Dobo jutro leptirići cvetići

 

Mesec danas u znaku Jarca...

Sutra,rano ujutro u 6:35 imamo pun Mesec,koji se već od danas oseća...

Ali aktivni su i sesktil Merkura i Venere....

Stvari su se proteklih par meseci odvijale u sporom tempu usled  retrogradnih planeta. Nije bilo nikakvih nesreća i slučajnost – zvezde su od nas tražile da usporimo, malo promislimo i preispitamo svoje živote.Sve ono što se u vama skupljalo od aprila meseca,danas i sutra mogu izaći na površinu.Nakon svih  promena koje ste okusili, ovo je pun Mesec u Jarcu koji vas pita : A šta još čekas da na promenu staviš tačku,i zaista potpuno kreneš jedan novi ciklus života?

Pun Mesec je za većinu ljudi tezak i opterećujuć.

Iznenadni ljubavni preokreti. Momenat kada shvatite da je život zaista nepredvidiv. Situacije koje niste ni zamišljali da mogu da se dese.Situacije koje se munjevitom brzinom odvijaju, donese vam promene koju niste ni mogli zamisliti,koje će za neke biti I šokantne ,ali posle kojih svakako nista više neče biti isto u vašem životu...Drama,patologija u odnosima,bes i suze...

Opet se vraćamo na prošlost, na neke nedovršene teme. Neko će imati potrebe da ispravlja krive drine. Neko će imati želju da ode daleko od svih. Potreba za nekim novinama, za novom energijom, za novim ljudima ..

Sada je vreme da se vratite unazad, otpustite strahove, rešite blokade, otvorite sebe ...

Ovaj pun Mesec će vam doneti veoma jasnu sliku gde ste, s kim I šta dalje..Razumem vašu emotivnost i poruke koje mi pišete, ali sve će to doći na svoje. Većina vas jeste u karmičkim odnosima, i to je nesšo sto nažalost , ili na sreću treba da se razreši, kako biste krenuli napred. A sve kao da nas tera da ide u tom pravcu.
Moja baba je imala običaj da kaze, ko pre shvati, manje pati.

Iz faze preispitivanja ulazimo u fazu prihvatanja i rešavanja.

Uticaj će najviše osetiti  Ovnovi, Rakovi, Jarčevi i Vage (znak,podznak).

 

 

e-max.it: your social media marketing partner