispunjava.

Zdravlje

Oblast zdravlja je relativno dobro prikazana. Vodolije ne očekuju neki novi zdravstveni problemi. Ukoliko su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Mogući su problemi kojima su inače skloni u ovom periodu. Oni se odnose na osetljivost nerava, nestabilan pritisak i lošu cirkulaciju. Ukoliko osete bilo kakvu vrstu tegoba, obavezno je obraćanje lekaru. Svakako ne bi smele zanemarivati bilo kakve simptome. Vodolije su prilično senzibilne, mogu čak da pokupe emotivna raspoloženja ljudi oko sebe. Kako su im nervi osetljivi biće skloni nervozi i napetosti. Što se tiče pritiska biće nestabilan, sklon variranju. Malo su veće šanse da skoči, a ne da padne. Cirkulacija je stari problem. Koliko god se slojevito obukli, imaće utisak da im je hladno na perifernim delovima tela. Moguća je i nesanica.

Savet

Glupost i oholost na istom drvetu rastu.

RIBE

Posao

Pred Ribama je solidna radna nedelja. Biće raspoložene za posao, optimistične, ali u isto vreme odgovorne i posvećene ciljevima. Ribe obaveze shvataju prilično ozbiljno. Kako poseduju znanje i iskustvo bez problema će realizovati poslovne planove na vreme. Ribe su u potpunosti zadovoljne kako se posao odvija. Kako smatraju da će planirane ciljeve lako da postignu, razmišljaju o tome da prošire listu ciljeva odnosno da ciljeve podignu na viši nivo. Kolege se slažu sa ovim idejama. Atmosfera na poslu je dobra. Svi se međusobno podržavaju i imaju slične ideje. Ribe smatraju da je poslovna ekipa potkovana znanjem, uigrana, stabilna i da mogu postići sve što zamisle. U tome su sigurno u pravu, jer one nepogrešivom intuicijom mogu postiće sve što su zamislile, a ujedno i da donesu pravilnu ocenu o saradnicima.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Ribe su zaljubljene, emotivno ispunjene, smatraju da su našle idealnog partnera i jedino što žele je da se odnos nikada ne promeni i da večno traje. Partner je prikazan kao emotivno stabilna osoba. Prilično je posesivan, ljubomoran i zaštitnički raspoložen. Veza je prikazana kao snažna, a oboje razmišljaju o braku. Ovog momenta nisu spremni da donesu konačnu i javnu odluku, ali na emotivnom, unutrašnjem nivou smatraju da su pronašli idealnog, životnog partnera. Brak nije jedina stvar o kojoj razmišljaju. Kod obe osobe je proradila želja za potomstvom i osnivanjem porodice. Ribe su na putu ka većim životnim odlukama. Slobodne su spremne da upoznaju osobu s kojom bi ostvarile stabilan odnos. Pružiće im se odlična prilika zahvaljujući izlasku sa prijateljima.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Imunitet Riba je snažan. Ribe vode računa o ishrani i veruju da na taj način pozitivno utiču na održanje dobrog zdravlja. Ne može se reći da vas ozbiljni treninzi privlače. Međutim, raspoloženi ste za neke blaže fizičke napore koje u suštini i ne osećate kao napore nego kao uživanje. Prija vam šetnja po prirodi, po mogućnosti planinarenje, mada vam prija i prisustvo vode. Šetnja može biti pored neke vodene površine ili se vi možete odlučiti za odlazak na bazen. Za vreme ove letnje sezone mogu se relaksirati plivanjem, odlaskom na more, jezero. Njima prija neposredna blizina vode. U svakom slučaju odgovara vam aktivnost koja vas ne iscrpljuje, ne traži puno energije, ali vas opušta i prija vam. U slučaju da ste pušač, ovo je odlična nedelja za prekid ove štetne navike.

Savet

Ko pametno ćuti, mudro govori.

 

Izvor:alo.rs

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner