Često su ljudi veoma skloni da romantizuju svoje emotivne odnose,posebno karmičke.Da li su ovo odnosi koji se kroz život pamete ? Svakako da.Ali da li su baše lagani? Ne.I to znaju svi koji su kroz takav odnos prošli.

 Šta je ono što karakteriše karmički odnos? Pre svega jedna dublja povezanost,od puke fizičke privlačnosti.To je prepoznavanje duša na prvu.Osećaj da osobu ste tek upoznali,ipak odnekud znate.Sve vam je nekako poznato,i oči,i dodir i pokreti.Ono što je takodje specifično jeste da su to odnosi koji su na neki način "nemogući".Ili je neko zauzet,ili su oboje zauzeti,ili postoji prostorna udaljenost,veća razlika u godinama.
Odnos kreće jako brzo ,skoro pa bajkovito,i često je prisutna prva misao da je to osoba koja će da promeni vaš život.

Često su prisutni obraci rakidanja i mirenja (i to više desetina puta).Mnogo drame,mnogo emocija,mnogo posesivnosti,ljubomore.Osećaj  da vam ceo svet stoji ako te osobe nema u vašem životu.A ako je prisutna ,neko unutrašnje nezadovoljstvo dominira,jer ćete se svim silama truditi da promenite nešto što se promeniti ne može.Uitsak da ne možete da se oslobodite jedno drugog,iako vam možda svi oko vas govore da bi to bila najbolja opcija. Kao neka vrsta zavisnosti.Jer partner od vas može izvlačiti ono najgore od vas,da često ni sami sebe ne prepoznate. U ovakvim odnosima nikada se ne osećate mirno,i stalno imate strah kako će se odnos završiti.Svaka svadja  vam se čini kao kraj sveta.

Ovakve ljubavi se dešavaju i kada neko ima 18 ,ali i 60 godina.Životni period u kome ste ne igra nikakvu ulogu.Ali ako kroz jednu karmičku ljubav,shvatite kako treba tu da se postavite ,i šta se od vas očekuje,sledeća može da vam bude mnogo lakša.

Ono što je bitno jeste da naučite da ovakve odnose posmatrate kao šansu i priliku za lični rast.I najbitnije,da znate da prepoznate kada takav odnos treba da prekinete.

e-max.it: your social media marketing partner