OVAN

Posao

Ovnovi rade na razvoju poslovnih ideja koje će tokom nedelje preneti nadređenoj osobi. Prilično su samostalni tako da ne žele da se iko meša u posao. Ne podnose bilo kakvu vrstu sugestija, čak ne dozvoljavaju da se spomene posao u toku razgovora. Smatraju da oni sasvim dobro i opušteno rešavaju planirane poslove. Planovi Ovna su realni, pragmatični, odnose se na duži vremenski rok i podrazumevaju omogućavanje stabilnih finansija. Nadređena osoba je prilično zadovoljna idejama Ovna i daje mu zeleno svetlo da počne sa realizacijom plana. Ovnovi se osećaju prilično samouvereno. Imaju jasan cilj i znaju kako da stignu do njega. Kada su finansije u pitanju očekuje ih iznenadni trošak. Ovnovima koji se bave dodatnim poslom, neprijavljenim poslom ili poslom na crno stiže finansijski dobitak kojim će biti zadovoljni.

 

Ljubav

Tokom ove nedelje naglašena je oblast ljubavi i to prvenstveno kod zauzetih Ovnova. Mogući su problemi koje će u oba slučaja da inicira druga polovina. Bračni partner je prikazan kao prilično ljubomorna i posesivna osoba. Razlog za ljubomoru biće iznenadni kontakt Ovnove bivše devojke. Takvu stvar parter neće moći da toleriše, pa će Ovan morati da istrpi prilično zlobne i sarkastične komentare. Kod Ovnova u vezi biće prisutan sličan problem, a to je ljubomora partnerke. Razlog će biti druženje Ovna sa prijateljima. Znači, u oba slučaja razlog će biti nezadovoljena potreba partera za pažnjom Ovna. Oni često nisu u stanju da otvoreno razgovaraju o svojim osećanjima, smatraju da se ona podrazumevaju. Svakako ne bi bili sa osobom do koje im nije stalo. Kod slobodnih Ovnova povoljna je nedelja za aferu bez obaveza.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Imunitet je snažan. Ne vide se neki novi zdravstveni problemi. Pojedini organi su osetljiviji kao što su bili i u prethodnom periodu. To se prvenstveno odnosi na glavu, pa su moguće glavobolje, migrene, problemi sa sinusima, temperatura ili groznica. Urogenitalni sistem je osetljiv, kao i eleminatorni sistem. Za Ovnove bi generalno bilo dobro da se fizički aktiviraju. Deluju malo tromo, neaktivno, kao da im je teško da se pokrenu. Oni bi se pre kolima odvezli do kontejnera da bace đubre, nego napravili peške par koraka. Njihov nedostatak kondicije može da se manifestuje i tokom intimnog kontakta sa partnerkom. Savet je da za vreme letnje sezone pokušaju da se aktiviraju odlaskom na bazen, a poželjno je da ih u tome neko pokrene, ravnopravno učestvujući.

Savet

Sestra nam je prvi prijatelj i druga majka.

BIK

Posao

Bikovi nisu raspoloženi za saradnju i to će da se manifestuje kroz nezadovoljavajuću saradnju sa kolegama i nadređenom osobom. Bikovi žele da rade isključivo onako kako oni misle da treba, a tuđe mišljenje ili sugestije ih uopšte ne zanima. Bikova tvrdoglavost može da iznervira kolege koji će biti dovoljno pristojni da ne komentarišu naglas Bikovo ponašanje. Ono što je dobro je da Bika čekaju odlični poslovni rezultati što je za njih neoboriv dokaz da su njihov sistem rada dobar, pa samim tim ne treba menjati ono što daje dobre rezultate. Kolege su za modernizaciju poslovnog procesa, naročito za ubrzanje istog, unošenje svih mogućih tehnoloških novina. Poželjno je da saslušaju druge, jer će im u određenom trenutku njihov savet biti veoma dragocen, a doći će i u situaciju da priznaju sebi, pa i drugima da su doneli pogrešnu odluku zahvaljujući sebičnosti.

Ljubav

Oblast ljubavi je dosta dobro prikazana. Bikovi su zaljubljeni, njihove emocije su stabilne, intenzivne i postojane. Jedini problem je njihova ljubomora i posesivnost. U tom smislu Bikovi imaju potencijal da malo jače odreaguju, naročito ako su u braku. Ono što će da im zasmeta i aktivira ljubomoru je prijateljska komunikacija partnera sa drugom osobom. U suštini razloga za ljubomoru nema, jer drugu stranu ne zanima niko sem Bika. Problem je što će Bik želeti da voljena osoba usmeri svu svoju pažnju na njega. Bikove će da isprovocira običan razgovor, jer će dobiti utisak da nisu centar univerzuma partnera. Kada partner bude pokazao interesovanje za Bika on će se odmah smiriti. Njega nije teško zadovoljiti, a kako je nepopravljivi hedonista, partner može lako upravljati njegovim osećanjima. Kako je to partneru poznato, često ume da ga iznenadi nekim nesvakidašnjim đakonijama.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano. Zdravstveni problemi mogu da nastanu iznenada, neočekivano ili može doći do ponavljanja problema koji su bili ranije aktuelni. Za Bikove je najbitnije da povedu računa o genitalijama. Ukoliko su ženskog pola poželjan je odlazak kod ginekologa. Grlo je prilično osetljivo, kao i štitna žlezda. Izbegavajte hladna, gazirana pića. Odlazak kod endokrinologa je neminovan. Mogući su problemi sa bešikom ili bubrezima. Ono što je dobro je da se vidi mogućnost upotrebe lekova koji će jako brzo da donesu poboljšanje. Bikovi mogu biti skloni upotrebi čajeva u cilju očuvanja ili poboljšanja zdravlja. Za Bikove je jako bitno da se opuste. U tom smislu bi im odlazak na bazen, u banju ili na masažu jako prijao. Ukoliko su u nemogućnosti da odu na odmor, mogu provesti vikend u nekom od spa centara.

Savet

Znamo šta jesmo, ali ne znamo šta bismo mogli biti.

 

 

 

 

 

 

BLIZANCI

Posao

Oblast posla je kompleksno prikazana. Postoje oblasti koje će se neometano odvijati i razvijati i oblasti gde Blizance čeka zastoj. Odlična je nedelja za komunikaciju, sastanke, pregovore, uspostavljanje dogovora, zvanični početak saradnje, potpisivanje sporazuma... Blizanci će briljirati. Prilično su ozbiljni, imaju jako puno informacija, dobro procenjuju sagovornika i tačno znaju na koji način treba da mu priđu. Ovo je povoljna nedelja i za rešavanje bilo kakvih administrativnih pitanja. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom koji će proći u radnoj i konstruktivnoj atmosferi. Ukoliko je prisutan problem oko rešavanja sudskih, pravnih pitanja, sada je prilika da se završe. Oblast gde je prisutna zabrinutost i gde su moguća ograničenja je oblast finansija. Trenutno, nema bitnijih dešavanja, promena, vezanih za tu temu.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju Blizance očekuju teškoće. Ukoliko su u vezi glavni problem biće njihova posesivnost i ljubomora. Imaće želju da partnera kontrolišu, da u svakom momentu znaju gde je i sa kim. U slučaju da se partneru slučajno izgubi trag, kao što je ne javljanje na mobilni neko vreme, to će Blizanci doživeti kao znak za uzbunu. Ono što će prvo da urade, bez ulaženja u to zbog čega se partner nije javio, čim se partner bude javio ili pojavio, je da naprave scenu. Druga strana će biti zatečena ovakvom reakcijom, ali će zaključiti da je najbolje da ne reaguje i da ništa ne kaže. Problem može nastati ukoliko ovakve situacije budu učestale, jer partner ne razume tu vrstu agresivnosti. Slobodni Blizanci će dobiti ponudu da uđu u neobaveznu aferu sa osobom iz inostranstva. Na kratko će se kolebati, ali će ipak odbiti ponuđeno.

Zdravlje

Zdravlje Blizanaca je solidno prikazano. Mogući su zdravstveni problemi koji su već bili aktuelni u prethodnom periodu. Znači, glava je najosetljiviji deo tela, zatim slede bubrezi, eliminatorni sistem i rektum. Mogući su problemi sa kostima, reumom, kolenima itd. Za Blizance je jako bitno da povede računa o fizičkom aspektu zdravlja tj. o samom telu. Bilo bi najbolje da se fizički aktiviraju. Ne treba to da bude neko veće fizičko angažovanje. Međutim, stvari tipa šetnja, odlazak na masažu ili bazen imaće jako puno pozitivnog efekta na očuvanje dobrog zdravlja. Njima prija i druženje sa prijateljima, smeh, relaksirajući razgovori. Odlazak na neko kraće putovanje, može da im napuni baterije. U slučaju da su već na nekoj terapiji očekuje ih poboljšanje zdravstvenog stanja i veća pokretljivost.

Savet

Oni koji nikada ne menjaju mišljenje, vole više sebe nego istinu.

RAK

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Rakovi imaju prilično ozbiljan i odgovoran stav prema obavezama. Očekuje ih jako puno posla. Ono što je dobro je da su odlično organizovani, tako da će tačno znati kada, šta i u kom vremenskom roku treba da odrade. Znači, bez ozbira na količinu obaveza oni će sve da odrade na vreme i to na maksimalno profesionalan način. U stanju su da obavljaju više poslova istovremeno, bez napora. Njihova analitičnost, isplaniranost dolazi do izražaja. U toku je povoljna nedelja za kraća poslovna putovanja. Ukoliko je put u prethodnom periodu bio odložen povoljna je nedelja za odlazak na put. Ovo je odlična nedelja za rešavanje svih birokratskih pitanja. Ukoliko je potrebno vađenje nekog dokumenta, overa, bilo kakva registracija to će sve bez problema biti urađeno tokom ove nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Rakovi su emotivno blokirani zbog nekog lošeg iskustva iz prošlosti. U osnovi nedostatka njihove inicijative ili uopšte prihvatanje predloga potencijalnih partnera leži njihova nesigurnost i strah da se neka emotivna situacija ne ponovi. U suštini Rakovi imaju snažnu potrebu za vezom, čak postoji i osoba koja im se jako sviđa. Problem je što dopuštaju nekim lošim iskustvima iz prošlosti da im kvare sadašnji trenutak i moguća dešavanja. Ono što Rakovi pod hitno treba da urade je da oproste sebi greške koje su pravili, da shvate da svaka veza ima svoju svrhu naročito ako je problematična i da su neke veze vremenski ograničene. Zahvaljujući problemu koji ima sa samim sobom, može propuštati šanse zbog kojih ćete se kasnije kajati. Ponekad se rađe opredeljuje za samoću.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Imunitet Rakova je prilično snažan, tako da se neki značajniji problemi ne vide. Rakovi su jaki i u fizičkom, ali i u psihološkom smislu. Što se tiče aktivnosti mogu uživati u šetnjama na brdovitom ili planinskom terenu ili pored nekih vodenih površina. Takve šetnje ne samo da će doneti poboljšati zdravlje, nego će ih i u psihološkom smislu stabilizovati. Jedino na šta treba da obrate pažnju je ishrana. Potrebno je da smanje količinu slatkiša, kao i da ograniče sklonost ka masnoj, brzoj hrani. Postoji mogućnost da konzumiraju namirnicu koja im ne odgovara. Na primer, može sadržati nešto na šta su alergični, može se desiti da je rok prošao ili nešto drugo. Ukoliko su na nekoj terapiji treba da se uzdrže od samostalnog menjanja iste. Obavezna je konsultacija sa lekarom.

Savet

Ljudi su kao satovi, pokazuju jedno vreme,  a otkucavaju drugo.

LAV

Posao

Lavove očekuje uspeh na poslu. Jako dobro su organizovani, obaveze su razvrstali na prioritetne i one koje mogu da sačekaju. Svakoj obavezi posvećuju dovoljno pažnje i onoliko vremena koliko je potrebno da bi se posao kvalitetno uradio. Ovo je odlična nedelja za komunikaciju sa strancima. Obe strane će imati jasne i čvrste planove. Ono što je dobro je da imaju podudaran način razmišljanja tako da čak neće biti potrebno prilagođavanje. Jednostavno će se naći na istoj talasnoj dužini i kvalitetno odraditi dogovorene poslovne obaveze. Lavovi su idealni za sklapanje poslova, a samu realizaciju, kao i poštovanje rokova prepuštaju drugome. Idealni oslonac bi bio saradnik u znaku Jarca. Povoljna je nedelja za priliv finansija. U suštini Lavovima prija odgovornost i finansijska sigurnost, jer su jedino  tada ispunjeni.

Ljubav

Oblast ljubavi Lavovima pruža mnogo zadovoljstva. Deluje da nema Lava koji je slobodan. Svi su ili u fazi ulaska u vezu ili u stabilnom odnosu bilo da je on ozvaničen ili ne. Lav je prilično topao, strastven, otvoren, spreman za ljubav. Slobodni Lavovi su u fazi flerta i osvajanja simpatije. Toliko su samouvereni da nemaju ni trunke sumnje da će simpatija pasti na njihov neodoljiv i evidentan šarm. Teško prihvataju poraz, jer je to za njih nezamislivo. Smatraju da su neodoljivi! Zauzeti Lavovi su u potpunosti posvećeni partneru. Njihove emocije su stabilne. Svesni su da su u trajnom odnosu koji ništa ne može da poremeti. Voljena osoba je takođe posvećena odnosu sa Lavom. Lavovi u vezi će relativno brzo početi da razmišljaju o ozvaničenju veze. Razgovor koji sledi sa partnerom će podići ovaj odnos na viši nivo.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Lavovi imaju naglašen dobar imunitet. Organizam je snažan i u suštini se ne vide neki ozbiljni problemi u ovoj oblasti. Jedino na šta treba da obrate pažnju je upotrebna hrane i pića. U slučaju neke proslave i uopšte ako se nađu u nekoj opuštenoj atmosferi kočnice mogu da im popuste i može doći do neograničenog unosa jela i pića. U suštini ovakve stvari se Lavovima retko dešavaju, pa neće imati grižu savesti što su se malo opustili. Kako je povoljan period u pitanju ne treba očekivati veće probleme. Najbolje je da nastave sa onim navikama koje su i doprinele da zdravstveno stanje bude stabilno i zadovoljavajuće. Moraju održavati organizam snažnim i stabilnim, a posebno treba da obrate pažnju na kardiovaskularni sistem. Bilo kakvo variranje pritiska ukazuje na odlazak kod kardiologa.

Savet

Ko laže za tebe, lagaće i protiv tebe.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je komplikovana radna nedelja. Kada su finansije u pitanju očekuje ih veće nerviranje. Razlog će biti iznenadni trošak koji neće moći niti da izbegnu niti da odlože. Zbog toga mogu biti vrlo nervozni, napeti. Reagovaće na svaku sitnicu, a na provokacija u njima može izazvati burnu reakciju. Saradnja sa kolegama je problematična. Kada je u pitanju planiranje budžeta za novi poslovni projekat, postojaće ogromne razlike u stavovima. Dok su Device prilično štedljive i pragmatične, kolege će želeti neke neuobičajene i neviđene komponente protiv kojih će Device biti iz pragmatičnih, ali i finansijskih razloga. Problemi su prisutni i kada je saradnja sa inostranim saradnicima u pitanju. Dok Device vole jasno formulisane ciljeve, iznenadna promena planova saradnika ih izbacuje iz takta.

Ljubav

Oblast braka je specifično prikazana. Emocije Device su prilično stabilne i postojane. Devica čak u ovom momentu ima prilično posesivan stav prema partneru. Ne opravdava, ne oprašta laži, prevaru. Partner Device je prikazan kao prilično emotivna osoba. Nesumljivo je vezan za Devicu i odnos smatra zadovoljavajućim i stabilnim. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je što se partner Device dopada jednoj osobi. Ta osoba se predstavlja kao prijatelj, ali njene namere nisu prijateljskog tipa. Partner Device uživa u nagoveštajima flerta i emocija druge osobe, ali se ne izjašnjava. Ne pada mu na pamet da ugrožava svoju bračnu zajednicu, ali mu prija saznanje da je nekome interesanatan i poželjan. Ukoliko je slobodna, Devica rado prihvata bilo koju vrstu flerta, ali unapred nagoveštava da se od nje ne može ništa više očekivati.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije najbolja. U suštini nema novih problema, samo onih koji su bili aktuelni u prethodnom periodu. U toku je nepovoljan period za nerve, cirkulaciju i pritisak. Sve je nestabilno, sklono iznenadnim promenama. Kod Devica oblast posla i finansija nepovoljno utiču na zdravstveno stanje. Bilo bi idealno kada bi Device mogle da svesno izbegnu nerviranje odnosno kažu sebi da nijedna poslovna obaveza nije vredna njihovog zdravlja. Ako su nezadovoljni određenim životnim aspektima, u stanju su da se osame, odaju melanholiji. Izlazak iz toga se očekuje tek kada gorući problem bude rešen. Mogući su problemi vezani za genitalije. Treba pripaziti na disajne organe i na rad štitne žlezde. Ukoliko se simptomi ponavljaju ili ih čak ima više neophodno je obratiti se lekaru za pomoć. Odmor je neophodan.

Savet

Ako ti mogu kupiti kapu, pamet ne mogu.

VAGA

Posao

Pred Vagama je uspešna poslovno - finansijska nedelja. Vage uživaju u poslu. Ukoliko je posao vezan za kreativnu ili umetničku sferu briljiraće. Vage imaju bogat emotivan život. Na pravi način umeju da prenesu emocije na sceni, u pisanom obliku, putem muzike ili na bilo koji drugi način. Odlični su psiholozi i dela nastala u ovom vremenu imaju opšti ljudski obrazac tako da će mnogo ljudi moći da se poistovete sa njihovim delima. Vage su uspešne i u poslovima koji su povezani za oblašću novca i finansija. Njihov smisao za realna i praktična ulaganja dolazi do izražaja. Ovo je odlična nedelja za priliv finansija. Vage će deo novca uložiti u razvoj privatnog biznisa, nekog unosnog posla. Kako ništa ne prepuštaju slučaju, angažovaće lica koja će im omogućiti da do uspeha dođu zahvaljujući odgovornosti.

Ljubav

Povremeno Vage su same sebi najveći neprijatelji. Upravo tako će se poneti tokom ove nedelje. Glavni problem je Vagina ljubomora i posesivnost. Vagi jako smeta što partner nije u potpunosti njoj posvećen. Vagi je neophodna pažnja, osećaj ne samo da je voljena, nego da je najbitnija osoba u životu partnera. Vaga ima naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerom i osećanjem zajedništva i sigurnosti. Vagi je potrebna pažnja 24/7, očekuje stalno prisutvo i maksimalno angažovanje. Smatra da partner mora da se poistoveti sa njenim stavovima, načinom razmišljanja. Partner Vage smatra da su njegove emocije evidentne i nema potrebu da ih dokazuje Vagi. Sem toga smatra da postoje i druge oblasti života koji su mu interesantni, a ne samo ljubavna sfera. Zbog nezadovoljenih potreba Vage će napraviti ljubomornu scenu parteru.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ukoliko su Vage na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Postoji mogućnost da se u nekim slučajevima terapija prekine. Organizam je u fazi regeneracije tako da u slučaju bolesti zdravlje kreće na bolje, kao i u slučaju ako je Vaga rekonvalescent. Nema novih zdravstvenih problema. Može doći do problema koji su bili mogući ili prisutni u prethodnom periodu. Ovi problemi se odnose na genitalije, disajne organe, štitnu žlezdu. Povoljni aspekti ukazuju na potrebu za savet stručne osobe i mogućnost upotrebe lekova. Znači, zdravlje nije ozbiljno ugroženo, a potencijalni problemi su prolaznog, rešivog tipa. Ipak, to ne znači da svoje obaveze prema zdravlju treba da zanemari. Vaga spada u odgovorne osobe, koje reaguju na najmanji nagoveštaj poteškoća, prilično su edukovane po tom pitanju.

Savet

Sita mačka miševe ne lovi.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije su nezadovoljne poslovnom sferom. Poslovni projekat na kome su dugo radile se konačno završio i one se osećaju iscrpljeno. Totalno su nemotivisane za bilo kakav novi poslovni početak. Problem je i što Škorpije ne nalaze sebe na trenutnom poslu. Dosta im je poslovnih problema koje ne mogu da reše, loših međuljudskih odnosa i loših finansija. Ono što  je zabrinjavajuće je da su Škorpije izgubile nadu da će biti bolje. Zbog toga što loš period traje duži vremenski period imaju utisak da nikad neće proći. Nezadovoljavajuća situacija na poslu je dovela do stresa, pada raspoloženja, nestanka samopouzdanja. Škorpije jednostavno ne znaju šta da urade što može dovesti do promena. Pri tom ništa ne preduzimaju da nešto promene, jer im je potrebna inicijativa, koju su negde uz put izgubile. Kao da nemaju snage da se izbore za sebe.

Ljubav

Slobodne Škorpije su na korak od veze. Dosta dobro su upoznali simpatiju i svesni su da je druga osoba prava za njih. U potpunosti su joj posvećeni i imaju veća očekivanja od odnosa. Kod Škorpija u vezi situacija je slična. Emocije su im proradile. Smatraju da je druga osoba prava za njih i žele da tu vezu održe. Međutim, problem je što imaju tajnu simpatiju. Ne preduzimaju nikakvu inicijativu tako da tehnički nema prevare. Stvar je u tome što im simpatija okupira misli, raduju se kada dođe do slučajnog susreta, tajno pribavljaju informacije o drugoj osobi. Zvanična partnerka za sada ništa ne sumnja. Škorpije smatraju da ne rade ništa što ugrožava vezu. Međutim, ukoliko tajna simpatija pokrene inicijativu, neće odoleti, što svakako može probuditi sumnju koda partnera, jer Škorpija ne ume da sakrije svoje emocije.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu su aktuelni i tokom ove nedelje. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela, kosti, žuč i eleminatorni sistem. Problem je Škorpijina tvrdoglavost. Škorpije kao da se plaše da odu kod lekara i zatraže pomoć. Nadaju se da će problemi sami proći od sebe, ali to se neće desiti. Pri tom su u potaji i hipohondri, uplašeni za svoje zdravlje, uvek sumnjaju na najgore. Povoljni aspekti ukazuju na pomoć od strane lekara i upotrebu lekova koji će pomoći ozdravljenju. Za Škorpije je jako bitno da nađu mir i da se opuste. U psihološkom smislu im može pomoći muzika, odlazak na plivanje ili masažu. Škorpije su iscrpljene i u fizičkom i u psihološkom smislu, pa je bitno obratiti pažnju na obe sfere. Potreban im je odmor!

Savet

Strah je pola nesreće.

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je prilično napeta radna nedelja. Problemi su uglavnom vezani za oblast komunikacije i poslovne saradnje. U slučaju da je neki poslovni put isplaniran velike su šanse da bude odložen. U slučaju održavanja poslovnog sastanka jako su slabe šanse da dođe do zajedničkog dogovora. Strelci će biti prilično tvrdoglavi, nespremni za kompromis i saradnju. Neki poslovni sastanci mogu čak da se završe u prilično napetoj i neprijatnoj atmosferi. Strelci su zainteresovani za započinjanje privatnog biznisa. U tom smislu očekuju ih neki tajni razgovori i dogovori. Svesni su da je odgovornost velika, da u tom slučaju, moraju pokazati mnogo više od dosadašnje odgovornosti. Oni još uvek ne žele da otvoreno objave svoje planove tako da samo članovi porodice znaju njihove namere. I najbolje da tako i ostane, dok ne budu potpuno sigurni u realizaciju.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Strelci u braku su zainteresovani za partnera i odnos smatraju stabilnim i zadovoljavajućim. Ostali Strelci nisu zainteresovani za ozbiljna ljubavna dešavanja. U suštini oni su zabrinuti zbog posla, pa im iz tog razloga nije ni do druženja niti do osvajanja. Ono što njima može da se desi je neka avantura tajnog tipa. Strelci se čak neće ni potruditi da iznesu ponudu, već će to da uradi druga strana. U pitanju je osoba koja je u potrazi za čulnim uzbuđenjem, bez obaveza, a Strelac joj se čini kao adekvatan kandidat. Druga varijanta je da je u pitanju osoba koju su upoznali preko posla i koja je zauzeta pa iz tog razloga želi tajni odnos sa Strelcem. On rado prihvata ponudu, jer mu se čak i dopada ova vrsta odnosa, jer uvek teži novim iskustvima, njihovim čarima.

Zdravlje

U oblasti zdravlja su prisutni određeni problemi. Oni su uglavnom vezani za probleme koji su postojali ranije, odnosno moguće je iznenadno pojavljivanje ili ponavljanje starog problema. Problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu i dalje su prisutni. Odnose se prvenstveno na nerve, cirkulaciju i pritisak. Sem toga mogući su problemi sa genitalijama, štitnom žlezdom i disajnim organima. Kod Strelaca je rešenje zdravstvenih problema prikazano na dva načina: prvi je upotreba lekova, a drugi je odmor, spavanje i upotreba tečnosti u većim količinama. Verovatno će se opredeliti za drugu varijantu, jer su skloniji izbegavanju bilo koje vrste medikamenata. Za njih je alternativna medicina prihvatljivija. Što se tiče Strelaca njima ne samo da je potrebna oporavak fizičkog tela, nego je bitno i da se u mentalnom i emotivnom smislu oporave.

Savet

Hoćeš vatru koja ne peče.

JARAC

Posao

Jarčeve očekuje uspešna radna nedelja. Jako dobro su organizovani, imaju jasne planove i prilično odgovoran odnos prema obavezama. Čak im nekada može biti i zamerena takva količina odgovornosti, zaista u tome mogu preterati. Sa takvim stavom uspeh je neminovan. Tokom nedelje očekuje ih komunikacija sa inostranim saradnicima. Obe strane će biti zadovoljne kako napreduju dogovori i međusobna saradnja. Ukoliko ugovaraju posao sa institucijama koje imaju veze sa oružjem i uniformom takođe ih očekuju uspešni poslovni dogovori. Odličan je nedelja za poslove koji imaju veze sa finansijama. Jarce očekuje priliv novca kojim će biti zadovoljni. U suštini pred Jarcima je zadovoljavajuća radna nedelja propraćena adekvatnom finansijskom nadoknadom. A oni jedino u tom slučaju mogu biti potpuno zadovoljni svojim učinkom. Inače spadaju u osobe koje mogu biti veoma samokritične.

Ljubav

Jarčevi su prilično ljubomorni i posesivni. Oni spadaju u hladne znakove, ali tokom ove nedelje neće biti nalik sebi. Imaće želju da kontrolišu partnerku i da u svakom trenutku znaju gde je i sa kim. Smetaće im njena društvenost, komunikacija i dobiće pogrešan utisak da ona više uživa sa drugim ljudima nego kada je sa njim. Ljubomora će ih tako savladati da će napraviti totalno nepotrebnu ljubomornu scenu. Partnerka će biti preneražena ponašanjem Jarca, jer smatra da svojim ponašanjem nije ugrozila vezu. Pri tom, biće i zatečena reakcijom na koju nije navikla i za koju smatra da Jarac nije sposoban. Neće biti sklona burnoj reakciji u smislu da se neće niti pravdati, niti uleteti u raspravu. Reakcija neće izostati, ali će ona reagovati na svoj način: distanciraće se bez ijedne izgovorene reči.

Zdravlje

Imunitet Jarca je jak i stabilan. Nema pokazatelja nekih ozbiljnih zdravstvenih problema. Potencijalni problemi su prolaznog tipa. Bilo bi dobro da obrate pažnju na ishranu. Postoji mogućnost da Jarčevi unesu u organizam nešto što im smeta. To na primer može biti hrana koja sadrži neki sastojak koji im ne prija ili čak izaziva alergiju. Druga varijanta je da u je pitanju nepoznata hrana, pa organizam može na nju odreagovati. Oni rado isprobavaju novitete. Generalno su moguće alergije ili problemi sa hormonima. Jarčevi treba da pripaze i na unos alkohola odnosno da ga ograniče. Ponekad se rado prepuste ovoj vrsti poroka, mada su uglavnom vrlo odgovorni. Jarčevi ne smeju ni slučajno sami sebi da određuju terapiju ili je samostalno menjaju, jer mogu izazvati nepotrebne probleme. Umeju da se konsultuju sa farmaceutom i sami donesu odluku o promeni terapije.

Savet

Niko nije prorok u svom selu.

VODOLIJA

Posao

Tokom ove nedelje Vodolije će biti prilagodljive, snalažljive i po potrebi tajnovite, kako bi uspele da ostvare poslovne planove. Kada su poslovni dogovori i obaveze u pitanju od slučaja do slučaja će da donesu odluku u kojoj meri će biti otvorene i šta je pametno da kažu, a šta je bolje da sakriju. Ukoliko ih očekuje izlazak na ročište ili kontakt sa predstavnicima medija neće biti najiskreniji i uz pomoć šarma pokušaće da sakriju neke činjenice. Krajem nedelje biće prilično demoralisani lošom poslovnom situacijom. Neki poslove neće uspeti da odrade na vreme, a neki poslovni planovi biće otkazani. Očekuje ih novčani dobitak koji neće uspeti da pokrije sve planirane troškove. U međuvremenu su se potpuno zaglibili u rashode koje nisu uspeli da isprate, pa sada trpe posledice. U tom slučaju moraju pokazati malo više organizacije, dati prednost prioritetima.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Vodolije su ili u fazi započinjanja odnosa ili su zauzete. U svakom slučaju ljubav je jako bitan segment života na koji su fokusirani i gde uživaju. Moraju biti emotivno ispunjene, a od partnera očekuju maksimalnu pažnju i posvećenost. Bilo kakva sumnja može da im ugrozi raspoloženje. Vodolije u braku odnos smatraju stabilnim. Vodolije u vezi uživaju u dobroj komunikaciji sa partnerkom. Imaju utisak da se su sa drugom polovinom našle na svim poljima: mentalnom, emotivnom i čulnom. Odnos je stabilan i ima ogroman potencijal. Već tokom iduće godine Vodolije će poželeti da dobiju potomstvo ili da ozvaniče vezu. Trenutno su u fazi kada žele da što više vremena provedu  nasamo sa voljenom osobom. Partner Vodolija razmišlja o perspektivi i daljem razvoju veze.

Zdravlje

Na polju zdravlja očekuju ih određeni problemi. Vodolije mogu imati probleme vezane za alergiju. Postoji mogućnost da im neka hrana smeta. U slučaju da su na nekoj terapiji postoji mogućnost da osete kontraindikacije koje upotreba leka donosi. Ovi problemi neće dugo trajati. Savet endokrinologa, kao i odgovarajuća terapija može doneti željene rezultate. S obzirom da je prisutna mogućnost konzumiranja alkohola i sredstava zavisnosti, bilo bi dobro da Vodolije to izbegnu. Vodolije mogu biti prvo uznemirene, a kasnije sklone neraspoloženju i depresiji. Za njih je jako bitno da obrate pažnju ne samo na svoje fizičko zdravlje nego i na psihološko i emotivno. U fazi su kada može doći do nastanka psihosomatskih simptoma. Posledice toga mogu biti raznorazne, sklonost anksioznosti je takođe prisutna.

Savet

Šuplju glavu i vetar nosi.

RIBE

Posao

Ribe su pune entuzijazma, energije i prilično samouverene. Ne može se reći da su realne. Njihovi planovi su prilično subjektivni, dobrim delom lišeni objektivnosti, pa imaju utisak da mogu da urade mnogo više nego što je to realno moguće. Inače su tome vrlo sklone, sve sagledavaju kroz jednu vrstu neobjektivnosti, nerealnog shvatanja. Odnos sa kolegama nije najbolji. Saradnici su svesni da su se Ribe zaletele, ali da im je jednostavno nemoguće bilo šta objasniti. Mnoge Ribe razmišljaju o započinjanju privatnog biznisa i za to se polako stiču uslovi. Ribe su u fazi prikupljanja informacija koje bi im omogućile da sagledaju šta je sve potrebno od dokumentacije za razvoj privatnog biznisa. Sem toga, razmišljaju i koga bi od kolega pozvali da im se pridruži. Svakako donose dobru odluku i biraju osobu koja će im biti podrška svojim jasnim stavom i novim idejama.

Ljubav

U emotivnom smislu na samom početku nedelje Ribe će biti prilično nestabilne. Neće znati da li su zanesene ili zaljubljene. Prisutna je mogućnost komunikacije sa više osoba, pa će i njihova zbunjenost biti veća, jer neće znati za koju osobu da se odluče. Neodlučno ponašanje Riba imaće direktno dejstvo na ponašanje osobe sa kojom je u kontaktu. Kako je druga strana prikazana kao ozbiljna osoba koju zanima perspektivna veze, Ribino ponašanje će doživeti kao nezainteresovanost i momentalno će se povući. Što se tiče Riba, povlačenje druge osobe će ih povrediti, pa će imati subjektivan utisak da su one napuštene, da se neko igrao sa njima, a ne da su same dovele do udaljavanja. U tom slučaju im je potrebna bliska osoba u koju imaju poverenja, kako bi im razjasnila pravu situaciju, kao i da ukaže na greške koje Riba uporno čini.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano, ali je najbitnije da nema ozbiljnih problema. Ribe obavezno treba da povedu računa o vrsti hrane koju unose, kao i pića. Digestivni sistem je prilično osetljiv i na hranu koja im ne odgovara mogu da reaguju na različite načine: povraćanjem, dijarejom ili mogu imati simptome koji se javljaju prilikom alergije. Takođe, treba da pripaze i na unos pića, kao i drugih vrsta opijata. Tome su sklone kada su emotivno prazne, neispunjene. Mogući su problemi sa snom. Dve varijante su moguće: prva je da mogu biti skloni preteranom spavanju, a druga je da mogu patiti od nesanice. Za Ribe je u ovom periodu jako bitno da povedu računa o osnovnim biološkom potrebama, znači da se zdravo hrane, dovoljno odmaraju i opuste. Odmor ili odlazak u neki spa centar, mogu da ih povrate.

Savet

Ako činiš dobro, ne udaraj u veliko zvono.

 

 

izvor;Alo .rs

e-max.it: your social media marketing partner