Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je u znaku Device,dok je Merkur u opoziciji sa RxJupiterom.Čeka nas dan u kojem će reči imati posebno značenje, ne samo u komunikaciji, dogovaranju, već i učenju, čitanju, obrazovanju, obučavanju, kao i u infomisanju, razmeni, trgovini, putovanjima, druženju.Potrudite se da pažljivo slušate sagovornike i još pažljivije saopštavate ono što mislite.U ovom periodu oslobodite se starih papira, od novina, do nepotrebnih dokumenata, uredite elektronsku poštu. Napravite veliko spremenje vezano za administraciju.
Zapišite poslovne ili privatne ideje koje vam sada padaju na pamet, a kasnije ih možete razraditi.

Sa retrogradnim Jupiterom,aktuelna je i prošlost.Vreme je da rešite neke situacije iz prošlosti koje su vas mučile.Vesti iz prošlosti,koje unose dodatan nemir .
A sada će se svi zapitati pusti prošlost,gde je nešto novo,kada je vreme za nešto novo ? Sve nove nove ponude ,neka malo pričekaju, jer nije vreme za nove planove...Pod uticajem današnjih tranzita snaga volje je oslabljena....i rešavanje nekih bitnih stvari bolje ostavite kada ovaj uticaj prodje......a prolazi kroz par dana.

Nezgodan dan  je u za ljubav  i emocije(i dalje se oseća opozicija Venere i Neptuna).Savet zvezda vam bas  i nije da komunicirate,sem bez neke preke potrebe.Izbegavajte ono gde ste najslabij.Možete svojom nesmotrenošću, nepažnjom ili u afektu povrediti nekog bliskog i dragog.Može se desiti da ne budete svesni svojih reči i u nekim momentima budete preoštri...Sve može da sačeka par dana, a ako baš neke stvari ne mogu da se odgode, onda budite svesni rizika.U slučaju da započinjete neku priču imaćete faze napred-nazad. Upitajte se da li previše očekujete.

Želim vam lep i prijatan 

e-max.it: your social media marketing partner