Znak koji vazi za najmanje "emocionalan" u zodijaku.Ne trpite autoritete,naredbe. Vi ste samo svoji.Kroz život će da vas vodi želja za slobodom, u svakom smislu te reči.A pre svega sloboda,kada su svi životni izbori u pitanju.Vas ne može niko da kontroliše. Vodolija je poznata po tome što je nekonvencionalna,uživa u rušenju granica,suprotstavlja se tradiciji i društvenim normama.

 Ako imate ovaj polozaj Mesec,mozete se smatrati srećnikom,jer ćete se prilično lako nositi sa emocijama.Uvek ćete težiti objektivnosti u svakoj situaciji.Uvek ćete moći da se izdignete iz svake situacije,i vidite je objektivno,onakvu kakva jeste. Vi ste jako brižni,ali to ljudi oko vas neće videti.Jer ćete svoje emocije čuvati za sebe.

Od ranog detinjstva možete se nekako osećati drugačije od ostalih.Interesovaće vas uvek neke čudne teme.Niste od onih koje će preterano da interesuje mišljenje drugih.

Spadate u ljude kojima je intelekt jako naznačen,a komunikacija  osnov života.Ali ćete teško nalaziti odgovarajućeg sagovornika. Morske sirene,vanzemaljci,da li je zemlja okrugla ili ne,sve su to teme koje će da vas interesuju,ali će okolina da vas gleda kao čudaka.

Uvek će stati u odbranu slabijih.Bićete prva osoba koja će  se zauzeti za prava nekog drugog.Posvećeeni socijalnoj pravdi.

Ako imate nešto na umu,to ćete i da ostvarite.Čak iako ste potpuno sami protiv svih.

Na neki način samoća vam prija.

e-max.it: your social media marketing partner