News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Posao

Ovo je mesec u kojem će se raspravljati o vašem učinku, i moguć je napredak, pa se trudite da do 23. aprila  pokažete šta možete! Ako vodite sopstveni biznis, povedite računa o papirologiji, moguće je da vam se provuče neka greška. Kada je novac u pitanju, biće ga taman dovoljno, ne planirajte veće troškove.

Ljubav

Ovog meseca ste romantičniji nego ikada! Otvaraju vam se nova vrata sredinom aprila, ako niste u vezi. Ovnovi koji su u dužim vezama mogu da očekuju lepe trenutke, romantične večere... Uživajte u ovom periodu!

 

Zdravlje

Sve je u redu u aprilu, ništa vas neće mučiti.

BIK

Posao

Početak meseca biće vam malo konfuzan, odjednom kao da imate više obaveza nego ikada. Mesečni horoskop za april vam predviđa haos, a posebno pazite da ne izgubite ili ispustite neki uređaj koji vam je važan za posao. Polovinom meseca, stiže vam bolja energija i uspeh, ali do tada se pazite.

Ljubav

Bikovi koji nisu u vezi mogu krajem meseca da očekuju novo, interesantno poznanstvo. Osetićete ogromnu privlačnost, a bićete zbunjeni jer to nije osoba kakva vam se inače dopada. Dajte joj šansu i bićete iznenađeni! Bikovi koji su u dugim vezama imaće stabilan april, samo ako paze da ih nervoza ne "odvuče" u nesuglasice.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani da ne biste imali stomačne probleme, moguće je da će vam varenje zadavati tegobe.

BLIZANCI

Posao

Pazite kako reagujete na dešavanja na poslu, mesečni horoskop za april predviđa da nećete imati kontrolu nad emocijama! Možda će vas neko iznervirati, a na vama je da iskontrolišete kako ćete to prihvatiti. Ne dozvolite ljudima s kojima radite da vas izvedu iz takte. Moguće su lepe vesti vezane za novac krajem meseca.

Ljubav

Sjajan mesec za ljubav! Blizanci koji su u vezi mogu da očekuju važan naredni korak. Ono o čemu ste maštali će se ostvariti! Blizanci koji nisu u vezi mogu oko 21. aprila da dožive susret koji će sve promeniti. Moguće je da će biti sa osobom iz prošlosti s kojom nikada niste imali ništa, ali je vaš odnos ipak ostao nešto o čemu i dalje razmišljate.

Zdravlje

Ako vas muči neka stara povreda ili problem sa zglobovima, u aprilu ih rešite da vam ne bi zadavali muke tokom celog proleća.

 

 

 

 

 

RAK

Posao

Jedan razgovor na poslu u aprilu će vas zbuniti, i nećete stati dok ne otkrijete šta se tačno dešava. Imate utisak da vam neko "radi o glavi", i želite da proniknete u suštinu te priče. Ne dozvolite da vam te sporedne priče pokvare uspeh, jer vam krajem meseca stiže dobra prilika!

Ljubav

Imate neku sumnju vezanu za odnos s partnerom, i oko sredine meseca ćete prelomiti i pitati šta se dešava. Moguće je da nije ništa problematično, ali vas "jede" iznutra i biće vam mnogo lakše ako progovorite. Rakovi koji nisu u vezi mogu da očekuju neobavezni flert od par nedelja, a na njima je da procene da li žele nešto više.

Zdravlje

Mesečni horoskop prognozira da nemate dovoljno energije u aprilu, važno je da malo pojačate ishranu i spavate dovoljno.

LAV

Posao

Dobijate odlične vesti početkom meseca, ako sarađujete sa inostranstvom. Sve do polovine aprila, mesečni horoskop vam predviđa uspeh, sve što dodirnete pretvaraće se u zlato! Druga polovina meseca od vas će zahtevati da zapnete više nego ranije, ali će vam se to i isplatiti.

Ljubav

Ako ste u vezi, moguće je da ćete biti previše zauzeti da se bavite romantikom, ali nemojte da potpuno zapostavite partnera. Kraj aprila donosi vam lepu vest od vaše druge polovine. Lavovi koji potajno maštaju o nekoj osobi dobiće iznenađujuću vest od nje.

Zdravlje

U drugoj polovini meseca imaćete "dosadnu" glavobolju, budite pripremljeni na to!

DEVICA

Posao

Odličan period za Device koje planiraju promenu u karijeri, prognozira mesečni horoskop! Budite vredni do polovine meseca, a tada vam se otvara sjajna prilika da pređete na bolju poziciju. Možda čak i u drugoj kompaniji! Budite proaktivni, razgovarajte s ljudima koje poznajete, za tu priliku ćete saznati od jednog od njih.

Ljubav

Neočekivan potez partnera vas stavlja u poziciju u kojoj niste želeli da se nađete. Važno je da rešite taj problem, da ne bi uticao na ostatak vaše godine. Device koje nisu u vezi mogu u aprillu da započnu vrelu avanturu koju će želeti da kriju od svih!

Zdravlje

Očekujte tegobe izazvane nekim zdravstvenim problemom kakav ima i član vaše porodice. Nije ništa ozbiljno ali vodite računa o zdravlju.

 

 

 

 

VAGA

Posao

Mesečni horoskop vam predviđa da april neće početi sjajno, sve do polovine meseca imaćete utisak da neko blokira vaš uspeh. To je osoba koja je iznad vas, a njeni motivi vam nisu jasni. Pustite da se taj problem "izduva" sam od sebe, nećete pomoći ako budete pokušali da ga rešite razgovorom. Kada su finansije u pitanju, ovog meseca imate veće troškove vezane za kuću ili porodicu.

Ljubav

Ako ste u vezi, april će biti lep, moguć je vikend van grada s partnerom... Ako niste u vezi, kraj meseca donosi vam ljubav na prvi pogled! Na neočekivanom mestu ćete sresti osobu o kojoj nećete moći da prestanete da razmišljate. Ali, dobro se raspitajte kod zajedničkih prijatelja.

Zdravlje

Moguće su prolećne prehlade i kijavice, dobro se oblačite da ne biste ceo mesec proveli s maramicom u ruci!

ŠKORPIJA

Posao

Vaša rasejanost može mnogo da vas košta u aprilu! Pazite naročito ako radite s novcem ili nekim računicama, samo jedna greška može da napravi haos koji ćete posle danima ispravljati. Komunikacija vam nije na vrhuncu, što će se odraziti i na posao i na ljubav. Novčani dobitak je moguć tek krajem meseca, do tada pripazite na troškove.

Ljubav

Za Škorpije koje su u vezi, komunikacija će biti problem. Povremeno ćete se u aprilu osećati kao da partner i vi pričate različitim jezicima. Prijaće vam da se osamite na nekoliko dana i dobro razmislite o svemu, shvatićete da neki problem koji vas muči nije tako strašan kao što izgleda. Distanca je nekad dobra stvar u ljubavi, podseća nas šta nam je važno i šta nam nedostaje! Škorpije koje nisu u vezi imaju romantične misli o osobi s kojom rade.

Zdravlje

Raspoloženje vam neće biti baš sjajno jer ne znate gde ćete pre. Učinite sebi uslugu i odmarajte se i opuštajte, to će biti vrlo blagotvorno za vašu koncentraciju i osećanja.

 

 

 

 

 

STRELAC

Posao

U prve dve nedelje aprila morate da pazite na komunikaciju, naročito pisanu! Moguć je veliki nesporazum zbog samo jedne poruke ili mejla. Osim toga, imate želju da se dokažete i možda izborite za bolje uslove na poslu. Nemojte da čekate da to neko primeti, već krenite sami u akciju. Novčani dobitak će vas iznenaditi već u prve dve nedelje meseca.

Ljubav

Strelčevi koji su u vezi imaće odličan mesec. Romantike i strasti vam neće nedostajati, a pravite i jedan uzbudljiv plan za leto s partnerom već sada! Ako niste u vezi, u aprilu srećete osobu koja vam se dopadala u detinjstvu! Vi ste slobodni, ta osoba je slobodna, sada je trenutak da odete na kafu i vidite da li u vašem odnosu postoji prostor za nešto više od prijateljstva.

Zdravlje

Nemojte da se preforsirate, jer ćete biti kao "prebijeni". Vežbajte i bavite se fizičkom aktivnošću, to će vam razbiti stres od obaveza i daće vam više energije za lepe stvari!

JARAC

Posao

Ako maštate o novom poslu, kraj meseca je trenutak da započnete usavršavanje koje vam je potrebno - počnite da učite neku novu veštinu ili čak novi strani jezik. Zvezde su na vašoj strani i predviđaju vam da ćete to savladati vrlo brzo!

Ljubav

Jarčevi koji su u vezi provešće uzbudljiv mesec s partnerom, sve će prštati od strasti! Zavide vam svi u okolini na tome kakav ste par. Uživajte u ovom lepom, romantičnom periodu! Jarčevi koji nisu u vezi mogu da očekuju iznenađenje od osobe kojoj se dopadaju, a koja je malo mlađa od njih.

Zdravlje

Prethodnih mesec dana ste provodili mnogo vremena sa članovima porodice koji umeju da vas izbace iz takta, i sada osećate posledice. Najradije se ne biste nikome javljali na telefon! Mogući su stres i glavobolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Posao

Pokušavate da budete još uspešniji, ali neki razgovori se odvijaju bez vas, a mogu da utiču na vašu poziciju. Raspitajte se kod ljudi kojima verujete šta se to priča o vama. Ako se bavite nečim kreativnim, mesečni horoskop za april vam predviđa najveći uspeh! Kada je novac u pitanju, polovinom meseca stiže vam prijatno iznenađenje.

Ljubav

Vodolije koje su u vezi imaće stabilan odnos do treće nedelje aprila, a tada je moguće iznenađenje kakvom se nisu nadali. Ako ste zapali u rutinu i već razmišljate o raskidu, moguće je da će se on dogoditi u ovom mesecu, ali neće vas preterano potresti. Vodolije koje nisu u vezi maštaju o nekoj osobi iz svoje okoline, ali treba da paze kome to pričaju, ovo je mesec kada tajne slučajno izlaze na videlo!

Zdravlje

Želite da budete fizički aktivni u aprilu, ali nemojte previše da eksperimentišete, moguća je povreda ramena ili lakta.

RIBE

Posao

Biće turbulentno, a svi će od vas očekivati da pronađete rešenje i držite situaciju pod kontrolom. Kada je novac u pitanju, ovo nije dobar mesec za Ribe koje imaju kredit. Dobro pazite da li možete da pokrijete ratu, nepredviđeni troškovi vas vuku u suprotnom smeru!

Ljubav

Ribe koje su u vezi imaće neverovatno romantičan april! Svim prijateljima ćete se zahvaljivati na pozivima za druženje, i ostajati zajedno kod kuće, gde će sve prštati od strasti! Ribe koje nisu u vezi početkom meseca će saznati da se dopadaju nekoj osobi iz svoje okoline. Ali, da li su ta osećanja uzvraćena? Nemojte nekome davati lažnu nadu ako nisu.

Zdravlje

Mesečni horoskop za april vam predviđa mali problem sa zubima, pa ga predupredite i zakažite posetu zubaru da biste videli da li je sve u redu.

e-max.it: your social media marketing partner